Με λογική ηλιθιότητας.
@DenielFiend
Ο Κάκος θα μπορούσε να δώσει δεύτερη στον Αβραάμ ναι. Θα μπορούσε να δώσει και δεύτερη στον Αναστασάκο. Γενικά όσα ματς έχω δει του Ολυμπιακού με τον Κάκο διαιτητή είναι άστα να πάνε στο διάολο. Ο Κάκος σε καμία περίπτωση δεν έκρινε το ματς, απλά έπαιξε έδρα. Δεν νομίζω οτι λέω κάτι παράλογο.
@Crabsoby
Ο Σάντος και το χ να έπαιρνε ευχαριστημένος θα ήταν. Λούζερ προπονητής ξεκάθαρα.
αν ησουν Παοκτσης δε θα σου φαινοταν περιεργο, ειδικα παλια κατι τετοια…
δλδ ελεος τελευταια φαση ειναι κανε μια γιομα ρε π**στη…
ΒΡΥΖΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, Λινο κ Σορλεν μεχρις στιγμης εχουν δειξει οτι μπορουν να βοηθησουν παρα πολυ και ουτε χρειαστηκαν προσαρμογες και τετοιες…
Συμφωνώ και γι αυτό δεν τον πάω. Τώρα για το ότι πιστεύετε όταν δεν σας δίνουν κάλπικο πέναλτυ ότι αδικείστε είναι πράγματι αστείο. Εκτίθεστε όταν αναφέρεστε στη διαιτησία. Γελάνε και οι πέτρες πώς να το κάνουμε.
η συμπεριφορά των οπαδών άψογη.
Άψογη; Δηλαδή το ότι είχε περισσότερα λέιζερ στα μάτια (ναι , άνθρωποι είναι και οι παίχτες του Ολυμπιακού) από ότι οι Floyd στη σκηνή τι λέει;
Ο Κάκοςπάντα σφυράει εναντίον του Ολυμπιακού. Είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν μου κάνει κάποια διαφορά , απλά για το τζέρτζελο το συζητάμε.
το ρεζουμέ :Ο Πάοκ σήμερα έβαλε το γκολάκι , εμείς δεν το βάλαμε, απλά πράγματα, κέρδισε και όλοι χαρούμενοι 8)
Ίσως το μελανό σημείο να είναι αυτό. Αλλά…όποιον αγώνα-ντέρμπι και αν κοιτάξεις θα δεις τα ίδια πράσινα λέιζερ να στοχεύουν παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας. Πραγματικά, σιχαίνομαι κάτι τέτοιες αντιδράσεις οπαδών (άνθρωποι είναι και οι ποδοσφαιριστές, όπως λες εν μέρη).
Πέρα τούτου, και των μεμονομένων υπαίτιων, δεν υπήρξαν ούτε παρατράγουδα, ούτε φασαρίες.
Το οτι ο Κακος επαιξε εδρα μου ακουγεται γελιο.
Στην Τουμπα δε κανουν με λεηζερ μονο τους αντιπαλους αλλα και παιχτες του ΠΑΟΚ.
Η Τουμπα παντα πρωτοπορει :D:D:D
Τα λειζερ σε μαραναν τωρα,ελεος ρε φιλος,αν θες να μιλησεις παλι για μπαουγκς περιμενε τουλαχιστον να βρεις αφορμη…Μεγαλη μαλακια και φλωρια και αηδια κι απ’ ολα τα λειζερ,το κεφαλι μου στον τοιχο βαρουσα οταν το εβλεπα,τι μοδα ειναι παλι κι αυτη με τα λειζερ σε καθε ματς τα ιδια και τα ιδια;Ελεος πια ρε!
Για το ματσακι,καταπληκτικη μπαλα στο πρωτο ημιχρονο,ειλικρινα δεν μας περιμενα να παιξουμε τοσο επιθετικα και δυνατα,στο β πονεσαν τα ματια μας και για τους δυο με τα 22 πτωματα που περιφερωνταν στο χορταρι,ο γαυρος ανυπαρκτος απο το 0 μεχρι το 90,με δυο καλες ευκαιριες μεσα σε 5 δευτερολεπτα και μετα παλι ανυπαρξια,καλυτητεροι εμεις στο α αλλα δεν μπορουσαμε να κανουμε και πολλα πραγματα γιατι ο Αναστασακος οσο να ναι δεν μπορει και πολλα το παλικαρι (δεν τον κραζω βεβαια τον ανθρωπο τωρα,μην τρελαθουμε),στο δευτερο καλυτερος ο γαυρος,αλλα απιστευτα φλυαρος και ανουσιος και αν εξαιρεσουμε τα 5 θρυλικα δευτερολεπτα ουτε υποψια φασης σε ολο το ματς.Δικαιη νικη με δικαιο σκορ πιστευω,ολα τα ενδοχομενα ανοιχτα για το επομενο παιχνιδι,που πλεον εχουμε πλεονεκτημα,θα παιξουμε εχοντας δυο πολυ καλα φορ και θα ειμαστε πιο ξεκουραστη γιατι ο γαυρος εχει και τα ευρωπαϊκα ματς,οποτε ειμαι αισιοδοξος.αντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:D:D:D
Γκαρσία: “Μετά το 1-0 πάμε με το κουτάλι στα δόντια στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε την πρόκριση. Δεν είμαστε χειρότεροι και δεν είμαστε καλύτεροι από κανέναν. Πάμε στο Καραϊσκάκη για να πάρουμε την πρόκριση. Το σκληρό μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον πρώτο ημίχρονο στον Σορλέν, στο Καραϊσκάκη θα δινόταν αποβολή αν ήμουν στην θέση του. Ο κοσμός μας συμπαραστάθηκε πολύ”.
Παναγια μου,τωρα ειδα οτι μιλαν πιο πισω για διαιτησια οι γαβροι.Ετσι ειναι,οταν συνηθιζεις στο 80-20 το 50-50 σου φαινεται σφαγη:lol:
Ελα γουσταρω να ακουω γαβρους να βρισκουν δικαιολογιες λεμεεεεεεε!!!:lol:Εμεις προφανως δεν ειχαμε απουσιες ε;:lol:Ασε που εσυ οσα δευτερα κατεβασες τα κατεβασες επειδη νομιζες οτι θα ανεβεις να κανεις περιπατο:lol:Το ειχα πει εγω,σηκωστε την μυτουλα σας και Τεταρτη βραδυ θα σκουπιζετε τις μυξουλες που θα τρεχουν,εσεις με τον Μητρογλου φορ μου κατεβηκατε,παρτε τα τωρα:lol:
Ποιο dvd έβλεπες στη διάρκεια του αγώνα; :–
Όντως καλύτερος ο ΠΑΟΚ, και ανύπαρκτοι εμείς (είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο), αλλά όχι και καταπληκτική ρεεε!
Σουτ,οταν βλεπω φετος τον ΠΑΟΚ να περναει πανω απο 5 φορες το κεντρο πιο πολυ κι απο το γκολ το πανυγηριζω:lol:Αφου σας τακισαμε στο κεντρο και στις πτερυγες,για αμυνα δεν λεω καν,δεν φτασατε ποτε μεχρι εκει,και στην επιθεση αν δεν ειχαμε Αναστασακο,που δεν μπορει να κοντρολαρει καν και ειναι πιο αργος κι απο τον Μπακουρογιαννοπουλο οταν προλογιζει ταινιες,και ειχαμε τον Μουσλι,μπαρμπουνια θα ψαρευατε απο τα διχτυα σας:p965 σεντρες και καθετες βγαλαμε:p
ξενερωτο ματς…αν σε ΠΑΟΚ-ολυμπιακος δεν πεσει κανα μπουκαλι ουισκι μεσα καμμια ρετσινα να κυνηγησουν κανα εποπτη και να γινει καμμια διακοπη να το χεσω…και την επομενη συλλαλητηριο βεβαια…για αυτα τα ωραια γινεσαι ΠΑΟΚ…αλλιως θα γινομασταν ολυμπιακοι να μασταν παντα χαρουμενοι…
Πες μου οτι κανεις πλακα8O8O8O
Aυτη ειναι η πλειοψηφια τον οπαδων σας.Δυστυχως…Απορρω για ποιο λογο σου φαινεται περιεργο
καθολου πλακα…[-X[-X:p
Ξερεις πολλους Παοκτσηδες ε;:roll:Εγω οπαδους αλλων ομαδω ξερω να σκοτωνονται στο ξυλο σε καθε αγωνα βολει,πολο,πολο επι χορτου και γυναικειο σοφτμπολ:roll:Για το αν ειναι οι πλειοψηφεια,για τα ξυλικια που εχουν πεσει εξω απο το γηπεδο απο ομαδες περιφρουρησεις σε πρεζακια και σουρωμενους εχεις ακουσει;Η σου φαινεται τυχαιο οτι σε ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος και ειδικα με τοση σημασια οσο το αποψινο δεν επεσε ουτε κερμα;
Με το συμπαθειο,αλλα ποσων χρονων εισαι;Καλα σοβαρα μιλας;Αν γουσταρεις να βλεπεις φασαριες και σφαγες υπαρχουν και τα splatter,σιγα μην σκοτωσουμε και κανεναν μεσα στην Τουμπα με μπουκαλι για να γουσταρεις
Edit:Τωρα προσεξα το εμοτικον στο τελος,ουστ παναθεμα σε και τρομαξα:p
Τα λειζερ σε μαραναν τωρα,ελεος ρε φιλος,αν θες να μιλησεις παλι για μπαουγκς περιμενε τουλαχιστον να βρεις αφορμη…
Δε ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά η απάντηση σου δικαιολογείται μόνο αν ασχολείσαι με οξυγονοκολλήσεις και είσαι 8 ώρες κάθε μέρα με προστατευτικά γυαλιά στα μάτια. Το να πετάξεις ένα πλαστικό μπουκάλι ή έναν καφέ σε παίχτη είναι μεν καγκουριά και δεν πρέπει να γίνεται αλλά δε θα του κάνει κακό ουσιαστικά. Αν βέβαια πετάξεις γυάλινο ή κέρμα, κακώς πας γήπεδο. Το λέηζερ όμως, που φαίνεται αθώο , όταν στο βαράνε επί 90 λεπτά στα μάτια μπορεί να σου προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα. Εσύ που τώρα κάνεις το θιγμένο, αν ερχόταν ένας τύπος στο δρόμο και σου έριχνε το λέηζερ στα μάτια, θα τον έδερνες ή όχι;
Αναγνωρίζω το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν πέταξαν κέρματα και ήταν άψογοι (η πλειοψηφία τους) αλλά δέκα-είκοσι μαλάκες με λέηζερ χάλασαν όλη την εικόνα. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ, του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ, είναι επαγγελματίας σαν εμένα κι εσένα και δικαιούται να εργάζεται σε κόσμιες και ασφαλείς συνθήκες. Κανείς δεν είπε το γήπεδο να είναι εκκλησία: κόλαση το κάνατε στην αρχή και μπράβο σας γιατί έχετε και γαμώ τις έδρες. Όμως, μέχρι εκεί.
Σκέψου το λίγο. Γιατί πετάει ο άλλος λέηζερ στο Νικοπολίδη, ας πούμε. Δύο περιπτώσεις:
-
Για να πονέσουν τα μάτια του και να φάει γκολ ευκολότερα; Άρα ουσιαστικά κάνοντας αυτή την ενέργεια, δεν πιστεύεις στις δυνατότητες της ομάδας σου. Μόνο με λέηζερ θα φάει γκολ ο κηπουρός; Δε μπορείτε να του το καρφώσετε αλλιώς; Μπορείτε, άρα προς τι τα λέηζερ;
-
Για να κάνουν οι οπαδοί τη μαγκιά τους … Άρα παραδέχεσαι εμμέσως ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι καγκούρια. Πότε θα καταλάβουν ΌΛΟΙ οι οπαδοί ανεξαιρέτως φανέλας, ότι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο από το να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ.
Και για τα αγωνιστικά, δίκαια χάσαμε και καλή η διαιτησία κατ’εμε.