Bαριεμαι να σου απαντησω…
Ειλικρινα.
Περαστικα σου.
Bαριεμαι να σου απαντησω…
Ειλικρινα.
Περαστικα σου.
Σωστός ο Κόλκας
Βοηθάει η ανώμαλη προσγείωση
Συγνώμη που άργησα να γράψω για τον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά πρώτον ήμουν εκτός βάσης μου και δεύτερον δεν είχα καθαρό μυαλό μετά το παιχνίδι.
Πρώτα απ όλα, ο Τάσος Κάκος με εξέθεσε, γιατί τόλμησα να γράψω κάποτε πως είναι ο καλύτερος έλληνας διαιτητής. Η συμπεριφορά του στα πλέι οφ, απέδειξε απλά πως είναι ο νέος Κασναφέρης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.
Από εκεί και πέρα, ο αγώνας με την ΑΕΚ χωρίζεται σε δύο σημείο. Στην εύνοια των γηπεδούχων από τον Κάκο και στη δική μας αγωνιστική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο.
Δεν θέλω να μπω σε αγωνιστικά θέματα, γιατί απλούστατα θα αισθανθώ καραγκιόζης αν το κάνω.
Σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα γκολ που ξεκίνησε από χέρι, ένα γκολ οφσάιντ και είχε την πιο γελοία αποβολή της ιστορίας του ποδοσφαίρου, δεν είναι δυνατόν να κάνεις ποδοσφαιρική ανάλυση.
Το θέμα έχει ως εξής. Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να εντοπίσει τα λάθη του, τις αδυναμίες του και να φτιάξει πιο ισχυρή ομάδα.
Αυτό που προγραμματίζει ο Ζήσης Βρύζας, είναι μία ομάδα σαφώς πιο γρήγορη, κυρίως μεσοεπιθετικά.
Η απόκτηση του Ζοάο Πάουλο είναι δεδομένη, άρα το μόνο που περιμένουμε για την άμυνα είναι ο αριστερός μπακ. Η εικόνα της είναι σχεδόν πλήρης.
Από εκεί και πέρα, προβλέπω συγκλονιστικές αλλαγές στα χαφ. Πολλοί δεν είναι «σίγουροι» για τους χρόνου και ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις.
Στην επίθεση θα γίνουν δύο προσθήκες οι οποίες θα πρέπει να κάνουν και τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Αν η μία είναι ο Κουτσιανικούλης, η άλλη θα είναι σίγουρα από το εξωτερικό. Έχει εντοπιστεί και είναι σχετικά προχωρημένη.
Κάπου στο βάθος του μυαλού μου, διαπίστωσα πως ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα στα πλέι οφ.
Ίσως να προσγειώθηκε η μπάλα κάπως ανώμαλα, αλλά τα χαστούκια μπορεί να είναι χρήσιμα για το μέλλον. Να μην υπερεκτιμούμε τις δυνατότητές μας και να μη ξεχνάμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.
Τα πλέι οφ, ήταν ο λόγος αλλαγής της; ΚΕΔ. Ήταν οι συμμαχία των αιωνίων που έγινε και το άδειασμα του ΠΑΟΚ.
Κάποιοι βολεύονται να λένε πως η παρουσία Γκαγκάτση ήταν αυτή που στέρησε από τον ΠΑΟΚ την διάκριση, αλλά όταν άλλαξε η ΚΕΔ, Γκαγκάτσης δεν υπήρχε στον ΠΑΟΚ. Η «δουλειά» είχε γίνει από πριν.
Σιγα μην απαντουσες!Δειλε Αριανε,σε εσκισα!
Στην Κρήτη βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής(23/5) οι Ζήσης Βρύζας, Θοδωρής Ζαγοράκης και Βασίλης Γκαγκάτσης για να διαπραγματευτούν με τους ανθρώπους του Εργοτέλη την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Από τον κρητικό σύλλογο τηρούν «σιγή ιχθύος», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να προσφέρει 1 εκατ. ευρώ, τα έσοδα από ένα μεταξύ τους φιλικό στην Τούμπα, τον Αθανασιάδη ως έμψυχο αντάλλαγμα και επιπλέον θα αγοράσει τον Νάστο από την Άσκολι και θα τον δώσει στους Κρητικούς.
Ως γνωστόν για τον Έλληνα παίκτη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον Αμβούργο, Αϊντχόφεν και Άντερλέχτ, αλλά φαίνεται πως δεν ικανοποίησαν οικονομικά τον Εργοτέλη. Τη φετινή σεζόν ο Κουτσιανικούλης έχει 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, από τις οποίες οι 22 ως βασικός, και έχει βάλει 3 γκολ. Τα δύο τέρματα τα έχει σημειώσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠαναθηναΪκό στο ΟΑΚΑ, όταν και η ομάδα του νίκησε με 3-2, ενώ είχε βάλει το γκολ, στη νίκη των κρητικών με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο.
http://www.sport-fm.gr/article/177888
Μπραβο η ομαδα μου…αμα ειμαστε πλεον σε θεση να αγοραζουμε παικτες απο αλλες ομαδες για αλλες ομαδες,.δηλαδη τι να πω…ρισπεκτ
παρολο που και τα 3 γκολ που εχει βαλει ειναι γαματα,δεν ειναι μικρος συντελεστης 3 τερματα σε 27 ματσακια?
Εκλεισε πλεον η μεταγραφη.Ο Κουτσιανικουλης στον ΠΑΟΚ!
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo: :yahoo:
χαχαχα…ο παοκ πηρε απο το ποκ ενα απτα μεγαλυτερα ελληνικα ταλεντα αυτην την εποχη…αντε παοκαρα,τα πετρινα χρονια τελειωσανε…
Ρε σεις απο περιεργεια και μονο…
Πως γινεται μια ομαδα που χρωσταει σε οποιον περπαταει να κανει μεταγραφες πληρωνοντας και ομαδες;; :-s
τα λεφτα μονο αυτης της μεταγραφης τα πηραν απο τα διαρκειας των πλει οφ…
αλλα εκτος αυτου κατι πολυ γαματο μαγειρευεται στο backround…ο ζαγορ πρεπει να βρηκε πηγη εσοδων και σκαει χρηματα…τεσπα,παιδια καποια σαιτ εγραφαν οτι προτειναμε ακομα γκαρσια και βερον…μαλλον παπαριες,αλλα αμα οντως κατι τετοιο ισχυει,πραγματικα ετοιμαστητε για πολλες χιροσιμα το καλοκαιρι(ποιο καλοκαιρι δηλαδη,αρχες ιουνιου θα μας τα ριξουν κατακουτελα)
Ή απλα εχετε γλειψει τους αλλους μισους (αυτους που δε χρωστατε δηλαδη :p) και την περνατε μπαι με τοσα χρεη.
Αλλα ξεχασα, τι λεω;;;
Δε θα κυνηγουσε το κατεστημενο της Αθηνας τον παοκ;; :lol:
Aν θέλει πραγματικά το ποκ να τον πάρει θα τον πάρει. Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί καίγεται τόσο ο ΠΑΟΚ να τον πάρει. Δεν τον έχω δει σε πολλά παιχνίδια αλλά αυτά που ακούγονται να του δίνουν μου φαίνονται πολλά
Ναι…σαν ολο αυτο το σουσουρο της μεταγραφολογιας να ανεβασε απο μονο του την τιμη του.
Εχει ικανοτητες αλλα υπαρχει και η μπανανοφλουδα της υπερκτιμησης. Ιδωμεν…
μια χαρα παιχτης ειναι, σε πολυ καλη ηλικια, εξελιξιμος, γρηγορος. τι αλλο να θες. στον παομ θα παιζει βασικος τουλαχιστον. οσο για το deal στο sport.gr γραφει
Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 1,6 εκατ. ευρώ, ποσοστό μεταπώλησης 30%, δανεικό τον Αθανασιάδη, με ελεύθερη μετακίνηση τον Μπιζέρα και έναν εκ των Βερόν ή Δάρλα στον Εργοτέλη καθώς και πληρωμένη τη μεταγραφή του Βαγγέλη Νάστου, από την Ασκολι!
ε σε τετοια προταση πως να πουν οχι οι του εργοτελη…
εμένα πάντως παιδιά, μου φάνηκε λίγο καλύτερος του Παππά και αρκετά χειρότερος του Επαλέ. Δηλαδή καλός παίκτης, αλλά όχι για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει σε κλειστές άμυνες…:oops:
Σαν να λεμε (με ταση υπερβολης) εναν εκ τον Ζινταν ή Ενσιαμπαφουμου.
Δεν ξερω ποσα θα θελει για τον Ναστο παντως για να κρινω αν ειναι καλα ή παρα πολλα λεφτα.
Παντως αυτο δεν το καταλαβαινω. Γιατι να μην τον παρει ο Εργοτελης τον Ναστο και να ζητησει επιπλεον λεφτα οσα του στοιχησε ο παιχτης?? Σε καλυτερη τιμη θα τον παρει ο ΠΑΟΚ?? Κουλη πρακτικη, κουλη ερωτηση.
Όπως και νά’χει, καλή μαγκιά του ΠΑΟΚ, η μεταγραφή Κουτσιανικούλη, και ίσως η καλύτερη περίπτωση και για τον ίδιο τον παίκτη:!: Σε Ολυμπιακό, π.α.ο., Α.Ε.Κ., θα τον έβγαζαν νέο Χάρη Παπά:!:
Kαλά δε μου φαίνεται λογικό αυτό με τον Βερόν. Το συμβόλαιό του ο ΠΑΟΚ θα το πληρώσει; Γιατί μου φαίνεται πολυτέλεια για τον Εργοτέλη. Μάλλον βλακείες των δημοσιογράφων. Ο Δάρλας είναι του βάζελου οπότε προφανώς δεν μπορεί να τον διαπραγματευτεί ο ΠΑΟΚ. Κι άλλη μπαρούφα δηλαδή.
νταξ, με ξενα κολυβα βεβαια, αλλα δε γαμεις…:lol:
Nαι έχω πληροφορίες ότι την μεταγραφή την έκανε ο Σκόρδας τσατισμένος επειδή τον έδιωξε ο super 3 :lol::lol:
Οχι ρε, εγινε με τα 20-κατι εκ? χρεη του παοκ. :lol: