Π.α.ο.κ

Έτσι μπράβο. Έτσι θα έρθει και ο Παπάζογλου και ο Βιτόλο :stuck_out_tongue:

Iσως…

Αλλα να ρωτησω εγω κατι σαν “κομπλεξικος” που ειμαι;;

Το κατεστημενο της Αθηνας που αιωνια κυνηγαει τον παοκ, γιατι δεν ασχολειται που ο παοκ κανει μεταγραφες πληρωνοντας και ομαδες χρωστωντας ταυτοχρονα σε οποιον εχει δυο ποδια;;;

Τελικα ο καλος και τιμιος παοκ παιζει καθολου παρασκηνιακα ή ειναι ολα κακοηθειες;;

Kομπλεξικό ποιός σε αποκάλεσε; Ειλικρινά σου λέω δεν ξέρω αυτή τη στιγμή ποια είναι η οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ. Αν ξέρεις εσύ πες μου και μένα. Εμένα τα ποσά για τη μετεγγραφή του Κουτσιανικούλη μου φαίνονται πολύ λογικά για να τα δώσει ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που είχε 20,000 διαρκείας, τη στιγμή που πούλησε πέρσυ ουσιαστικά 4 παίκτες (Χριστοδουλόπουλο,Μελίσση,Φερνάντεζ και τυπικά Σικαμπάλα) παίρνοντας 7 εκατομμύρια ευρώ) και τη στιγμή που πήρε ο κόσμος μετοχές και πήρε η ΠΑΕ άλλα 2 εκατομυριάκια κι από κει. Αν δεν διαμαρτύρονται πάντως αυτοί που τους “χρωστάμε” γιατί διαμαρτύρεσαι εσύ;

Άντε πάω να κοπανήσω λίγο τα τυμπανάκια μου. Τα λέμε μετά

Για το “κομπλεξικος” μη σκας. Το ακουω συχνα εδω μεσα (οχι απο σενα). :stuck_out_tongue:

Απ’ οσο θυμαμαι (και απο δικους σας νομιζω), ειχατε 18εκ.€ χρεος προς εφορια που …περιμενει ρυθμιση-διακανονισμο-διαγραφη. :lol:

Καθως και αλλα 22 που τα “καλυπτετε” με τις εικονικες Αυξησεις Μετοχικου Κεφαλαιου.

Το εικονικες παει στο οτι μπορει να μαζεψατε οι παοκτσηδες καποια σεβαστα λεφτα, αλλα ουτε καν μπορουν να πλησιασουν τα χρεη, ωστε να βγαζετε και θετικους ισολογισμους.

Τα εσοδα που μου λες ειναι καπου στα 12 εκ.€ προχειρα.

Και απο αυτα μιλαμε και για την φετινη σας ομαδα που δεν ειχε και μικρα συμβολαια.

(Χαλκιας, Ιβιτς, Κοντρερας, Βερον, Γκαρσια, Μουσλιμοβιτς, μεταγραφες κτλ.)

Ειναι θεμα ισονομιας φιλε Κραμπ.

Δεν μπορει στον ΑΡΗ να γινεται καθε 4 μηνες λογιστικος ελεγχος για το 44 μετα απο 4 χρονια και να βλεπεις τους 2 δικεφαλους να πληρωνουν απιαστα ποσα χρωστωντας παντου.

Δε σου κανει εντυπωση πχ που οι δυο αυτες ομαδες κανουν ανετα μεταγραφες , ενω εμεις που πλεον δε χρωσταμε κινουμαστε για ελευθερους και δανεικους;;

μηπως επειδη ο παοκ δε θα ναι αυτος του χρονου?δε ξερω αν ειναι αληθεια η ψεματα,αλλα λενε οτι προτειναμε και βερον,και ο εργοτελης δε δεχθηκε καθως εχει υπερπληρες κεντρο…

εντελως ενημερωτικα,ο παοκ χρωσταει πλεον μονο προς το δημοσιο και κανεναν αλλον…και περιμενει τα χρεη να διακανονιστουν(εχουν διακανονιστει μερικως),2εκ ευρω το χρονο για 10 χρονια κατι τετοιο

οπως ανεφερε και ο κραμπ πριν,αυτα τα λεφτα ειναι εφικτο να τα εχουμε και πουλυ εφικτο θα λεγα…απλα εγω πιστευω οτι καποιος ανωνυμος μπροσταρει τον ζαγορακη και μετα θα σκασει το ονομα του

Η Sportday λέει για Αθανασιάδη και Μπιζέρα ως ανταλλάγματα (πληρωμένους από ΠΑΟΚ) και ένα φιλιό στη Τούμπα και ποσοστό μεταπώλησης

2x10=20.000.000?

Ψιλοπραγματα. :slight_smile:

Οι παιχτες που θα δωθουν ως ανταλλαγματα δεν ανακοινωθηκαν ακομα νομιζω.
Σε μια εφημεριδα ελεγε οτι ο Εργοτελης θα παρει και τα δικαιωματα του Ναστου,εκτος απο 2 ή 3 ηδη πληρωμενους απο τον Παοκ παιχτες.

του εκατσε του εργοτελη :lol:

βασικα δεν εχει μιλησει ο κουτσιανικουλης ακομα ομως…τη δεχτηκε την προταση?

Aπό metrosport

Βόμβα πολλών μεγαμπάϊτ από τον ΠΑΟΚ χθες το βράδυ.

:lol::lol::lol::lol:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ζαγοράκης πρόσφερε στον Παπουτσάκη το ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ τρεις παίκτες και ποσοστό μεταπώλησης 30%! Τον νεαρό επιθετικό Στέφανο Κλάους Αθανασιάδη, με τη μορφή του δανεισμού, τον Τζό Μπιζέρα με ελεύθερη μετακίνηση και έναν εκ των Ματίας Βερόν και Φίλιππο Δάρλα, με τον αργεντίνο μέσο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κατηφορήσει στο Ηράκλειο!

Εκτός απο τα χρήματα και τους παίκτες, συμφωνήθηκε να γίνουν δυο φιλικά παιχνίδια, ένα στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 80 χρόνια του Εργοτέλη και ένα στην Τούμπα, που θα είναι και το τελευταίο τεστ των δύο ομάδων πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Παράλληλα, στον “Δικέφαλο” είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν στην Ασκολι και τη μεταγραφή του Βαγγέλη Νάστου, στον Εργοτέλη!

απο sport.gr

καλα αυτοι οι δημοσιογραφοι εκτιθονται ανεπανορθωτα…δεν ξερουν τι τους γινεται και γραφουν αλλα αντι αλλων για να πουλησουν ειδηση…ελεος

αφου ο δαρλας δεν ανηκει στον παοκ…ή κανω λαθος???και μου φαινεται ληγει και ο δανεισμος του τωρατον ιουνιο

Ναι δεν ανηκει,οτι μαλακιες θελει λεει ο καθενας,πεταει κανα ονομα που δεν εχει ακουστει πριν για να βγαλει ειδηση και καλα.

χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχα βομβα πολλων μεγαμπαϊτ λεει :lol:

Εδω στο μετροσπορτ λενε οτι τον κλεψαν και απο μεγαλους ευρωπαικους συλλογους.

(Δε θελω να υποβαθμισω σε καμια περιπτωση τον παιχτη, αλλα κι η μπαρουφα εχει τα ορια της.)

αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει…αυτο βεβαια ισχυει για ολες τις εφημεριδες!!!

ε για αυτο λεω οτι οι φυλλαδες λενε αλλα νταλων για να πουλησουν ειδηση…ο αλλος εγραψε 2,5 μυρια και 2 παικτες…τι λετε ρε

Iron aris σταματα να πετας κοτρωνια.Τα χρεη του ΠΑΟΚ προς ιδιωτικους οφειλετες εχουν πλεον εξοφληθει σχεδον εντελως,και εχουν απομεινει μονο τα χρεη προς το δημοσιο,τα οποια ειναι διακανονισμενα και ο ΠΑΟΚ πληρωνει κανονια τις δοσεις του.Δε σημαινει οτι εχεις 15 εκατομμυρια ξερω 'γω χρεη θα τα σκασεις τις μετρητοις μεσα σε ενα βραδυ.Δικαιο-αδικο,σε ολες τις ομαδες γινονται τετοιες διευκολυνσεις απο την κυβερνηση γιατι θα χασουν ψηφους.Ετσι ξεχρεωσε και ο γαβρος μετα απο τον Κοσκωτα,και εδω εσας και την ΑΕΚ σας χαρισαν ποσα εκατομμυρια (τα χαρησαν,οχι να τα αποπληρωσετε με δοσεις) για τα ομορφα σας τα ματια,επειδη αλλιως θα επρεπε να βαλετε λουκετο στο μαγαζι.
Ε,για το οτι εχουμε λεφτα,ο ΠΑΟΚ σαν εταιρια παραγει χρημα,τι να κανουμε δηλαδη αν τα διαρκειας μας μονο ειναι περισσοτερα απο την χωριτικοτητα του γηπεδου σας.Περσι βρηκαμε φραγκα απο το πουθενα απο το κοροϊδο τον Ανωνιου και τα διαρκειας,φετος ειχαμε ΑΜΚ γυρω στα 3 εκατομμυρια απο τον κοσμο,5-6 sold out μεσα στην χρονια και 3 sold out για τα play off,βαλε και τις αποδεσμευσεις παιχτων και ηδη εχουμε στα χερια μας περισσοτερα χρηματα απο περυσι,χωρις να υπολογισουμε καν τα εσοδα της νεας χρονιας,με διαρκειας,τηλεοπτικα,εισητηρια,ΑΜΚ,εσοδα απο μπουτικ,νεες χορηγιες κτλ.

Για την μεταγραφη ολα αυτα που ακουγονται τα θεωρω μεγαλες μπουρδες των ΑΡΔ.Απ’ οσο ξερω και απ’οσο υπολογιζω θα κοστισει ενα εκατομμυριο ευρω,2 παιχτες (τα πιο αξιοπιστα που εχω ακουσει ειναι δυο εκ των Αθανασιαδη,Αμπουμπακαρι,Μπιζερα δανεικοι για εναν χρονο με εμας να καλυπτουμε τα συμβολαια τους),ειτε ενας απο αυτους δανεικος για εναν χρονο και τον Ναστο με ελευθερη μεταγραφη.Επισης,θα γινει ενα φιλικο στην Τουμπα με την εσοδα να πηγαινουν στον Εργοτελη και θα παρειι ο Τελης 30% απο την υπεραξια του παιχτη σε περιπτωση μεταπωλησης.

Εξακριβωμενα,ειχε προτασεις τουλαχιστον απο το Αμβουργο και την Γιουβεντους,δεν ξερω αν ειχε κι απο αλλες ομαδες.Απλα δεν προχωρησαν επειδη ηδη τον προξενευαν σε μας.

Εδω γραφονταν για τον Κοκε οτι τον ηθελαν στην Γερμανια με 2 εκατομμυρια,εσενα αυτο σου φανηκε μπαρουφα;:stuck_out_tongue:

Eiσαι Ρεστλεςς στο να χαριζεις στιγμες γελιου.

1ον) ο ΑΡΗΣ μπηκε νομιμοτατα στο 44, ειτε σ’ αρεσει ειτε οχι, και με βαση νομο του κρατους.

Γιατι τη λετε χρονια αυτη τη μαλακια.

Νομος του κρατους ηταν, ειτε σωστος ειτε οχι.

2ον) Για Κουτσιανικουλη δεν ειδα δημοσιευμα για Αμβουργο, Γιουβε. Δωσε λινκ να με κανεις ρομπα. :stuck_out_tongue:

Τη συγκριση με τον Κοκε την παιρνω μονο ως αστειο κι αυτο μονο επειδη εκανε κακη χρονια φετος.

3ον) Εγω θυμαμαι που λεγατε εσεις οι ιδιοι (οχι εσεις εδω, αλλοι γνωστοι μου παοκτσηδες) για 18 εκ. σε εφορια κι αλλα 20.

Επειδη δεν ασχολουμαι και καθε μερα με τα οικονομικα σας, εχω κανει καποιο λαθος;; :-s

Ναι,ενω ο διακονισμος των χρεων ειναι μαφιοζικη πρακτικη της εποχης την Ποταπαγορευσης.Τι ακουμε Θεε μου.Οτι το κρατος κανει χαρουλες στις ομαδες για να μην εχουν προβληματα ειπα,νιωσε λιγο!

Εδω αναφερεται οτι τον παρακολουθησε ο Ελληνας σκαουτερ της Γιουβεντους,και για το ενδιαφερον της Γιουβε γραφτηκε στην Εξεδρα.Μαλιστα ειχε γινει θεμα επειδη γραφτηκε την Πρωταπριλια και ολη το πηραν για αστειο,αλλα το δημοσιευμα δεν ηταν φαρσα.
http://www.hellasfootballdata.gr/cms.asp?cmsid=2812

Για το Αμβουργο: http://derby.gr/main.php?categ_id=7&art_id=23534
http://www.otenet.gr/portal/portal/info/sports/soccer/premierleague_gr?media-type=html&user=anon&js_panename=premierleague_gr&action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=2021198&category=premierleague_gr

Εχουν ακουστει και για αλλες ομαδες,αλλα τις παπαριες των δημοσιογραφων τις εχω γραμμενες.Αυτες τις δυο περιπτωσεις τις αναφερω επειδη εχω ακουσει και εγω ο ιδιος καποια πραγματακια και τα θεωρω εγκυρα.Το Αμβουργο ιδιως επικοινωνησε με τον Εργοτελη,αλλα ο Παπουτσακης τους ζητησε γυρω στα 2,5 εκατομμυρια και την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια.Ειχε βρωμισει απο τοτε οτι ειχε προσυμφωνησει με τον ΠΑΟΚ και προσπαθουσε να τους αποθαρρυνει,εκτος αν καθοταν με την ευκαιρια η καλη και κονομουσε τα κερατα του.

Εν παση περιπτωσει,δεν σου ειπα οτι θα πηγαινε για βασικος στην Μπαρτσελονα,εδω βασικος στον ΠΑΟΚ δεν ξερω αν θα ειναι.Απλα υπηρχε οντως ενδιαφερον.

Για τον Κοκε,αν πιστευεις οτι ειναι παιχταρας και οτι ενας Ισπανος ποδοσφαιστης που δεν εχει δει την Πριμερα Ντιβιζιον ουτε απο την κερκιδα θα επιανε τοσα πολλα φραγκα στην αγορα ειναι δικο σου προβλημα.

Τα χρεη του ΠΑΟΚ οταν ανελλαβε ο Ζαγορακης ηταν 22 εκατ.,και πλεον ολα μαζι συνολικα ειναι γυρω 15,με ολες τις επειγουσες οφειλες να εχουν εξοφληθει.

Εγω σου ειπα οτι ολα αυτα αποπληρωνονται με δοσεις.Δοσεις σημαινει οτι τα δινεις λιγα-λιγα κι οχι ολα μαζι.Πραγμα που σημαινει οτι πληρωνεις ενα μερος απο τα χρεη και τα αλλα τα αποπληρωνεις σε επομενες λογιστικες χρησεις.Τωρα πες μου ειλικρινα οτι δεν το καταλαβες κι αυτο,με το ενα ποδι κρεμομαι απο την καγκελα και περιμενω το τελικο σπρωξιμο.

Αν ασχολεισαι καθε μερα με τα οικονομικα μας εσυ η οι υπολοιποι Αριανοι δεν ξερω,αλλα το οτι για τα οικονομικα μας ξερετε περισσοτερα πραγματα κι απο τον Ζαγορακη με τον Βιολιδη ειναι το μονο σιγουρο.

Προθυμοςνασεσπρωξει-3 :smiley:

Καταρχας για να μη λεμε οτι να 'ναι αυτος που δεν ειδε Πριμερα Ντιβιζιον με το κυαλι ηταν ενα φεγγαρι παρτενερ του Ντρογκμπα στη Μαρσειγ, επαιξε στη Σπορτιγκ και αρνηθηκε προταση της Γιουβεντους που τον προοριζε για δανεικο στη Σιενα.

Μεταξυ μας αμαν ηταν ετσι, τον χαλαγαν τον παπουτσακη τα 2,5 των Γερμανων ή ειναι πιο γλυκα τα δικα σας;; :stuck_out_tongue:

Δε νομιζω οτι αυτος ο παιχτης μπορουσε να φυγει εξω. Καλος παιχτης παντως, αλλα οχι οτι τον “κλεψατε” απο τους ξενους. :wink:

Kαι παλι ρε συ…

Εχεις ακουσει πολλους 10ετεις διακανονισμους (οπως λεει ο Paoktsis);;;

Δηλαδης αμαν ειναι ετσι στηνω μια ομαδαρα, κανω του κωλου τα χρεη, και σε 15 χρονια που ισως τα εχω καταφερει, ξοφλαω ανετος.