Π.α.ο.κ

μην σωσω και παω ρε μεγαλε…αν παω θα παω στα ισια και οχι πηδωντας το ελληνικο ποδοσφαιο σαν εσενα…φετος θα παιξετε στην Τουμπα; η θα φυγετε παλι;

1 Like

Οχι ρε δεν το πηδας ρε βουτάτε στο Θερμαϊκό και είστε έτσι. Έμαθες και εσύ το ποιηματάκι άμα θα ανέβουμε φέτος. Γιατί άλλοι δεν κατέβηκαν στο Καραϊσκάκη

αν λες για το κυπελλο πριν 2-3 χρονια,γιατι να κατεβουμε;δεν εφτανε ενα στησιμο απο κορακια στον 1ο αγωνα;αντε πηγαινε γραψε αλλου παπαρακο!εδω μεσα τρελα δεν θα μας πουλας :wink:
α και που εισαι; οι Deep Purple κατουρανε για πλακα την δισκογραφια των υπερεκτιμημενων που εχεις για ονομα :wink:

1 Like

3 Likes

το ξεραμε οτι εισαι κρυφοΠΑΟΚτσης αλλα μηπως το παρακανεις με το να εχεις τοσα ειδη απο την μπουτικ;

1 Like

Μαν ακου να σου πω, εγω δεν εχω θεμα μαζι σου ουτε με κανεναν, δεν ξερω γιατι επιτιθεσαι. Εγραψε το αλλο το παλικαρι που μου ειναι μαλιστα πολυ συμπαθες, να αφησουμε τα off topic, μετα απο ΔΥΟ ποστ γραμματικης που ετυχε να γινουν (λες και το παρον τοπικ ειναι υποδειγμα προς μιμηση με τα off topic), και απλως του απαντησα πως αν δεν τον πειραξαν τα προηγουμενα 21 ποστς που ηταν off topic, το βρισκω λιγο υπερβολικο ξαφνικα εγω να εγινα ο ενοχλητικος. Οπως τη βρισκει ο καθενας. Δεν εχω να χωρισω τιποτα ουτε με σενα ουτε με κανεναν, κανουμε και λιγο χαβαλε που και που, και προσωπικα δεν προσεβαλα κανεναν και καμια ομαδα, αφου δεν εχω και καμια ομαδα. Εκτος αν ηταν προσβλητικο το μπαοκ, που οκ… να μην το ξαναγραψω αν ειναι. Συγγνωμη και δε θα ξαναενοχλησω.

Παρτε το πρεφα…

2 Likes

καλη προσθηκη του Καρελη αλλα νομιζω οτι χρειαζομαστε ενα ακομα χαφ…

οντως καλη η προσθηκη Καρελη,στο χερι του ειναι να μας δειξει τι αξιζει για να ενεργοποιησουμε την οψιον αγορας. Απο κει και περα,αφου φαινετε πως υπαρχει θελησει να τα σαρωσουμε ολα φετος,ενα χαφ τυπου Ζεκα χρειαζεται επειγοντως,γιατι με μετα απο Μαουρισιο και Ποντους,εχουμε τους παγκιτες Κανιας-Σακχοφ.Ειμαστε ζορικα δλδ

δεν ξερω γιατι δωσαμε παντως τον γαλλο δανεικο…

Τον Μουλεν? Γιατι δεν επαιξε ουτε ενα παιχνιδι περσι και προφανως δεν υπολογιζεται καθολου

Εκλεισε και η μεταγραφικη περιοδος με τον ΠΑΟΚ να χει ενα υπερπληρες ροστερ, οπου αυτοι που θα βγαινουν εκτος 18αδας θα ταν ενδεκαδατοι αλλες χρονιες. Εξαιρετικη δουλεια απτην διοικηση,με μοναδικο προβληματισμο τα μπακ απ του Μαουρισιο-Ποντους,η ομαδα εχει ξεπερασει κατα πολυ την ποιοτητα των Σακχοφ-Κανιας κατα την αποψη μου. Μακαρι να μην φανει αυτη η μικρη ελλειψη ποιοτητας στον παγκο της μεσαιας γραμμης.

Απο κει και περα,αναρωτιεμαι γιατι κλεγονται οι χαρτινοι. Απτην μια απεδειξαν εχουν το καλυτερο ροστερ της Ελλαδας φτανοντας ομιλους αποκλειοντας μεγαθηρια,απτην αλλη εσκασε και η βομβα του καλοκαιριου την τελευταια μερα των μεταγραφων

6 Likes

Να μην ξεχναμε και τη διατηρηση του βασικου κορμου των δικηγορων. Επαιξαν μεγαλο ρολο περσι στην κατακτηση και ενα κρεντιτ δεν πηραν. Αμα δεν ξερεις απο μπαλα…

2 Likes

3b928b3f243e41eb30c09eb40b2ec7bb

ποιος ειναι αυτος ο λουπερ;

Είχαν παλιά το paok fans united forum αν το είχες προλάβει, παραμένει μια όαση στα οπαδικά φόρα, μπλογκς, φμπ κλπ

ΥΓ1 Να επισημάνω εδώ πως, αυτό το βρωμόπανο, αυτή η σερβιέτα μεγάλου μήκους, με τα μασεντόνια, και τις πίπες, κάποια στιγμή θα πρέπει όχι απλά να βγει από το γήπεδο, αλλά και να αποτελέσει την αφορμή έρευνας για το ποιος φελλός το κρεμάει.

Είδαμε διάφορα και πέρσι, αλλά το κακό έχει αρχίσει και παραγίνεται με τα εθνικιστικά στοιχεία στη μεγαλύτερη προσφυγική ομάδα του πλανήτη, στην ομάδα - καταφύγιο στους κάθε λογής κατατρεγμένους.

Από τα αυτονόητα του ΠΑΟΚ - αποκούμπι για τους χτυπημένους από τη μοίρα , καταλήξαμε στα ΠΑΟΚ - και γαμώ τα πεδία για πολιτική στις πλάτες του , και αυτά πρέπει να προβληματίσουν όσο δεν είναι ακόμα πολύ αργά.

Καλοί οι τίτλοι, καλά τα σεντόνια, αλλά αν είναι να μπαίνεις στο γήπεδο και να βλέπεις δεξιά κι αριστερά ανθρώπους που ενώ μέχρι χτες φώναζαν “έτσι γαμάει η Βούλγαρία”, σήμερα να χύνουν με τον εθνικό ύμνο, τότε σχωράτε με, αλλά count me out.

Καθαρίσαμε από Τζαβέλλες, καθαρίσαμε από Κλάους, καθαρίζουμε σε λίγο κι από Γλύκους, ε, αν δεν καθαρίσουμε κι από τα Χρυσά Σκατά, τότε μια ζωή βρώμικοι θα είμαστε.

Η Μακεδονία είναι Κινέζικη.

2 Likes

τι εχουν πει τζαβελλας, κλαους, γλυκος;

Πάλι καλά που από Δευτέρα ξαναξεκινάω δουλειά και δεν θα έχω τον χρόνο να ξοδέψω σε τέτοιες περιηγήσεις.

Από άλλο άρθρο της “όασης” που αναφέρεται παραπάνω (link: https://looper5.blogspot.com/2018/03/war-ensemble.html) :

" Από αυτή εδώ τη γωνία του ΠΑΟΚτσήδικου ίντερνετ, με την όποια δύναμη και επιρροή μπορούμε να έχουμε, το μόνο που μπορούμε να προτείνουμε, είναι την τρομοκρατία, η οποία ούτως ή άλλως, έρχεται να πάρει τη θέση της στην κορυφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών μας σα λαό, αυτή τη φορά όμως πιο ψηλά από την αυτοκαταστροφή, και την εσωστρέφεια.

Τρομοκρατία παντού.
Στο καφενείο, στην παραλία, στις σχολικές εκδρομές, στα πάρκα, τις πλατείες, παντού.
Κανένα κασκόλ αθηναϊκής ομάδας, καμία πετσέτα, καμία φανέλα Ριβάλντο, ή Καραγκούνη από το 5ο Λύκειο Δραπετσώνας, που βρίσκεται σε τριήμερη στη Θάσο, δεν πρέπει να περνάει αναπάντητο.
Κι όταν μιλάμε για απάντηση, εννοούμε πράξη.
Δράση / αντίδραση = ξύλο.
Παντού.

Οι σκατόγεροι που υποστηρίζουν άεκ στην Καβάλα ας ούμε, δεν θα μπορούν να πανηγυρίζουν τα γκολ της ομάδας τους στο καφενείο πλέον. Στο σπίτι και ήσυχα κι όλας.
Κι όχι πάνω από 3 μαζί.

Δεν θέλαμε, να έρθουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Ή μπορεί και να το θέλαμε, αλλά δεν το ξεκινήσαμε εμείς.
Αρχίσατε τον πόλεμο.
Τώρα αναλαμβάνουμε.""

1 Like

1 Like