Δεν είπε κανείς τίποτε για τις ήττες που είχαμε στο πρωτάθλημα. Δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί κανείς. Στα play off όμως και αφού ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο βγήκαν τα τσεκούρια.
Όντως, βγήκαν τα τσεκούρια. Άλλωστε το λένε ξεκάθαρα οι κανονισμοί ότι ο Γκαρσία μπορεί να βαράει όποιον βρει χωρίς να τιμωρείται, πως ο Σορλέν δεν πρέπει να δέχεται κίτρινη ούτε όταν κάνει σκληρό φάουλ, ούτε όταν ειρωνεύεται και πως για να θεωρείται μια διαιτησία φιλική προς τον ΠΑΟΚ πρέπει να αφήνει τον αντίπαλο με κάτω από εννιά παίκτες (όχι όπως έγινε την Κυριακή που είχε το θράσος να αφήσει την ΑΕΚ μόλις με εννιά)…
Ότι να ναι. Μήπως ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε και για το γκολ του Καραγκούνη ή του Μπλάνκο στην Τούμπα; Ο Σιμάο όμως έπρεπε να αποβληθεί στο 40’ όπως παραδέχθηκε και καλά ο Κάκκος. Που μετά την κλωτσία στο Γκαρσία πήγε και πέταξε την μπάλα στα μούτρα πιτσιρικά που μαζεύει τις μπάλες. Που ο Γκαρσία στη θέση του Σιμάο θα άλλαζε χώρα. Με 9 παίκτες μόνο μείνατε άδικα ναι γιατί ο Ενσαλίβα έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Σήμερα ο Σορλέν αποβλήθηκε όπως δεν έχει αποβληθεί ποτέ παίκτης σε αυτή τη χώρα. Κάνετε τουμπεκί όμως γιατί σας συμφέρει. Αντί για χανούμια έπρεπε να σας λένε γαύρους.
ποιό καλό παιδάκι μπορεί να πασάρει κάνα λινκ για τη φάση της “αποβολής” του ενσαλίβα να δω κι εγώ?
Πάρε στο 1:35
επειδη εχω κοιταξει αρκετες φορες την φαση με τον ενσαλιβα το γεγονος οτι μαζευει το ποδι και πεφτει πανω του ο παιχτης του παοκ δε σχολιαζεται…αυτο μπορει να μην ειναι καν και φαουλ!!!
Μετά από αυτό το ποστ πρέπει πραγματικά να προσκυνήσω. Έτσι εξηγούνται όλα :D:D:D:D
πηγαινε παθε τους κανονισμους και την εφαρμογη τους και μετα ελα μιλα.καρτα δεν ηταν στανταρ!!!ειπα μπορει να μην ειναι φαουλ γιατι εξαρταται και απο την αρχη της φασης πως πηγε ο παιχτης.
Ρε τους γραφικούς τους Παοκτσήδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. :D:D:D:D Μη συνεχίζεις εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Διαβάστε κόσμε τί γράφει το άτομο :D:D
μαλλον οι οπαδοι του παοκ εκτιθεσται οσο δεν παει αλλο…οταν βγαλετε τα ασπρομαυρα γυαλια ελατε να μιλησουμε αντικειμενικα
δε φαίνεται καλά η φάση, επικίνδυνο παιχνίδι δεν υπάρχει πάντως. υπάρχει πουθενά ολόκληρη η φάση?
όμως ρε παιδιά ντάξει, να δεχτώ αυτή τη φάση, να δεχτώ την φάση με τον καφέ σήμερα (δεν την είδα σε κάποιο βίδεο, την έχουνε από πιο μετά τη φάση), να δεχτώ διαμαρτυρίες για το 3ο γκολ, αλλά καταλάβετε πως άμα γκρινίαζετε για φάσεις όπως το γκολ του μπλάνκο, τον εαυτό σας μειώνετε…
ομολογώ πως τώρα που έβλεπα φάσεις απ το ματς στο οακα με επιανα να σκέφτομαι που θα στήσουν τη σκηνή σε 8 μέρες :lol:
Θα μας τρελάνεις και εσύ ότι δεν φαίνεται καλά; Δεν είναι κίτρινη αυτή η φάση; Και είναι κίτρινη η πρώτη σήμερα του Σορλέν; Το γκολ του Μπλάνκο είναι οφσαιντ και απλά το αναφέραμε. Απλά και εκεί έτυχε να ευνοηθεί η ΑΕΚ. Στη φάση του Μπακαγιόκο που καλύπτεται καθαρά και βγαίνει τετατετ πάλι έτυχε να ευνοηθεί η ΑΕΚ. Όλα αυτά τα δέχομαι. ΛΑΘΗ. Όμως δεν είναι λάθος η αποβολή του Σορλέν. Είναι αποβοή με το ζόρι. Άντε καληνύχτα. Συγχαρητήρια στους Αεκτσήδες. Πάντα να χαίρονται τέτοιες νίκες
καλα εσυ δε παιζεσαι ρε φιλε
οκ κυριε διαιτητα!εσειςξερετε καλυτερα!
@ crab
τις φάσεις των μπακαγιόκο και σορλεν δεν τις είδα.
η φάση με τον ενσαλίβα δε φαίνεται ολόκληρη, πως να το κάνουμε δλδ, παίζει ρόλο η εξέλιξη της φάσης εν προκειμένω. δεν είναι δα κάνα τακλιν στο καλάμι για να σου φτάσουν 2 καρέ να πεις αν είναι κάρτα ή όχι. φάουλ είναι, επικίνδυνο παιχνίδι δεν είναι. για παραπέρα ανάλυση, δύσκολα.
το γκολ του μπλάνκο δεν είναι οφσάηντ. ούτε οι παίκτες σας δεν σκεφτήκανε καν να διαμαρτυρηθούν.
επίσης, να ξέρω άμα είναι να απαντάς με τόσο επιθετικό ύφος να μην ασχολούμαι μαζί σου. δε νομίζω πως έχω δώσει πάτημα για τέτοια συμπεριφορά…
Εγω τωρα που το ειπες αυτο σκεφτομαι ποσο κωλος θα ειναι ο αγωνιστικος χωρος 3 μερες αργοτερα που θα παιζουμε με τον βαζελο!
ΠΑΟΚΑΡΑ ρε
ο Κακος απεδειξε σημερα το απειρο κομπλεξ του…
δεν πειραζει μεγαλωνουμε κ αλλο κ θα τους βαλουμε ολους στη θεση τους…
Αυριο θελω εξωφυλλο για απελαση του αληταρα Σορλεν…ΒΑΡΕΣΕΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ???
υ.γ. οχι τπτ αλλο αλλα φετος ευνοηθηκαμε κ απο τη διαιτησια
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
υ.γ.2 με τον ΠΑΟ μας λεγατε την αξιζε ο Γκαρσια ε σιγα μωρε δεν βγηκε ο Σιμαο-για σημερα να δω τι θ ακουσω
υ.γ.3 η ομαδα εχει ελλειψεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να μας αφηνουν να διεκδικουμε οτι μπορουμε…
υ.γ.4 σιχαμενε γλομπε ουστ:p
υ.γ.5 ειναι γνωστο οτι εγω δεν ειμαι κλαψιαρης με τη διαιτησια και λεω τα πραγματα με το ονομα τους (ναι ναι ετσι ειναι :P) αλλα οπως ειπε κ ο ΦΣ καποιοι εχουν προβλημα να δυναμωσει ο ΠΑΟΚ…δεν πειραζει θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε (εχω κ χιουμορ)
Τελικά ρε παιδιά στο ΑΕΚ-ΠΑΟ ποίον θα ευνοήσει η διαιτησία;
Την Λαρισα.
Το επιθετικό ύφος που ακριβώς το είδες; Τεσπα μην ασχολείσαι μαζί μου αν έχεις πρόβλημα
Μεγάλο ντέρμπυ προβλέπεται αλλά φέτος η ΑΕΚ έχει πολύ δυνατή “ομάδα”