στα αγωνιστικα εχτες καλα παιξαμε στο πρωτο…(εστω και με μιση ομαδα λογω ειτε κουρασης ειτε απουσιων μουσλιμοβιτς,σναουτσερ,βιερινια,βερον στο πρωτο)…στο δευτερο ασχημο παιχνιδι…
σκατα στη μαπα του τσαλουχιδη και του κωλομπαρινι…
στα αγωνιστικα εχτες καλα παιξαμε στο πρωτο…(εστω και με μιση ομαδα λογω ειτε κουρασης ειτε απουσιων μουσλιμοβιτς,σναουτσερ,βιερινια,βερον στο πρωτο)…στο δευτερο ασχημο παιχνιδι…
σκατα στη μαπα του τσαλουχιδη και του κωλομπαρινι…
Χαχα τι θα σκεφτόταν ο Αντωνάκης κατά την διάρκεια της λόμπας;
“Αυτά κάποτε τα έπιανα…”
Βασικα θεωρω τα λειζερ τρισμεγιστη φλωρια και τεραστια ξεφτιλα να κουβαλαν λειζερ μεσα στην Τουμπα,λες και δεν μπορουμε να κοψουμε τα ποδια στον αντιπαλο με τις φωνες μας,αλλωστε η ατμοσφαιρα της Τουμπας και η τρελα του λαου μας μας εκανε Παοκια,και τετοια αδερφιστικα κολπακια δεν αρμοζουν ουτε σε εμας ουτε στην ιστορια που εχουμε σαν συλλογος και την ιδεολογια μας,και επειδη ειμαι Θεσσαλονικιος και προφανως ξερω παρα πολλα παιδια που ειναι Παοκτσηδες,και συμμετεχοντας και διαβαζοντας γενικα και αρκετα φορουμ γυρω απο τον ΠΑΟΚ,ολοι το ιδιο πραγμα λεμε,και ριχνουμε τρελο κραξιμο σε οσους φερνουν τετοιες αηδιες μεσα στο γηπεδο και μας υποβιβαζουν σαν λαο και σαν ομαδα.Επισης φυσικα και δεν αντιλεω οτι ειναι παρα πολυ επικυνδινα τα λειζερ για τα ματια,κι οσο και αν ειναι δυνατον να βαζουμε την σωματικη ακαιρεοτητα καποιου ανθρωπου σε κινδυνο με τον εναν η τον αλλον τροπο για την κωλομπαλα.
Απο κει και περα,δεν ειναι δυνατον να κραζουμε σωρηδον μια ολοκληρη κερκιδα 30,000 ατομων για 3-4 βλαμμενα που κουβαλαν τετοιες αηδιες μεσα στο γηπεδο (γιατι παραπανω δεν ηταν),και δυστυχως αυτο το πραμα με τα λειζερ εχει φτασει στο απροχωρητο,ουτε εναν αγωνα της σουπερ λιγδας δεν εχω δει φετος που να μην εχει μεσα στο γηπεδο λειζερ.Οποτε ακομα κι ετσι,αν και αυτο το αηδιαστικο συνηθειο πρεπει να κοπει μαχαιρι γιατι ειναι απιστευτα εκνευριστικο και επικινδυνο,ειναι παρατραβηγμενο να μιλαμε για καφριλες των οπαδων σ’ αυτον τον αγωνα ειδικα.Αυτο ειναι τελος παντων η αποψη μου,συγγνωμη αν δεν το εθεσα καλα πιο πριν.Και επισης δεν ημουν εριστικος αν ακουστηκα ετσι ε;:)Κανενα προβλημα:)
Σωστός μάγκα:wink:…χ1000:!:
Να σαι καλα αδερφε!
Πάντως αυτοί που πουλάνε τα λέιζερ πρέπει να έχουν θησαυρίσει =/
Ναι ρε συ,αυτο σκεφτομαι κι εγω!Και αυτα ειναι κτηνη,δεν ειναι σαν τα μικρουτσικα που ειχαμε εμεις οταν ημουν πιτσιρικας,πρεπει να ειναι πανακριβα:pΒγηκε καινουριο μοντελακι λειζερ-φωτορυθμικο και γεμισε ο τοπος μεσα στα γηπεδα;
ρε συ, εδώ με τα μικρά παλεύεις να στοχεύσεις σημείο στο τοίχο και δε το πετυχαίνεις ακριβώς. Αυτοί πως πετυχαίνουν τα πρόσωπα από τέτοια απόσταση; Και πως στο καλό το βλέπουν πως τον πετυχαίνουν στο πρόσωπο; Λογικά πρέπει να είναι πάρα πολλά αυτά που μπαίνουν και λίγα να βρίσκουν στόχο…
Πρεπει να ειναι μεγαλο το μαραφετι,αν το κρατας με δυο χερια και με τετοια ακτινα που βγαζει δεν θα πρεπει να ειναι και πολυ δυσκολο να στοχευσεις:pΣτον Μπελουτσι που ειχαν πεσει σε μια φαση ολα μαζι 3 πρεπει να ηταν.Μ΄αρεσει που ηταν και ολα πρασινα ρε γαμωτο,επιτηδες το καναν;:lol:
το μαραφετι δεν ειναι μεγαλο…ειναι διπλασιο απτα κανονικα λειζερ που εχουμε…και απλα η ακτινα ειναι σταθερη και φανερη…εχω χρησιμοποιησει(οχι σε γηπεδο:p)…γαματη επινοηση αλλα οταν τα κανεις καταχρηση αυτα γινονται
Οι γνώσεις σας με τρομάζουν :razz:
Αυριο θα σου μαθω πως φτιαχνεις κολλα απο ανθρωπινο σωμα:p:p:p
Γίνε χρήσιμος. Φτιάξε λέιζερ από ανθρώπινο σώμα:p
Οι Carcass θα βγαλουν νεο αλμπουμιδι;Θαυμασια ιδεα!:lol:
γίνε πιο χρήσιμος. Φτιάξε επιθετικό κλάσης από τον Όσκαρ…
Πως λένε είπαμε την γυναίκα σου; ^^ :lol:
Σούλα :roll:
Δεν το ξέρεις το ανέκδοτο τελικά με τον γεωργό και το λυχνάρι;
όχι
…Μπέναλτυ :lol: