Π.α.ο.κ

ωραια τωρα δε θα χουν ντιογκο αυτοι ουτε μουσλιμοβιτς εμεις…δηλαδη ποσο πιο Χ φανταζει το ματς

δες το σαν χρυση σας ευκαιρια. ουτε λετο ουτε ντιογκο ουτε γκαλετι. με οσκαρ στα δεξια και τον νταρμπι μπροστα. σας βλεπω και σας με την πορσε μπροστα…

πολυ χλωμο φιλε μου…ειδικα απτον σαντος δεν το περιμενω να τον βαλει…ωστοσο μπορει να παιχτει σαν αλλαγη η τπτ

ε τι να πω. οσο και να μην ειναι προσαρμοσμενος, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να προσαρμοστει σε 4-5-1 . να πω οτι ειναι απο αλλο πρωταθλημα να το καταλαβω. εμ τεσπα θα μπει το 30χρονο ταλεντο ο αναστασακος…

Καλα ε,οι γαβροι την εχετε δει Μπαρτσελονα:lol:Ετσι ετσι,σηκωστε την μυτουλα σας για να σκουπιζεται τις μυξουλες σας αυριο το βραδακι γατακια:)

Ποιο 30 χρονο ταλεντο ρε παλαβε κι εσυ;Ποιον ακουσες να μιλαει για ταλεντο;:stuck_out_tongue:

πλακα κανω ρε νουμερο αμεσως. ετσι τον λεει ενας φιλος παοκτσης στη δουλεια. αμεσως ομως… :stuck_out_tongue:

Οχι ρε συ,απλα απορησα:p

Edit:Βορειοελλαδιτης εισαι;:-s

κερκυραιος :smiley:

Ειπα κι εγω,θα γινοσουν ο πρωτος Αθηναιος στην ιστορια που δεν θα το ελεγε παοκτζης:p

τι πραγμα να λεγα??

δεν θα το λεγες Παοκτζης βρε,με ζ:p

χαχαχαχα. ειπα και γω

Κάτι που κρίθηκε επιβεβλημένο να πάρει ανάσες ο Ντιόγκο, κάτι η σκέψη ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα έχει και την καλύτερη αντιμετώπιση την Τετάρτη το βράδυ στην Τούμπα, μετά το γνωστό περιστατικό με τον Γκαρσία στον αγώνα πρωταθλήματος στο “Καραϊσκάκη”, οδήγησαν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κρατήσει εκτός αποστολής τον ταλαντούχο επιθετικό.

χεχε. μέντες ο Ντιόγκο…

Xoxoxo, θα εχετε αυριο και την υποστηριξη μου απο την Θ.4! :stuck_out_tongue:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 4;:eek:Εγω τον μπουλο πηρα,ουτε για 5-6 δεν βρηκα ουτε τιποτα,μονο για τα επισημα ειχαν μεινει:cry:

Άντε να νοιώσεις λίγο τί θα πει καζάνι…

Απο ενα αρχιδι αρχι-συνδεσμιτη. Με καπελο 10 ευρω. :expressionless:

0-0 το βλεπω το ματς…χωρις μουσλι ο ΠΑΟΚ δυσκολα…

το οτι παιζει τοσα ματς σερι δεν σου περναει απο το νου?? το οτι εχουμε κι αλλα ματς να παιξουμε πχ? αν ηταν οπως λες, μηπως θα ελειπε μονο αυτος ή ξαφνικα θα μου πεις οτι πρεπει να μην το κανει ο βαλβερδε φανερο. κι αν παλι δεν σου κανει εχουμε και ματς στο πρωταθλημα μην ξεχνας. θα τον δειτε τοτε.

μη ψαρώνεις ρε samis. Μας εκθέτεις αν ψαρώνεις και με αυτά :stuck_out_tongue: