Χμ,οκ,δεν ξερω την καταγωγη σου ουτε αναφερομουν σ’αυτη.Αλλα μπραβο,καλα κανεις και εισαι περηφανος.
Τελοσπαντων,on topic,αυτο που λεει ο crabsody ειναι πολυ σωστο,ο ενθουσιασμος δεν ειναι καθολου παραλογος,καθε αλλο.Κι εμεις ειχαμε ενθουσιαστει περισυ,και δεν ημασταν στη 2η θεση ουτε παιρναμε τοσο ευκολα τα πιο “μικρα” ματς οπως κανει φετος ο Παοκ.
Αυτο που ειναι παραλογο ειναι οτι πολλοι παοκτσηδες εχουν πιστεψει οτι ο Παοκ εχει ομαδαρα και παιζει μπαλαρα…
Σε προκαλώ να μου βρεις 1 τέτοιον Παοκτσή. Συνειδητοποιημένο με την κατάσταση της ομάδας, και όχι απλά έναν χθεσινό που τώρα με τις επιτυχίες ξύπνησε από τον χρόνιο λύθαργό.
Ναι ρε,καταλαβα τι λες,απλα αρειανοι ηταν κι εκεινοι,παοκτσηδες ειναι κι αυτοι.
Ενας μου συγκρινε εμψυχο υλικο Παοκ με Παναθηναικου πριν το μεταξυ σας ματς.Οχι μονο το πως παιζουν οι 2 ομαδες,αλλα και τους παικτες.Και ελεγε οτι ο Παοκ δεν υστερει σε τιποτα και οτι μονος ισως καλυτερος του ΠΑΟ ειναι ο Σαλπιγγιδης…!
Οπως περσι ειχε βγει ενας στον Ραπτοπουλο πριν αρχισει η σεζον καν,και με απολυτη σοβαροτητα ειπε “Φετος το πρωταθλημα ειναι του Αρη”.Ακομα και ο Ραπτοπουλος εσκασε στα γελια.
Τελοσπαντων,ειναι σημαντικο να μην παιρνουν τα μυαλα των οπαδων αερα,γιατι μονο αρνητικα φερνει αυτο.Το ειδαμε σε μας αυτο,φετος ειδικα.
Να προσθέσω ακόμα ότι με ενοχλεί η αυξανόμενη ενασχόληση των ΜΜΕ με τον Πάοκ. Μόνο κακό κάνουν. Άλλο το να σε σέβονται, και άλλο το να σε γλύφουν μπας και βάλουν 1000 ευρώ περισσότερα στην τσέπη. [-X
Οχι οτι παιζουμε καμμια σπουδαιο μπαλα γενικα γιατι απο το κεντρο και μπρος δεν τραβαει η ομαδα και κανει και ο Σαντος αμυντικο κοουτσαρισμα,αλλα ειδικα χθες ρε αγορι μου με αυτην την Νουλα που σφυριζε να δινει τα απιστευτα αναποδα και τα ανυπαρκτα φαουλ καθε φορα που ακουμπουσαμε μπαλα και να μην δινει τιποτα υπερ μας τι περιμενες να κανουμε;:pΗταν που ηταν στραβο το κλιμα,το φαγε κι ο Κορακας:p
Αν με το να παιξουμε μπαλα εννοεις να κοψουμε και κανενα ποδι πανω στην προσπαθεια δεν διαφωνω:p
Αλλα καλα κανατε,αρχισατε ηδη την προπονηση για την Β:p
Ρε γαμωτο,παω να σου κανω λιγη καζουρα κι εσυ με κοβεις…:(Ουφ πια,ολοι οι κουλτουριαρηδες Αριανοι εδω μεσα μαζευτηκατε;:(Ολοι τη μερα ετρεχα για να μην με δειρουν Αριανοι φιλοι μου που τους δουλευα:p:p
Αν εννοεις την συμπεριφορα του δεν επαιζε προβλημα. Πρωτη προπονηση του ριχνει ενα πλακονι ο Γκαρσια αναμεσα απτα ματια και ο Χουτος εχει στρωσει χαρακτηρα,
Ναι ρε ! κωλοφαρδοι ειμαστε τωρα !!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα !!!
Θυμισου ενα ματς που παιξαμε πληρεις και μετα πες μου για κωλοφαρδια…
Ολη τη χρονια τραυματισμους εχουμε αλλα δεν πεθαινουμε ρεεεεεεε !!!
Αν ο αρης δεν μπορει να μασ κερδισει τωρα ποτε θα μας κερδισει ?
Και 711 λεπτα επιθετικης αφλογιστιας δεν ειναι κωλοφαρδια του αντιπαλου…ειναι ανικανοτητα…
Contreras Conceicao Vieirinha Λακης εξω και Sznaucner αλλαγη στο 35’…
Με Μπιζερα δεξι μπακ…
Δεν λεω πως παιζουμε μπαλα…σε καμια περιπτωση…ειμαστε ομως η πιο σκληρη ομαδα και ξερουμε να το εκμεταλλευτουμε και να φερουμε το ματς εκει που θελουμε…
Edit : επισης δεν μας ειπες ποσες ευκαιριες εκανε ο αρης στην Τουμπα και ποσες ο ΠΑΟΚ στο Χαριλαου που λες οτι περασαμε 2 φορες το κεντρο…Αλλα ξεχασα,ειμαστε τοσο κωλοφαρδοι που και τις δυο φορες καναμε κλασσικη ευκαιρια…Πολλη τυχη βρε παιδι μου !!!
ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!! ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!
Ρε συ,με 95-5 διαιτησια και παλι δεν θα βαζατε γκολ μεχρι το 2015 να παιζαμε:pΑνυπαρκτοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:lol:Ακομα κι ετσι ρε ατομα,τις 2 καλυτερες ευκαιρειες του αγωνα εμεις τις ειχαμε:lol:ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ,ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ,ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :p:p
αδερφε μου θεριον με ολη τη συμπαθεια νομιζω πως εχεις αδικο…Ο ΠΑΟΚτσης (η τεραστια πλειοψηφια τουλαχιστον) δεν λεει πως η ομαδα του παιζει μπαλαρα η προσφερει θεαμα…Θα ημασταν βλακες αν το λεγαμε…Πρεπει να ειμαστε η ομαδα με τα περισσοτερα under στο πρωταθλημα…Τεσπα,αυτο που λεει ο ΠΑΟΚτσης ειναι οτι πλεον βλεπει την ομαδα του και την χαιρεται…Κι αυτο οχι γιατι προσφερουμε θεαμα αλλα γιατι ειμαστε μια ομαδα με προσωπικοτητες,τσαμπουκα,θεληση και παθος για την νικη…Οι παικτες δεθηκαν με την ομαδα και αυτο γουσταρουμε πιο πολυ…Ποσο μαλλον οταν οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι και ξενοι…Αλλιως ειναι να δεθει ο Μαλεζας με την ομαδα και αλλιως ο Conceicao…Κι αυτο πιστευω ειναι οτι ελειπε απο τον ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων…