καλα ναι, τοχα δει τις προαλλες και ειναι οντως γαμηστερο και πολυ καλυτερο απο το πρωτο… o Jee-woon Kim δεν ειναι κανενας τυχαιος, θα δωσει πονο ασαλιωτα πιστευω…
παραβλέπω προς το παρον οτι πρωταγωνιστει Ο Ενας Και Κανεις Αλλος, οταν βγει παντως θα κανω κωλοτουμπες
Σύμφωνα με το λινκ από το imdb η ταινία έπαιξε στο athens film festival στις 26 Σεπτεμβρίου. Γενικά πάντως τέτοια ντοκιμαντέρ πολύ δύσκολα να βγουν στις ελληνικές αίθουσες.
Κι άλλο remake από την Αμερική που αυτήν τη φορά άργησε κάμποσα χρόνια σε σχέση με άλλες ασιατικές ταινίες. Το ακουμπάς όμως αυτό, ακόμα κι αν λέγεσαι Spike Lee;
πολύ το φοβάμαι αυτό έχω μεγάλη απορία να δω τι θα βγάλουν και πως θα το διασκευάσουν στα αμερικάνικα δεδομένα γιατί μπορεί εύκολα να ξεφύγει αν δεν κρατήσουν τις ισορροπίες που είχε το πρώτο αριστούργημα
εγω δεν εχω δει καν το οριτζιναλ ακομα γιατι πριν 1.5 χρονο στο στρατο ενας παπαρας μου ειπε το τελος, αφηνω να περασει ο καιρος μπας και το ξεχασω αλλα που…
το thirst μια χαρά ήταν. lady vengeance ούτε και έμενα με τρέλανε. Cyborg δεν έχω δει.
Πάντως το trailer πολύ καλό δείχνει. Σε τέτοιου είδους ταινίες όπως λες μετράει πολύ το σενάριο και κυρίως η “λύση” στο τέλος, που μπορεί να καταστρέψει όλη την ταινία
To remake του oldboy θα το δω σίγουρα από περιέργεια. Ελπίζω να είναι έκπληξη.
Όμως, θα διαφωνήσω, το lady vengeance είναι μακράν η καλύτερη ταινία του Chan-wook Park. Βέβαια, όντας κοριτσάκι μπορεί να με άγγιξε περισσότερο. Όχι μόνο λόγω θέματος, αλλά είχε διαφορετικές εντάσεις από το oldboy. Είναι τόσο καλές και οι δύο που συζητάς για άλλους παράγοντες που σε έκαναν να διαλέξεις τη μία αντί για την άλλη, “καθαρά θέμα γούστου”.
Τέλος πάντων, η ταινία του φαίνεται γαμάτη και μπήκε ψηλά στη λίστα της ανυπομονησίας (μετά το τζανγκο). Σιγουράκι πως θα λατρέψουμε ακόμα περισσότερο τη Mia Wasikowska ΑΛΛΑ τι έχουν πάθει οι Κορεάτες και κάνουν αμερικάνικες παραγωγές; μια ταινία σαν αυτή του τρειλερ με τα κορεάτικα στανταρτς θα πήγαινε όπως ήθελε (ή τουλάχιστον με έναν τρόπο που δεν μας είναι οικείος). Θα στεκόταν όση ώρα θέλει στο να παίζει πιάνο και όση ώρα θέλει στο να θερίζει κόσμο και όχι με όπλα. Πονταρω (προφανώς) στο ότι ειδαμε τρεηλερ και όχι ολόκληρη την ταινία, αλλά λίγο πολύ ξέρουμε τι να περιμένουμε. Και ντάξει, αυτός την Αμερικανίλα την έχει (και δεν είναι κακό, τονίζω), αλλά ο Jee-woon Kim;; που θέριζα τη φιλμογραφία του και στα upcoming είδα αυτό…
[SPOILER][/SPOILER]
Νιώθω πως πάνε να βγάλουν το st. anger τους… καλό γιατί είναι αυτοί που είναι, αλλά όχι ΤΟΣΟ καλό. Ελπίζω να βγω λάθος, αλήθεια.
Πρόσεξε γτ μπορεί να είσαι η αγαπημένη μου user εδώ μέσα και θεωρητικά προστατευόμενή μου στο σινετόπικ, αλλα την εν λόγω ταινία θα την αντιμετωπίσουμε με τον σεβασμό που ήδη, με το τρεηλερ και την αφίσα μόνο έχει κερδίσει!!!
πάντως, ο Κιμ από το τρεηλερ και μόνο φαίνεται να μην έχιε μπεί σε καμιά μανιέρα ή καλούπι, μου θυμίζει πάρα πολύ καλό/κακό/περίεργο + το όλο εικαστικό-ενδυματολογικό κομμάτι!
Θα εκθειάσω τους αναλώσιμους ΙΙ για να ισοφαρίσω τότε
Το τρεηλερ είναι και γαμώ και προσωπικά μου θυμίζει αναπάντεχα αμερικάνικα κυνηγητά και περιπέτειες, καταστάσεις που επίσης λατρεύω. Απλά οι Κορεάτες και ειδικά ο Κιμ -από τους γυαλιστερούς- κινείται όπως να 'ναι και κάπως μοναδικά. Σε σύγκριση και μόνο με όσα έχω ήδη δει, οφείλεται η ‘‘απογοήτευση’’ μου. Παίζει μπάλα αλλού από ‘κει που μάθαμε. Την ταινία θα τρέξω να τη δω, με ενθουσιασμό μάλιστα… αν δεν ήξερα ότι είναι του Κιμ, θα ήμουν προκατειλημμένη διαφορετικά, έχοντας δει μόνο το τρεηλερ πχ. Είναι που είναι και ταινιάρες [U]αυτό[/U] και [U]αυτό[/U]. Ναι μεν θέλω να βλέπω κουλ αμερικάνικες ταινίες, αλλά και οι παράξενοι Κορεάτες έχουν θέση στον μάταιο τούτο κινηματογραφικό κόσμο… Ελπίζω να μ’ εννοείς. Η Κορέα είναι μια μεγάλη αγάπη.
Αυτό εδώ είναι το trailer που προβλήθηκε στο comic con για το [B]man of steel[/B]. Παραδόξως υπάρχει εδώ και λίγο καιρό στο youtube αλλά εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι. Η εικόνα δεν είναι και τόσο καθαρή αφού τραβήχτηκε με κάμερα μέσα στην αίθουσα αλλά είπα να το ποστάρω anyway. Οι περισσότερες σκηνές από το teaser είναι και εδώ + λίγες action σκηνές παραπάνω. Γενικά πάντως η επόμενη ταινία superman δείχνει πολλά υποσχόμενη.
Σε συνέντευξη του ο De Niro επιβεβαιώνει πως δουλεύει σε ταινία του Scorsese και θα συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Joe Peci και τον… Pacino!!
«Ναι, δουλεύουμε πάνω σε κάτι», λέει ο ηθοποιός (και ενίοτε σκηνοθέτης και παραγωγός), εξηγώντας: «Λέγεται ‘‘I heard you paint houses’’. Προσπαθούμε να το προχωρήσουμε εδώ και δύο χρόνια και τώρα να ορίσουμε ένα χρονικό διάστημα. Αφορά έναν τύπο που ονομάζεται Φρανκ Σίραν ο οποίος ήταν στο αμερικανικό συνδικάτο των Teamsters και ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον Τζίμι Χόφα (τον πρόεδρο του ισχυρότερου εργατικού συνδικάτου των ΗΠΑ που εξαφανίστηκε το 1975). Εγώ θα υποδυθώ τον Σίραν και ο Πατσίνο τον Χόφα. Ο Τζο Πέσι θα συμμετέχει επίσης».
Όλη η συνέντευξη εδώ που αποκαλύπτει και μερικά ακόμα ενδιαφέρον project μεταξύ των οποίων και συνεργασία με Stallone για ταινία box!!!
κοιτωντας τον tom hardy
ειδα πως στη λιστα με τα εργα του
εχει μπει και μια ταινια με τον τιλτο splinter cell
εχει ακουσει κανεις τιποτα για τη μεταφορα του συγκεκριμενου παιχνιδιου?