ο Κακος απεδειξε σημερα το απειρο κομπλεξ του…
δεν πειραζει μεγαλωνουμε κ αλλο κ θα τους βαλουμε ολους στη θεση τους…
Αυριο θελω εξωφυλλο για απελαση του αληταρα Σορλεν…ΒΑΡΕΣΕΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ???
υ.γ. οχι τπτ αλλο αλλα φετος ευνοηθηκαμε κ απο τη διαιτησια
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
υ.γ.2 με τον ΠΑΟ μας λεγατε την αξιζε ο Γκαρσια ε σιγα μωρε δεν βγηκε ο Σιμαο-για σημερα να δω τι θ ακουσω
υ.γ.3 η ομαδα εχει ελλειψεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να μας αφηνουν να διεκδικουμε οτι μπορουμε…
υ.γ.4 σιχαμενε γλομπε ουστ:p
υ.γ.5 ειναι γνωστο οτι εγω δεν ειμαι κλαψιαρης με τη διαιτησια και λεω τα πραγματα με το ονομα τους (ναι ναι ετσι ειναι :P) αλλα οπως ειπε κ ο ΦΣ καποιοι εχουν προβλημα να δυναμωσει ο ΠΑΟΚ…δεν πειραζει θα τους δειξω εγω θα δουνε τι θα παθουνε (εχω κ χιουμορ)
διαβασε για να δεις οτι με την λογικη που εχετε οι παοκτσηδες δεν πατε μπροστα!!δεν γινεται οποτε χανετε να φταιε η διαιτησια.λαθη θα γινουν εναντιον ολων!!
μεγαλη αληθεια που δεν την πολυπαραδεχεστε.βασικος λογος οπως αναφερετε κιολας που δεν κυνηγησατε κατι παραπανω!!
αν διαβασες το αρθρο(που δεν νομιζω) λεει γενικα για το φαινομενο των κοκκινων καρτων φετος στα ντερμπι και οχι για τα ματς με την αεκ.εχει βεβαια σαν αφορμη το χθεσινο ματς.
Στο δικό σου σχόλιο αναφέρθηκα που λες ότι όποτε χάνουμε διαμαρτυρόμαστε και σου αποδεικνύω ότι δεν είναι αλήθεια. Τον Γκίνα ξέρω τι κομπλεξικός και αντιπαοκτσής είναι και από άλλα γραπτά του. Εσύ ως τί τον αναφέρεις; Γιατί πρέπει εγώ να συμφωνήσω με όσα λέει;
δεν ειδα τον δημοσιογραφο που το εγραψε,απλα το ποσταρα!διαβασα βεβαια αναλογου στυλ αρθρα και απο δημοσιογραφους της goal(ειδικα του περικλη στελλα που στηριζει και τον παοκ)
ασχετο αλλα κατι διαβασα σε πολλα site οτι ο σαντος παει αραβια???
Ναι ακουγεται οτι θα παει σε μια αραβικια…και θα πληρωσουν και ρητρα καθως νομιζω εχει ενα ακομα χρονο συμβολαιο στον παοκ…ας παει στο καλο…και σε περιπτωση που φυγει,ο ζαγορακης ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε μαγειρεμενη την αντικατασταση του προ πολλου…
Ειναι ο κυριος “θα τον βρειτε μπροστα σας τον τασο τον κακο” - που οντως τον βρηκαμε δηλαδη - που εκτος των αλλων αφησε 10.000 κοσμο να περιμενει μια ωρα να ξεκινησει ενα ματς με τηνΤριπολη ( 8O ) για να κατεβει ενα πανο που δεν περιειχε καν υβριστικη λεξη.
Αλλα ο Τασος ο Κακος, που σημειωτεον ειναι αγριος σαν τον Παμπλο Γκαρσια, δε δεχεται ειρωνειες για το αφεντικο.Γκεγκε Αρειανοι;;
να υπενθυμισω πως ο κακος καταφερε να σπασει και το προσωπικο ρεκορ καριερας του σορλεν…να μη δεχθει ποτε στη ζωη του κοκκινη καρτα!Ηταν η πρωτη καρτα στη καριερα του και ο κακος το καταφερε και αυτο…Μπραβο Τασο!
Ναι αυτος,που στον ιδιο αγωνα επισης δεν εδωσε τιποτα στην καρατια του Ρεγκεϊρο στον πεσμενο Σναουτσνερ που οδηγησε σε αναγκαστηκη αλλαγη,προφανως για να δωσει κοκκινη σε εκεινη την φαση θα επρεπε να τον παρουν οχι οι τεσσερις του ιατρικου επιτελειου αλλα οι τεσσερις του γραφειου κηδειων.
Μια μικρουλα διαφορα που εχουμε με εσας ειναι οτι δεν διαμαρτυρομαστε μετα απο αγωνα που μας σφυριζουν 50-50.
Τι εγινε;Σημερα ειναι η μερα που οι Ρουληδες πεταν τα πρασινα κασκολακια και γινονται οπαδοι της ΑΕΚ;