Oblivion
http://teaser-trailer.com/movie/oblivion/
δεν ξέρω αν βασίζεται σε κάποιο video game αλλά το trailer απλά τα σπάει. Οι φανς των sci fi ταινιών θα κρατάνε την αναπνοή τους στο trailer. Φοβερό!!
Oblivion
http://teaser-trailer.com/movie/oblivion/
δεν ξέρω αν βασίζεται σε κάποιο video game αλλά το trailer απλά τα σπάει. Οι φανς των sci fi ταινιών θα κρατάνε την αναπνοή τους στο trailer. Φοβερό!!
not bad at all. ενδιαφέρον μπορώ να πω.
γαματο Trailer indeed
σουπερμαν και καλή ταινία??? λες??
φαίνεται όντως γαμάτο αλλά κρατάω μια πισινή λόγω του visionary snyder
γρήγορο οφτοπικ,λόγω σνάιντερ.
το γουοτσμεν μόνο σε μένα είχε φανεί τόσο αηδία? ή πρέπει να το ξαναδώ με άλλο μουντ?
wtf? Έχεις δει κανένα?
όχι, πρέπει να διαβάσεις το κόμικ επειδή είναι το καλύτερο που εχει γραφτει και μετα να ξαναδεις το extended και να εκτιμησεις την αποτυχημενη μεν αλλα τιμια προσπαθεια του
Παίδες, ο Σναηντερ ειναι ο ορισμος του κομικ σκηνοθετη, με Νολαν απο πισω να τον στρωσει + Goyer στο σεναριο μπορει να βγει μεγαλη ταινια…+ το καστ ειναι απαιχτο + το τρεηλερ ειναι απλα καυλερο
οι μοναδικοί που δεν τους είχε φανεί αηδία ήταν όσοι δεν είχαν διαβάσει ούτε σελίδα από το κόμικ
edit για το ποστ του lupin, όταν ένας Terry Gilliam παρατάει το project λέγοντας στον Alan Moore ότι χρειάζεται πάνω από 12 ώρες για να βγάλει κάτι της προκοπής, δεν ξέρω γιατί ήταν τίμια η προσπάθεια του Snyder.
όλα τα χω δει αλλά δεεεεν. κοίτα ίσως επειδή δεν έχω διαβάσει καθόλου τα κόμικ (δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα) να μου φαίνεται έτσι, αλλά τις βρίσκω ψιλοαδιάφορες τις ταινίες.
EINAI τίμια προσπάθεια ([I]το ξέρω, είμαι και κομίστας[/I]) διότι το δύσκολο για έναν σκηνοθέτη που θέλει να γυρίσει ταινία βασισμένη σε γκράφικ νούβελ, είναι το [B]πως να προσαρμόσει τη ταινία στο κόμικ [/B]και όχι πως να προσαρμόσει το κόμικ στη ταινία! Ο [B]Ρόντριγκεζ [/B]με το Sin City, το κατάφερε διότι είχε πάντα στο πλαι του-[I]καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων[/I]- τον Φράνκ Μίλλερ, ενώ ο [B]Σνάϊντερ[/B] εδώ δυστυχώς είχε να αντιμετωπίσει αφενός την άρνηση του δημιουργού Moore να τον βοηθήσει/συμμετάσχει και αφετέρου την κάθετη επιμονή της παραγωγού εταιρείας να μην…το κάνει “Λόρενς της Αραβίας” σε διάρκεια δηλ. Πολύ δύσκολο εγχείρημα η μεταφορά του Watchmen στο πανί, δεν ξέρω μ’ άλλον σκηνοθέτη, αλλά ο Σναϊντερ σεβάστηκε το υλικό και έκανε το κατά δύναμιν…
[COLOR=“DimGray”]+ το ότι δεν επέλεξε μεγάλα ονόματα, αλλά ηθοποιούς που να ταίριαζαν όσο γινόταν με τους κομικ χαρακτήρες[/COLOR].
[I][U]ον τοπικ: [/U]Επιτέλους μια ζομποταινία που θα λατρεύουν τα πιτσιρίκια του δημοτικού…με συνομήλικο πρωταγωνιστή:[/I]
σόρυ που συνεχίζω το οφφ τόπικ, αλλά αυτό το είμαι και κομίστας και ΞΕΡΩ με τσίγκλαγε να απαντήσω.
όχι πολλά, απλά ότι γέλασα αρκετά με το “νούβελ” και λίγο περισσότερο με το ότι ο Σνάιντερ σεβάστηκε το υλικό του Μουρ.
[SIZE=“1”](είμαι και εγώ κομίστας, λολ)[/SIZE]
ε, θα θεωρείς τότε πως θα τη γυρνούσες καλύτερα τη ταινία;
Τόσοι σκηνοθέτες υπάρχουν στο Αμέρικα, έναν τυχάρπαστο θα διάλεγαν για το δημιούργημα του Άλαν Μουρ; [B]Δεν νομίζω[/B]. Εδώ το κλείνω εγώ το οφ τοπικ…
[U]ον τοπικ[/U]: το νέο G.I.JOE δεν μου λέει καν ούτε από το τρεϊλερ…
Γούστα είν΄αυτά;
εκπληκτικά επιχειρήματα και τα 2, θαμπς απ κομίστα
Kαλη φαση
Μαζί σου -αν και δεν έχει σημασία ποιός παράτησε τι σε σχέση με το αν ο άλλος έκανε ειλικρινή προσπάθεια αλλά οκ-…
Ο Σναηντερ κράτησε τον πυρήνα του κόμικ, δεν άλλαξε τίποτα από την κεντρική του θεώρηση και ούτε λείανε τις αιχμηρές γωνίες του κόμικ από άποψη ιδεολογίας και βίας…οπώτε +1
Επίσης επειδή δεν είναι Γκιλιαμ ή κάποιος άλλος μεγάλος δημιουργός, έβαλε σχεδόν το 70% των σκηνών του κομικ αυτούσιες στη ταινία…+2
Για τα 2 παραπάνω, του αναγνωρίζω ότι προσπάθησε ειλικρινά…ασχέτως αν και στα 2 τελικά απέτυχε στο τέλος να δώσει ένα 100% τελικό αποτέλεσμα, νομίζω ότι ούτε ωραιοποίησε την ιστορία, ούτε παραποίησε σημαντικά κάποιο σημαντικό γεγονός…
στο extended φαίνεται ακόμα περισσότερο αυτό…
απλά δεν είναι σκηνοθέτης-δημιουργός σαν και αυτόν που θα χρειαζόταν ένα τέτοιο κόμικ, ένας γαμάτος βιντεοκλιπάς μπορεί να πεί κανείς…
ακράδαντο επιχείρημα
#-o
το αποπάνω δεν αποτελεί καν επιχείρημα, πιο πολύ ένα αφελέστατο σχόλιο παιδιού 8 χρονών θα έλεγα…
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο εκτιμώ κάποια στοιχεία του Σναηντερ, ναι, διάλεξαν τον πιο τυχάρπαστο και αταίριαστο για το συγκεκριμένο γκραφικ νοβελ…
ΕΠΙΣΗΣ
ΝΤΑΑΑΑΠ, ΠΑΡΤΟ
Pacific rim (Gullielmo Del Toro)
http://www.youtube.com/watch?v=2vKz7WnU83E&feature=youtu.be
Τεράστια ρομπότ που παίζουν μπουκέτα με τέρατα, Evangelion meets Godzilla και η φωνή της GLaDOS εεπειδή ο Ντελ Τόρο είναι φαν του Portal -for real ε-…
edit
ARRGGGGGG
There, samurai steel will clash with adamantium claw as Logan confronts a mysterious figure from his past in an epic battle that will leave him forever changed.
Aυτο σημαινει οτι θα δουμε Ρομουλους σε ταινια??? [-o<[-o<
[SPOILER]Καλα,για την προοπτικη να εμφανιστει Ντακεν σε επομενη ταινια δε συζητω καν,εχω ξεκινησει την εκσπερματωση απο τωρα[/SPOILER]
Ω ρε μάγκα. Τρελή γαματότητα φαίνεται αυτό.
[B]bastard[/B]:
εκπληκτικά επιχειρήματα και τα 2, θαμπς απ κομίστα
το ξέρω. Αν και εδώ ΔΕΝ επιχειρηματολογούσα. Μάλλον θα αναφερόσουν σε άλλο ποστ μου. [I]Εγώ ακόμα περιμένω να θαμπωθώ από τα δικά σου ακλόνητα[/I]…8)
[B]lupin:[/B]το αποπάνω δεν αποτελεί καν επιχείρημα, πιο πολύ ένα αφελέστατο σχόλιο παιδιού 8 χρονών θα έλεγα…
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όσο εκτιμώ κάποια στοιχεία του Σναηντερ, ναι, διάλεξαν τον πιο τυχάρπαστο και αταίριαστο για το συγκεκριμένο γκραφικ νοβελ…
[U]ον τοπικ[/U]:
[B][SIZE=“3”][COLOR=“DarkRed”]ΜΑΜΑ[/COLOR][/SIZE][/B]
δηλαδή εσύ τώρα κόλλησες αν ερμήνευσα αυτό
[I]’‘Τόσοι σκηνοθέτες υπάρχουν στο Αμέρικα, έναν τυχάρπαστο θα διάλεγαν για το δημιούργημα του Άλαν Μουρ; Δεν νομίζω.’’[/I]
σαν επιχείρημα υπέρ του Σνάηντερ ή απλά σχολίασες?
:-s seriously?
anyway, ότι και από τα δύο λοιπόν έκανες, μαλακία είπες όπως και νάχει και αυτό δεν αλλάζει…
δηλαδή εσύ λες/πιστεύεις/σχολιάζεις/επιχειρηματολογείς/θεωρείς/ότιναναιτεσπά
ότι στο Χόλυγουντ τα μεγάλα και στιβαρά έργα, λογοτεχνικά, κόμιξ, τα πάντα τέσπα, αντιμετωπίζονται με την ανάλογη προσοχή και αναθέτονται στους καταλληλότερους κάθε φορά για την ορθή τους μεταφορά στην οθόνη?
και ξαναρωτάω…είσαι 8 χρονών?
Ο Σνάηντερ κάνει ταινίες σαν βίντεοκλιπ, που ψαρώνει η πιτσιρικαρία και τις γεμίζει με όλα εκείνα τα συστατικά (slow motion, πολλά αληθοφανή εφέ, αίμα κτλ) που θα τις κάνουν εισπρακτικές επιτυχίες σε ένα τέτοιο νεανικό κοινό…και ρωτάς σοβαρά γιατί ο Μίλερ συνεργάστηκε μαζί του στους 300σιους?
Που το κόμικ είναι γεμάτο βία, αίμα, σφαγές, γραφική βία τεσπά, αναληθοφανή σκηνικά, τερατόμορφους εχθρούς και μονολεκτικές one-line ατάκες ‘ανδρείας’ και ‘περηφάνιας’
Το 300 χρειαζόταν ένα σκηνοθέτη εφετζή, βιντεοκλιπά και με σπηντάτο μάτι γιατί και το κόμικ δεν διαφέρει σε τίποτα από τα παραπάνω…δεν τον έβαλε κανείς να κάνει το MAUS σε διασκεύη, το γαμημένο το 300 τον βάλανε, τον ορισμό του eye candy στο χαρτί!!!
Αμα αρχίσουμε λίστες με κλασσικά ή επιτυχημένα βιβλία/κομικ story arcs κτλ που μεταφέρθηκαν στην οθόνη όπως νάναι από ότιναναι κόσμο θα πέσει ο server…
Το στούντιο θέλει κέρδος και πίστεψε με, στο 90% των φορών θα επιλέξει και το άτομο που θα το καταφέρει, όχι εκείνο που είναι κατάλληλο για τν ορθή μεταφορά του εκάστοτε έργου στο πανι…
η DC δεν έχω ιδέα γιατί τον εμπιστευτήκε, ακόμα παραμένει μυστήριο αν είναι ο κατάλληλος ή όχι…η DC εμπιστεύτηκε τον Νολαν και τον Γοηερ στη συγκεκριμένη ταινία και δεδομένου ότι πιθανότατα θα πάρει ένα πολύ καλό σενάριο που δύσκολα δεν θα μετουσιωθεί σε ταινία χωρίς επιτυχία, προφανώς για μένα ρίσκαρε προσλαβάνοντας έναν κομιξίστικο σκηνοθέτη που μπορεί να αποτελέσει το αντίβαρο στο τραμπάλα θεάματος και ουσίας, εικόνας και σεναρίου…
και ναι, στο πρώτο τεστ αν μπορεί να σκηνοθετήσει κάτι άλλο πλην ταινιών με εφέ και ξύλο, τα πήγε μέτρια με το WATCHMEN και σώθηκε κυρίως γιατί σεβάστηκε το έργο και δεν το γάμησε με αλλαγές και κυρίως διαφορετική αντιμετώπιση της ιδεολογίας του…ε και το δευτερο μεγάλο ατού ήταν το ίδιο το WATCHMEN που θέλει πολύ προσπάθεια, ένα τέτοιο έργο να σου δώσει αδιάφορη ταινία, όσο κακός σκηνοθέτης και να είσαι…
επίσης, αν σου φάνηκε τόσο καλή ταινία το WATCHMEN, μάλλον πρέπει να διαβάσεις ολόκληρο το κόμικ και όχι πχ, μέχρι την σελίδα 10 που έφτασες…
ακόμα
[I]’‘αντικειμενική απάντηση’’[/I]
απο ποιόν? εσένα? γιατί έτσι παύει να είναι αντικειμενική…
επίσης πές με και Λουμπίνα, δεν έχω θέμα, πιο πολύ με ενδιαφέρει να μάθεις κάποια στιγμή ότι το αγγλικό p αντιστοιχεί ηχητικά στο ελληνικό π ενώ αντίστοιχα b=μπ