μια απαντηση θα σε πεισει για τι αντιθετο ομως … χαχαχαχα :lol:
παιδες το ματς ειναι πολυ δυσκολο, μην ξεγελιομαστε απτις απουσιες του γαβρου… εχω ομως μια συγκρατημενη αισιοδοξια.
Θεοχλωμο μου φαινεται. Ας τον ξεκουρασει στο επομενο ματς πρωταθληματος που δειχνει και τελειωμενη υποθεση.
Ασε ρε sami τωρα…χαχαχαχα…Να ειμαστε και λιγο σοβαροι…Μην περιμενεις να συμφωνησουμε σε πραγματα που δεν πιστευεις ουτε εσυ…ελα τωρα…Τι να τον ξεκουρασει και μα μου…Που παιζεις ? Με τον βυζα στα Μεγαρα παιζεις (χωρις να θελω να υποτιμησω) ??? Φοφοκα ο ντιογκο εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω για καποιον τραυματισμο…
Αλλα το να μας λες πως οντας 11 βαθμους πανω απο τον δευτερο 10 αγωνιστικες πριν το τελος θελει να τον ξεκουρασει στο πρωτο ματς κυπελου με τον δευτερο στην εδρα του ειναι τουλαχιστον αστειο !!!
Τεσπα,αν και τωρα ειμαι μετα χριστον προφητης,εγω το ειχα πει μεταξυ σοβαρου και αστειου (περισσοτερο αστειου ομολογω) πως θα λακισει ο φιογκο και δεν θα πατησει τουμπα στο κυπελλο…ειδωμεν για το πρωταθλημα !!!
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ - ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!
το ματς ειναι και δυσκολο και υπουλο !!! Κι εμεις χωρις Μουσλι μην περιμενεις να ειμαστε τοσο θαρραλεοι…Τσουκου τσουκου μπολ,κραταμε το μηδεν και εχουμε στο νου το γκολ…Αλλα δεν πιστευω πως θα ανοιχτουμε και θα μπουμε για να παρουμε την πολη !!!
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, αύριο είναι το ματς της χρονιάς για τον ΠΑΟΚ.
σαφεστατα…αμα αποκλεισουμε γαυρο παιρνουμε την κουπα…
τεσπα…ο σαντος κοντραρει τον βαλβερδε αφηνωντας βιερινια και μπακαγιοκο εκτος αποστολης…δηλαδη καλα…τι παιζει εδω δηλαδη,αμα κατεβαζει ο βαλβερδε την τριτη ομαδα το ιδιο θα κανει και ο παοκ?
τεσπα…θα τους φαμε
Και να μην πάρετε την κούπα, επιτυχημένη θα είναι η χρονιά για εσάς αν μας αποκλείσετε.
Καλά την έχετε δει ή μου φαίνεται. Το ίδιο λέγανε και οι Αρειανοί το ίδιο θα λέγανε και οι βάζελοι κτλ , κτλ. Η χρονιά είναι επιτυχημένη έτσι κι αλλιώς.
Όσο για τον Ντιόγκο αυτά που έγραψα ήταν αντιγραφή από αθηναικά site. Επίσης αν διαβάσετε τα περισσότερα πρωτοσέλιδα σήμερα γράφουν επίσης τα ίδια. Ο Ντιόγκο το έχει λερώσει το βρακάκι του :D:D
Βασικά εγώ νομίζω πως εσείς έχετε κατουρήσει τις ποδιές σας από τη χαρά σας
Kαμμία χαρά. Θα ήθελα πολύ να δω τον Ντιόγκο στην Τούμπα. Έτσι κι αλλιώς είχε δηλώσει ότι θα έδερνε τον Γκαρσία αν δεν τον κρατούσαν οι συμπαίκτες του… :D:D:D
Δηλαδή τι θα πάθαινε ρε παιδιά ο Ντιόγκο στην Τούμπα και φοβήθηκε να ανέβει? Δηλαδή τι, ζήτησε απτον Βαλβέρδε να μην παίξει επειδή φοβάται??? Ο Λέτο γιατί είναι εκτός? Φοβήθηκε και αυτός μήπως? Απλά είναι φανερό πως στο μυαλό του Βαλβέρδε δεν έχει ίδια σημασία το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Ουέφα. Εν ολίγοις δεν καιγόμαστε για το ματσάκι, άσχετα αν πιστεύω πως δεν θα αποκλειστούμε σήμερα.
Δεν ξέρω ρε παιδιά. Εγώ απλώς ανέφερα τι έγραψαν μερικοί δημοσιογράφοι του Ολυμπιακού που ίσως (λέω ίσως) ξέρουν κάτι παραπάνω από εσάς. Κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ λογικό που ξεκουράζεται ο Ντιόγκο στο κύπελλο που δεν έχει κριθεί τίποτα, και παίζει στο πρωτάθλημα που έχουν κριθεί τα πάντα (και να έχανε ο γαύρος από την ΑΕΚ). Αλλά μάλλον τον προστατεύει ο Βαλβέρδε για να παίξει στο ματς με τον Πανθρακικό. Το πρωτάθλημα το δίνει περισσότερη σημασία…
φλώρος ο [flóros] Ο18 : 1. μικρό ωδικό πουλί των αγρών. 2. (μτφ.) [SIZE=“4”]άτομο, ιδίως νεαρής ηλικίας, με προσεγμένη εμφάνιση, καλομαθημένο και σχετικά μαλθακό· σοκολατόπαιδο.[/SIZE]
Ρε εδω δεν ειναι το introduce yourself…
Έχουμε ξεφύγει για τα καλά ε.
Ο Βαλβέρδε θέλει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες και για αυτό τους άφησε πίσω. Το ματς πρωταθλήματος είναι κοντά, και τότε θα παίξουν όλοι κανονικά και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Αυτό και τίποτα παραπάνω.
ε τοτε αναγκαστικα θα παιξει γιατι μετα θα ξεπερασει και την εννοια του φλωρου…
παντως ο μπαμπινιωτης στο καινουργιο λεξικο του θα μπορουσε να τον συμπεριλαβει σαν συνωνυμο της λεξης φλωρος…
Όταν μια μηχανή δουλεύει συνέχεια σε τοπ επίπεδο κάποια στιγμή θα κλατάρει. Γι αυτό ο Ντιόγο, ο Λέτο κ οι λοιποί λογικό είναι να ξεκουραστούν σε ματς που θα είναι μέσα στην ένταση, τα νεύρα και φυσικά τις κλωτσιές από τα μπάουγκς. Η θλάση όταν παίζεις συνεχή ματς σε ανταγωνιστικό επίπεδο είναι πολύ εύκολη και τον χρειαζόμαστε με τη Σεντ Ετιέν πολύ περισσότερο από τα ματσάκια με τον ΠΑΟΚ.
Αν ο Ολυμπιακός φοβόταν το ματς, δε θα άφηνε τη μισή ομάδα στην Αθήνα. Τα αυτονόητα συζητάμε; Εντάξει, μερικοί θέλουν να δώσουν επιτέλους λίγη αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ, πως και καλά ο Ολυμπιακός τον φοβάται. Η πραγματικότητα όμως είναι πως πιστεύουμε πως θα προκριθούμε και με τα δεύτερα. Ελπίζω να αποδειχτούν σωστοί και να μην έχουμε κανένα κάζο. Ντούντου-Πάτσα πλέον φτύνουν αίμα από την κούραση και δεν ξέρω αν θα δώσουν τη βοήθεια που χρειάζεται στον αμυντικό τομέα σήμερα…
o ολυμπιακος δεν τον φοβαται τον ΠΑΟΚ απλως ο ντιογκο ειναι φλωρος…ειτε το παραδεχεστε ειτε οχι ετσι ειναι…αβγαλτο παιδακι με την πονηρια ομως να πεφτει κατω και να κερδιζει ψευτικα πεναλτι οπως π.χ. με αστερα τριπολης…για αυτο και θα μεινει ενας μιζερος παικτης και θα φαει ολη του την καριερα στο ελληνικο πρωταθλημα…