Π.α.ο.κ

Μπράβο στα αλάνια που αντέξανε. Μπράβο στον Πάοκ μας.
Η καρδιά μου θα’σπαγε σε κάποια φάση. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚ!11111

λολ ό,τι να ναι… ΠΕΘΑΝΑ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!

Ηταν προμελετημενη ενεργεια του Γεωργιαδη, χαχα! Αντε στην επομενη φαση τωρα.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΠΕΛΟ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΡΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΡΙΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:

ΑΝΤΕ ΓΑΥΡΑΚΙΑ ΕΛΑΤΕ,ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ,ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 11 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol3::lol3::lol3::lol3:

Με τον Ολυμπιακό παίζεις.
Εδώ πέναλτι εκτελούμε ΜΟΝΟ εμείς.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

:p:p:p

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!Και παλι θα χασετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε:lol::lol::lol:

Ε καλα δεν περιμενα και να μας το δωσει…

Τελος παντων…

Αν και ημασταν πολυ καλυτεροι αποκλειστηκαμε.

Σε λα βι που λεν και κατι γνωστοι μου.

Στις λεπτομερεις προκριθηκε ο παοκ.

Σημασια εχει που ενας αδερφος μας σημερα χαθηκε.:frowning:

Μπράβο. Με μισή ομάδα άντεξε και μπορούσε να το πάρει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα. Πάρα πολύ καλός ο Sorlin. Όταν βγήκε ο Ivic ανέβηκε η ομάδα αφού προωθούνταν στον κενό χώρο με τη μπάλα άλλοι παίκτες αντί να δίνουν με τη μία στον Σέρβο ο οποίος ήταν καλά μαρκαρισμένος.

πιο παιχνιδι μπορουσε να παρει νωριτερα ρε?θα μας τρελανετε?
το κεντρο 2 φορες θυμαμαι να το περασε ο παοκ.αν δεν ειχατε τον ποποφαρδο τον χαλκια κ την γενικη φετινη κολοφαρδια που σας δερνει θα χανατε στο ανετο.

Είχαμε τις 2 μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς. Και δεν ανησυχήσαμε να φάμε γκολ από μια ομάδα που έχει ξεχάσει πως είναι το κούνημα των διχτυών.

Tα επιχειρήματα για πιθανή νίκη του Άρη με σκλαβώνουν…#-o

Eγώ πάντως αν ήμουν ΠΑΟΚ κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος θα ήμουν από την εικόνα του κόντρα στον ¶ρη για τα 3 αυτά παιχνίδια και με παραξενεύει αυτος ο ενθουσιασμός. Anyway, όπως το βλέπει κανείς. Προφανώς ο Σάντος το βλέπει αλλιώς :dunno:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χαμένο βγήκε το άθλημα από αυτά τα ματς και εμείς που σπαταλήσαμε 300 λεπτά απ’ τη ζωή μας :lol:

Το αστειο ειναι οτι καποιοι ειχαν πει οτι περιμεναν αντιποδοσφαιρο απο τον Αρη στα 2 αυτα ματς.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η εικόνα, ναι, δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε να παρουσιάσει ο Πάοκ σε ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά με το να λείπει κάθε πιθανός συνδετικός κρίκος κέντρο-επίθεση, οι επιθετικές βλέψεις δεν ήταν εύκολο να λάβουν σάρκα και οστά. 2-3 φορές που έγινε κάτι τέτοιο, ο Πάοκ δημιούρησε τις κλασικότερες ευκαιρίες για γκολ στο χθεσινό παιχνίδι. Αλλά και πάλι, ο Πάοκ δεν έμεινε κλεισμένος στην άμυνά του, περιμένοντας τον Άρη. Ήταν ένα παιχνίδι του κέντρου.

Από την άλλη, ο ενθουσιασμός έγκυται στην πρόκριση μέσα στο κλουβί, και ότι αυτός ο μαραθώνιος των 3 αγώνων (με κούραση, άγχος, πίεση) έλαβε τέλος.
Τώρα, ξεκούραση. Καιρός να κοιτάξει ο Πάοκ τους πραγματικούς του στόχους και όχι παιχνίδια με το “αφεντικό”.

Περαστικά σας…

Υ.Γ.: σήμερα έμαθα καλύτερα τι έγινε με τον οπαδό του Άρη και τον θάνατό του. Να εκφράσω τα συλυπητήρια όλης της οικογένειας του Πάοκ για το τραγικό αυτό γεγονός προς την οικογένεια του ανθρώπου όσο και προς την οικογένεια του Άρη. Είναι κρίμα άνθρωποι να χάνουν τις ζωές τους, και μάλιστα κατ’αυτόν τον τρόπο.

edit:

Αυτά σας λένε να πείτε στα διάφορα site του Άρεως;

Ο ρεστλες το χε πει παλικαρακι.Αλλα νταξει,εσυ δεν εισαι ο εισαι παοκ ζησε παοκ ανεπνευσε παοκ? :slight_smile:
Και με λες εμενα φερεφωνο?:lol:

Aν έπαιζε ο Άρης χωρίς Κάλβο, Χαβίτο, Ρεγκέιρο στα εξτρέμ, χωρίς Λέμπο στην άμυνα και χωρίς Νέτο από το 30’ τί εικόνα θα είχε;; Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 2 παίκτες στη δεξιά μεριά που δεν έχουν ξαναπαίξει σε αυτή τη θέση ποτέ. Δεν υπάρχει ενθουσιασμός για τι μπάλα που παίξαμε. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στη βαθμολογία και στους 8 του κυπέλλου. Ποιός θα πρέπει να είναι ενθουσιασμένος;;; Ο Παοκτσής ή ο Αρειανός;

ο παοκ ειναι απ τις πιο αντιποδοσφαιρικες ποδοσφαιρικες ομαδες των τελευταιων χρονων…

εσεις χαρειτε με τα αποτελεσματα, αλλα το θεαμα ειναι λιγο καλυτερο (?) και απο εθνικη ελλαδος του 2004

Anathema αν καταλαβαίνω κάτι από το ποστ σου.
Gj. Φερέφωνο.

Τα περι αντιποδοσφαιρου απο τον Αρη τα χε πει ο Restless.
Τα υπολοιπα ασ’τα,πρεπει να χεις μαθει ελληνικα για να τα καταλαβεις.

Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου :wink:. Άλλοι την αρνούνται.

Πω ρε γαμώτη μου. Ο ΠΑΟΚ δεν προσφέρει θέαμα!!! Προσφέρει ο Άρης που έχει να βάλει γκολ 7 παιχνίδια… Προσφέρει ο Ρεγκέιρο που αμαρκάριστος βγαίνει πλάγιο μόνος του :D:D:D