Πόσο ήρθε τελικά ρε παίδες?
Δικαιωση…
76-66, κέρδισε ο Θρύλος.
Προφητης εισαι εσυ!!!8) :lol: #-o
Και χτες 68-74 η Παναθα μεσα στο Ιβανωφειο!!!
Ναι ρε παοκ,ναι ρε γαμωτο.4-1 κερδισαμε τον απολλωνα.Καιρος ηταν να δουμε και το νουμερο 4…
Τελευταια φορα ηταν πριν 3 χρονια.
Καποια πραματα που το σκορ δε δειχνει ειναι οτι ο παοκ εκτος τις φασεις του γκολ,εχασε 3,4 κλασικες ευκαιριες,μια σε κενη εστια…Δε πειραζει,ελπιζω να υπαρχει αυτη η καλη εμφανιση και στα εκτος εδρας ματς.Φυγαμε για το Χ στο καραισκακη!!!
Σιγα στηθηκε μια και ο Απολλωνας, 2 φορες ειχε στηθει ο ΠΑΟΚ (2005, 2007) την ειχε αναγκη τη νικη ο ΠΑΟΚ.
το 2007 δε νομιζω οτι ηταν στησιμο.Μας ειχαν νικησει κατα κρατος εδω που τα λεμε…
ακόμα βρίζουν τον Σάλπι και το “αθηναϊκό παρασκήνιο” που ευνοεί ΟΣΦΠ και ΠΑΟ,αλλά οι βαθμούληδες απλόχερα στον Απόλλωνα 2 χρόνια
Μην ξεχνας και την μεταγραφή του Ηλιάδη… έπρεπε να αποσβεστεί κάπως και αυτό ήταν βαθμοί για να σωθεί αν κινδύνευε ο Απόλλωνας…
-
Τον Σάλπι καλά κάνουν και τον βρίζουν γιατί το έπαιζε παοκτσής. Αν δεν το έπαιζε και πήγαινε όπουδήποτε δεν θα έτρωγε βρίσιμο.
-
Ναι οι ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ευννοούνται συνεχώς (και όχι μόνο από τη διαιτησία) και αυτό το ξέρει και ο κάθε πικραμένος (Ωραία τον αποβάλατε τον Ανατολάκή προχθές. Αλλά τι λέω αυτά είναι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα)
-
Όταν χάνει ο ΠΑΟΚ από μια χειρότερη ομάδα το στήνει έτσι; Όταν χάνει ο βάζελος από την Τρίπολη απλά τυχαίνει. Πράγματι εδώ γελάνε
άλλο μικρότερη ομάδα,άλλο ο Απόλλωνας.
πόσο γραφικοί μπορούν να γίνουν μερικοί όταν βρίζουν έναν πρώην παίκτη τους σε εντελώς άσχετο ματς (Βέροια-Παο)
Η λεξη επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σου λεει κατι?
Αν επαιζα μπαλα και μου εδινε ο βαζελος τα διπλασια απ’οτι μου εδινε ο ολυμπιακος ενοειται οτι θα προτιμουσα τα φραγκα και ο οποιοσδηποτε πιστευω το ιδιο θα εκανε.
Δηλαδη αν του εδινε ο Σοκραρες 1 μυριο ευρα το χρονο και τον εφερνε στον γαυρο θα γινοταν λιγοτερο αεκτζης απ’οσο ειναι?
Πλακα κανεις ομως. Σιγουρα.
-
Λες και πηγε τζαμπα στον ΠΑΟ ο Σαλπι. Η πιο ακριβη μεταγραφη του καλοκαιριου ηταν τοτε…
-
Ενω ο ΠΑΟΚ που χρηματοδοτειται απο το κρατος δεν ευνοειται…
-
Το ματς του 2005 με την Καλαμαρια τοτε που ηταν να πεσει ο Αρης το θυμασαι?
ναι ο ΠΑΟΚ εχει συμβολαιο εκατομυριων ευρω με τη NET,ο ΠΑΟΚ εχει την cosmote στη φανελα του,στον ΠΑΟΚ χαρηστικε το καραισκακη και τωρα του χαριζουν εκταση στο βοτανικο για να κανει βοηθητικο γηπεδο…χρηματοδοτειται απ το κρατος…
Μάλλον δεν πρόσεξες τι έγραψα. Ο Σαλπιγγίδης δεν είναι ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίρνει μεταγγραφή και φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Είναι ό πρώτος όμως ο οποίος κάθεται και δηλώνει όπου σταθεί ότι ειναι ΠΑΟΚτσης , οι οπαδοί κάνουν έρανο μαζεύουν χρήματα που του χρωστάει ο ΠΑΟΚ , τα παίρνει και μετά την κάνει
Απάντησε ο starstruck για μένα.
Ναι χάσαμε. Ναι ο κόσμος ήθελε να χάσουμε. Όμως οι παίκτες παίζανε όχι ο κόσμος. Για δες ποιες άλλες “μεγάλες” ομάδες χάσανε στην Καλαμαριά και πες μου αν είναι και η δικιά σου μέσα.
Δικιο εχεις. Η Αθηνα φταιει. Καντε συλλαλητηριο…
Δεν ειναι η δικια μου, οχι…
Ο Παοκ φταιει που δεν εχει ακομα η Θεσαλονικη μετρο
Ο Παοκ φταιει που η τυροπιτα στο πρωτο λυκειο Τουμπας ειναι στρογγυλη και οχι τετραγωνη
#-o #-o #-o #-o