Π.α.ο.κ

Ελα μαλακα σοβαρεψου τι λες τωρα.Στα παπαρια μου τι λεει ο Σκορδας ρε.Δεν εχω καμια αναγκη να ταυτιστω με τον καθε κομπλεξικο,οπως κανουν οι σουπεραδες με τον μπαμπακα τους και εσεις με τον Ζαγορακη.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ΠΑΛΙ κλαιγεστε για τη διαιτησια και ριχνετε εκει ολο το βαρος.
Κανεις σας δεν ειπε οτι ησασταν ανυπαρκτοι και κατσατε πισω σαν κοτες(μην αρχισεις παλι για τη διαιτησια,και πριν την αποβολη ετσι επαιζες).Κανεις σας δεν τα χωσε στους παικτες σας,που το μονο που καναν ηταν να παιζουν αμυνα και να δινουν ξυλο.Αντιθετα,αποθεωνετε τα παλικαρια σας και φτιαχνετε στα κεφαλια σας νεους τσεγκεβαρες και εσυ λες συνεχως για το ξυλο των αριανων.
Νιωστε λιγο μαλακες.Ξεκολλατε απο τα μυαλα σας.

Αλλα νταξει εδω εχει πει ο αλλος εισαι παοκ ζησε παοκ ανεπνευσε παοκ.
Λιωνω και γω και η καρεκλα μου και το σωβρακο μου και μονο που το θυμαμαι.

Ρε παλαβε,ποιος μιλαει για την διαιτησια;Για την διαιτησια μιλαμε γιατι δεν διεκοψε τον αγωνα οταν επρεπε για να προστατευσει τους παικτες μας,οχι για πεναλντι και για οφσαϊντ!Ε και τι θες να πουμε δηλαδη;Να σχολιασουμε τον αγωνα;Ωραια,σε 15 λεπτα αγωνα που καθε τρεις και λιγο διακοπτονταν ειχατε μιαμιση ευκαιρια και μεις μια και ειχατε περισσοτερη κατοχη,ικανοποιημενος;#-o:lol:Το ξυλο εμεις το παιζαμε η εσεις;Τα τρια του Καραμπελα,ο Γιακιτς και το αλλο το κατσικι ποιο ηταν που κλωτσαει με το δευτερο ποδι στον αστραγαλο τον Λινο δικοι μας παικτες ειναι;:pΚαι πριν φαμε την κοκκινη μηπως κατα τυχη ειχαμε ανεβει και σας πιεζαμε;:pΤι θες,να τα χωσουμε στον Σαντος επειδη παιζουμε αμυντικα;Ε χαιρω πολυ,παιξαμε ποτε κανενα ματς επιθετικα φετος;:pΟμως,ειμαστε μονοι μας δευτεροι Ιανουαριο μηνα με μπατζετ υποεξαπλασιο απο γαυροβαζελοχανουμα ξερεις και εχουμε κανει και μερικα ματσακια που εσεις ουτε στον υπνο σας δεν τα βλεπετε:pΒασικα βγαλε εσυ ποτε ματς στην Τουμπα να παιζεις ενα ημιχρονο με παικτη λιγοτερο και εμεις να μην μπορουμε να σε βαλουμε γκολ ουτε σε τρια 90λεπτα και μετα πες στους παικτες σου οξω μωρι σαλουφες,τι αλλο θα ακουσουμε#-o
(Και btw για τσεγκεβαρες δεν μιλησα,θεωρω αυτο που εκανε ο Κονσεισαο μεγαλη μαλακια και κρεμασε την ομαδα,πιστευω οτι ανετα σας καθαριζαμε στο Β αν παιζαμε 11-11)

Το σωβρακο κι ο καναπες μου να δεις πως ελιωσε με τις συνθηματαρες σας,σε ολοκληρο τον αγωνα αναθεμα με αν ακουσα τιποτα αλλο απο ενα κλεμμενο δικο μας κι απο το τρισγελοιo πεθαμανατζιδικο το αλλο το πιο δυνατα πως το λετε:lol:

Δεν αναφερομουν μονο σε σενα στο ποστ ρε,πληθυντικο χρησιμοποιω.Τα αγαλματα τα ψηνετε παντως.

Μη μου λες και ποιος μιλαει για τη διαιτησια ομως ρε τρελε :expressionless:
Σε ολο το ματς ειχατε 1 “ευκαιρια” απο το σουτ του Ιβιτς και το επιθετικο φαουλ που διαμαρτυρεσαι λεγοντας οτι ηταν μεγαλη φαση ξερωγω,ενω οταν σφυριζει η μπαλα ειναι ηδη στα χερια του Σηφακη.Κι εμεις σκατα ημασταν,3 ευκαιριες ειχαμε σοβαρες,αλλα εγω τους κραζω τους δικους μου,σχεδον σε καθε ματς φετος.Γιατι αυτο τους αξιζει.Ποτε ειπα εγω οτι παιζουμε καλα φετος?Για περσι δε θα μιλησω,δεν ειναι πρεπον.Τελοσπαντων.
Για το οτι θα μας καθαριζατε στο Β,πρεπει να πω οτι θελω να γελασω εξω πολυ δυνατα,ξες LOVL,αλλα δεν το κανω γιατι κοιμαται το σκυλι.

Συνεχιζεις για το ξυλο.Με κουρασες ομως ρε,αν περιμενεις φιλικες μπατσουλες σε ματς αρη παοκ νταξει.Α,ναι,τετοια θεωρησες εσυ τη σφαλιαριτσα του Μουσλι στο Γιακιτς που λες.Και τις τρικλοποδιτσες του Γκαρσια εκτος φασης.Και γενικα τα κλωτσιδια που πεφταν απο σας.Γιατι επικεντρωνεσαι μονο στα δικα μας και ειδικα σε 2.Ισως να χεις και δικιο οτι αξιζαν καρτες,δεν εχω δει ρηπλεη στην τηλεοραση(αυτο του Λινο δεν το ειδα καν και απο το γηπεδο για να πω την αληθεια).Αλλα ειναι αστειο να θεωρεις οτι παιζαμε μονο εμεις ξυλο…

Τωρα για τα συνθηματα που λες,ε νταξει το προσπερναω,οντως εχουν κλεψει ρυθμο που εχετε κλεψει και σεις φυσικα,για να δημιουργησουν κομπλεξικο συνθημα οι δικοι μας,αλλα κατα τ’αλλα εχει πλακα η παρατηρηση σου.Θεωρησε πως μου την ειπες αν θες,δεν μπορω να πω κατι οταν λες οτι σας κλεβουμε συνθηματα :lol:

Το μονο που ψηνω ειναι κατι τοστακια μεσα στην κουζινα,αυτη την μπουρδα που ξεφουρνιζετε μονο εσεις και οι χαμουτζηδες την λετε και χαιρεστε κι απο πανω,εχετε πολυ πλακα:p

Ε ναι,τι;Δεν σου ειπα οτι επρεπε να παρουμε το ματς γιατι ειμασταν καλυτεροι ουτε οτι θα κερδιζαμε,λεω οτι ηταν μαλακας ο διαιτητης που εχασε τελειως τον αγωνα κι οτι απλα μας πηγε κοντρα και μεσα στον παιχνιδι,που δεν υπηρξε και καποια σημαντικη αμφισβητουμενη φαση,τι;:|Ωραια,αυτο με τον Μουσλι το ξεχωριστα και ειπα οτι ακομα κι ετσι αν δεν το σφυριζε μπορει να το παιρναμε κιολας το παιχνιδι με σας τα παρταλια που παιζαμε:pΤους παιχτες μου γιατι να τους κραξω;Σαν και σενα περσι ειμαι να νομιζω οτι εγινα ξαφνικα η Μαντσεστερ;:pΕνα καλο συνολο εχω απλα που μου δινει εμπιστοσυνη οτι μπορω να χτυπησω και μερικα δυσκολα παιχνιδια,και ηδη ειμαι υπερ του δεοντως ευχαριστημενος με την φετινη μας πορεια,σιγα μην τους κραξω κι επειδη δεν μας εφεραν το Τσαμπιονς Λιγκ:pΑν λες για το αμυντικο μας παιχνιδι,μα ειναι προφανες οτι εχουμε μεσοεπιθετικο προβλημα,που να 'ξερες το τι εχουν ακουσει ο Κωνσταντινιδης,ο Λακης και ο Ιβιτς (σε μερικα παιχνιδια),ασε που πολυ τα χωνουν και στο Σαντος επειδη παιζει υπερβολικα συντηριτικα και ιδιως στα ντερμπι.Τωρα τους αμυντικους μου θες να κραξω που δεν τρωνε γκολ η τον Μουσλι που παιζει ξυλο μονος του με 5 αμυντικους ταυτοχρονα επειδη δεν κανει χατ τρικ;:stuck_out_tongue:
Ναι,μην γελας και το ξυπνησεις το καημενο το ζωντανο,αλλωστε λες να βγαλουμε ακρη με αυτην την κουβεντα;:pΦαση με 10 παικτες δεν μπορουσες να φτιαξεις καλα καλα,εσυ αν θες πιστευε οτι αν ειμασταν 11 θα μας ριχνατε 5αρα:p

Βασικα του Μουσλι δεν ηταν σφαλιαρα,με το σωμα τον χτυπησε και ο αλλος εκανε θεατρο αλλα οκ,απο το γηπεδο το ειδες ουτως η αλλως…Τι γιατι;Γιατι αντιαθλητικο παιχνιδι απο εσας ειδα,οχι απο εμας:-sΚαι δεν λεω για δυνατο παιχνιδι και ξυλο γενικα που το καραγουσταρω,για αντιαθλητικο λεω.Τεσπα,δεν ειναι και κανενα σημαντικο ζητημα,καμμια χοντρη φαση σαν τον πρωτο γυρο δεν εγινε ουτως η αλλως.

Με το κλεμμενο αυτο που λες εννοω,οτι ειναι κομπλεξικο συνθημα,να αναφερνονταν σε σας το δικο μας να το δεχτω,αυτο το καραγκιοζιλικι παλι…:lol:

Ε ναι τερμα κομπλεξικο συνθημα ειναι,το ξερω,αλλα ειναι ωραιος ο ρυθμος :lol:

Οτι γινατε ξαφνικα ομαδαρα φυσικα και το πιστευουν καποιοι απο σας,αυτο δεν μπορω να καταλαβω.Οπως το πιστευαν και αρκετοι δικοι μας περισυ.

Καλα σιγουρα δεν βγαζουν ποτε καπου τετοιες συζητησεις.Αιντε παω για υπνο,εχω και διαβασμα αυριο :frowning: Συνεχιζουμε την Τεταρτη το βραδυ,θα εχουμε πολλα να πουμε σιγουρα :Ρ

Σιγα που γιναμε και η Μπαρτσα,καλη ομαδα εχουμε αλλα χωρις παγκο πουθενα δεν πας,απο του χρονου παντως πιστευω θα σπερνουμε αμα παρουμε μερικα καλα παικτακια το καλοκαιρι:D

Αντε ρε,καληνυχτα και καλη μελετη αυριο:)Ω καλα,αυτο ειναι το μονο σιγουρο:lol:

το αστειο ειναι θεριον οτι με τον ανυπαρκτο παοκ κατα τα λεγομενα σου…δε καταφερατε να σκοραρετε.Αρα καταλαβαινεις ποια ειναι η μεγαλη ομαδα

Φήμες για Χούτο. Η πλάκα είναι ότι είναι ακριβώς ο παίκτης που μας λείπει. (Γρήγορος, ευέλικτος επιθετικός) Ο χαρακτήρας του μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα. Θα τον στρώσει ο Γκαρσία… :smiley:

Η’ θα παιξουν μαζι στο νεο Ροκυ… :stuck_out_tongue:

ασχετο ο Γκαρσια δεχτηκε προταση απο καταρ με πολλα λεφτα μια και τον ανεφερες…

Πού το διάβασες αυτό; Πάντως χάλασε του Πατσαγιάν. :slight_smile:

Το άκουσα και εγώ αυτό με τον Χούτο. Για να δούμε. Ο Ζήσης ξέρει.

Όσο για τον Pablo και την πρόταση, δεν ξέρω τίποτα, αλλά το θέλω στον Πάοκ το αλάνι. Είναι ηγέτης και μορφή.

Στον πρωταθλητη… :smiley: για αυτο δεν το εχεις διαβασει…!!!
οτι ηρθε προταση γραφει μονο, οχι κατι πιο συγκεκριμενο.

Όχι ρε γαμώτο!!! Τον ξεκοκκάλισα και δεν το βρήκα πουθενά!!! Τόσο στραβός είμαι!! :D:D
Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς η εγκυρότητα της “εφημερίδας” αυτής είναι μικρότερη και από τα “Σπόρ του Βορρά” :smiley:

Με τετοιο ονομα καλα που δεν ηρθε…8)

μπα σε τετοιες φημες ειναι καλή. δεν ηταν απο ρεπορταζ ομαδας αλλωστε, αλλα στο αρθρο του ιδιου του εκδοτη που εχει τρελες ακρες…

Τερμα ο Πατσακατι,αντε να δουμε για Χουτελο αυριο βραδυ αν θα γινει τιποτα

Παω να διαβασω λιγακι και να δω το ματσακι μετα:)ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!:smiley:

Δεν έχουμε μυαλό ρε.

Πάοκ είσαι.

στις 7 εχω μαθημα κιθαρας μεχρι τις 8 και μετα μια ωρα προετοιμασιας για το ντερμπι!

προκριση μεσα στο κλεανθης…απο τον παικτη που στουκαρε ο γεωργιαδης και ακομη πεφτει κλαμα οτι θα εμενε και καλα σακατης…δεν ειναι τυχαιο…:D:D:D:D:D