Ελεος,σιγα την καριερα που ειχε!Στα φορτε της καριερας του ηρθε σε μια μεσαια ομαδα του ελληνικου πρωταθληματος που μολις ανεβηκε απο την β εθνικη με αμοιβη 300 χιλαρικα τον χρονο,μην τρελαθουμε κιολας.Οχι οτι σημαινουν και τιποτα ολα αυτα,στο γηπεδο φαινονται ολα,αλλα ποτε δεν μου αρεσε σαν παιχτης ο Κοκε.Εκανε μια μετρια προς καλη χρονια περυσι απλα και τον κανατε θεο,αμα τελικα παρετε τον Σμολαρεκ ουτε στον υπνο του δεν θα ξαναπαιξει 11αδα.
Ε δεν θα τον χαλαγαν,αυτο σου ειπα.Απλα οι Γερμανοι εδιναν τα ιδια περιπου με εμας,αλλα ηδη ειχε πολυ προχωρημενες συζητησεις με τον ΠΑΟΚ και δεν προχωρησε σε διαπραγματευσεις μαζι τους,εκτος αν του τα εσκαγαν πολυ χοντρα οπως ειπαμε.Καλα αυτα μπαρουφες ειναι για να πουλαν οι φυλλαδες,ενδιαφερον οντως υπηρχε,αλλα αμα καιγονταν τοσο πολυ απο εξω για να τον αποκτησουν θα ειχε φυγει ηδη.
Ναι,εχω.Ο Ολυμπιακος πως νομιζεις οτι ξεχρεωσε μετα απο τον Κοσκωτα;Μην την ψαχνεις,σε ολες τις ομαδες κανουν χαρουλες οι πολιτικαντηδες,μονο κατι Καλαμαριες πληρωνουν τα σπασμενα
Όταν το έβλεπα στο nova το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τσιμπιόμουνα με την φάση αυτή που δεν ήταν η μοναδική. Τελικά δεν το παρατήρησα μόνο εγώ. Προφανώς τις γραμμές που και καλά δείχνουν αν μια φάση είναι offside τις τραβάνε “χεράτα”. Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάμματα. Για πολύ κορόιδα μας περνάνε :lol::bow2:
Πάλι από την αρχή βλέπω η ομάδα του χρόνου. Ακούγεται ότι θα φύγει και ο Βερόν και ίσως δεν είναι τελικά τελείως ανακριβές ότι προτάθηκε στον Εργοτέλη στα ανταλλάγματα για Κουτσιανικούλη. Βλέπω από τη χτεσινή εντεκάδα να μένει μόνο ο Λίνο ίσως ο Μπακαγιόκο και ο Χαλκιάς.
εννοειται πως η ομαδα θα χτιστει σχεδον απτην αρχη…γιατι πολυ απλα δε πιστευω πως μπορουμε να κανουμε πρωταθλητισμο και να παιζουμε και ουεφα next year εχοντας ιβιτς-κονσε-μπακα στην 11αδα…για δευτεροτριτες αλλαγες καλοι ειναι
επισης θα εχουμε και μεγαλυτερο βαθος παγκου για ροτεισον