Π.α.ο.κ

Ενω το ματς μεταξυ των δυο μεγαλων ομαδων της Αθηνας ηταν χαρμα οφθαλμων.Μμμ.
Α ναι ξεχασα,εκει επαιζε ο Παντος και ο Βυντρα.Εβγαζαν κατι καθετες μπαλιες…!

ο Βύντρα είναι αυτός που σκόραρε 2 φορές κόντρα στο μεγάλο της Θεσσαλονίκης; Αυτόν εννοείς; :stuck_out_tongue:

Θυμαμαι μια μπαλια του Παντου περσι.δεν εχω ξαναδει κατι παρομοιο…

Ο Βυντρα ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη απατη. Τα 2 γκολ που εβαλε δεν ηταν τοσο επειδη ειναι Ο Παικτης αλλα επειδη ο Χαλκιας αν δεν εχει ψυχολογια ειναι αμπαλος. (:

να σημειωσουμε πως ο βυντρα κερδισε σε μονομαχια τον ‘‘αερα’’,καθως ηταν αμαρκαριστος,διοτι ο δαρλας ειχε ξεχασει να το μαρκαρει…οχι οτι νικησε καποιον και του πηρε κεφαλια

Οπως επισης να χαριζεις κοκκινες…

Βρε ρουληδες ακομη με το ματς του κυπελλου ασχολειστε ? Ξεπεραστε το επιτελους…Δεν βλεπετε που ο προεδρος σας αντι να κανει αυτοκριτικη και να δωσει εξηγησεις για 5-10 πραγματα καθεται και κλαιγεται και τα ριχνει ολα στη διαιτησια…Πιο πολυ με τον ΠΑΟΚ παρα με τον αρη ασχολειται…

Και οσο για αυτο που ειπε καποιος για το μπασκετ περσυ…Εγω θυμαμαι πως το βραδυ μετα τον αγωνα ΠΑΟΚ-αρης που μας κερδισατε και δεν πεσαμε βγαινατε στα ραδιοφωνα και μιξοκλαιγατε !!! “γιατι δεν ριξαμε τον ΠΑΟΚ κτλπ…” . Οταν θελουμε ειναι περηφανια ε ? Εγω το λεω υποκρισια !!! Γιατι δεν γινεται να ασχολειστε μονο με τον ΠΑΟΚ και να λετε πως δεν θελατε να μας ριξετε…

Οσο για το πανο στο βολο μας τα εχετε πριξει για 50 ατομα…

Εγω λεω οτι κανεις κακο στον ευατο σου που ακους τι λενε στα ραδιοφωνα.
Απο ποτε οι σημαιες του οπαδικου σας κινηματος -Μαναβης και Παρασιδης- ειναι “50 ατομα”…

Τεσπα. Ορεξη δεν εχω. Απλα μη λες και οτι να΄ναι.

Αυτοι που βγαιναν στα ραδια χαρακτηριζουν ολο το λαο του ΑΡΗ.

Απο την αλλη αυτοι που σηκωσαν το πανο ηταν μονο 50 ατομα που δεν πολυεχουν σχεση με σας.

Ανειρεισαι μονος σου …Κοιταξε το για αλλη φορα. :slight_smile:

Ρε αμπαλα ατομα,πιο πεναλτι ρε δεν σας εδωσε στο κυπελλο;Το μακροβουτη του bellydancer οταν το τζαρτζαρε ο Μαρκαντωνης;Πατε καλα;Πιο πεναλτι ρε;Αυτα μονο ο Ολυμπιακος τα παιρνει,και αυτο ελειπε να το σφυριζε κι αυτο οταν σ’ ολο το ματας σας πηγαινε 80-20 στα φαουλ,σας χαρισε 2-3 καθαρες απευθειας κοκκινες και δεν ξερω κι εγω ποσες κιτρινες,η μονη φαση που οντως σας αδικησε ειναι εκεινο το off-side,που οπως και να χει ηταν οριακη φαση,οπως οριακες φασεις ηταν και 2-3 που σφυριξε εναντιον μας και γιαυτο δεν λεμε τιποτα γιαυτα.

Ρε παιδια,καθεστε και μας λετε για κατι που εγινε πριν 30 χρονια απο 3 ατομα;Πατε καλα;Ωραια,ηταν οι σημαιες μας,ωραια,κι εγω το βρισκω βλακωδη και κομπλεξικο,αλλα οι εποχες ηταν οι ιδιες τοτε;Πως στο καλο προσπαθειτε να εξισωσεται την καζουρα με την ρουφιανια,τι να πω…

Γιαυτα που λετε με το μπασκετ παντως δεν ξερω,ποτε μου δεν ασχοληθηκα με το αθλημα,δεν μου αρεσει καθολου,ουτε στην τηλεοραση δεν βλεπω.

Και για την κοκκινη του Γκαρσια στο πρωτο παιχνιδι που την ειδατε;Ειναι ιδιο το τακλιν στον Χαβιτο με αυτο του του Βιτολο;Που ο ενας εσπασε το ποδι του αλλου και ο αλλος ισα που ακουμπαει στην γαμπα το παρταλι σας,κι αφου κανει λιγο θεατρο μηπως κερδισει κατι,μεσα σε 3 δευτερολεπτα σηκωνεται και τρεχει σαν τον Καρλ Λιουις;Ωραια,ας εδινε φαουλ,ας εδινε εστω και κιτρινη.Τι παραπανω θελετε;Μονο εσεις θα μπορουσατε να ασχολειστε με αυτο το πραμα για εναν μηνα!

Και ελεος πια με αυτο το κολλημα με τον Γκαρσια,λες και ειναι κανενα μαντροσκυλο ρε πουστη μου,μας εχετε ζαλισει ολα τα τετοια,επειδη εριξε ενα μπουνιδι στην αδερφαρα που του χωσε αγκωνια στο στομα,εγινε ξαφνικα ο δολοφονος των Ανδεων,ελεος!Εσεις δηλαδη τι θα κανατε στην θεση του;Γαμω την στοχοποιηση μου,αυτο που εκανε η δικια σας η Γκαρσια η λουκριτια,ο Παμπλο δεν εχω δει να το κανει σε κανεναν αγωνα μας

Μεγαλη παιχτουρα ο Βυντρα ρε φιλε:pΑμαρκαριστος στην μικρη περιοχη σε αδειο τερμα,να δεις εγω τι γκολακια καρφωνω στο 5x5:pΓουσταρω να τον βαλει βασικο ο χορογραφος σε κανεναν αγωνα στα play-off,θα τον κανει ο Χουτος και ο Μουσλι…:stuck_out_tongue:

@Restless

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

μη δεν μπορω αλλο, επεσα απο την καρεκλα

να σου πω

το μινο τον κανεις μονο στα λογια ή πετυχαινεις και τη φωνη;; :lol:

Αυτο το bellydancer εχει γινει σουπα. Δεν ειναι αστειο πια.

Τον Γκαρσια εσεις τον κανατε αγαλμα (:

ΠΩΠΩ ρε ρεστλες μου τσακισε την ψυχολογια αυτο το “εσπασε το ποδι του αλλου και ο αλλος ισα που ακουμπαει στην γαμπα το παρταλι σας”. Πας καλα ρε? Θες να βγουμε με καμια καραμπινα να ριχνουμε αβερτα σε οποιον περαστικο τυχει να βρεθει μπροστα μας? Ελεος ρε. ΕΛΕΟΣ.

Δεν τον καναμε αγαλμα,τον γουσταρουμε επειδη εχει πραγματικο τσαμπουκα και παθος μεσα στο παιχνιδι του,και γιατι αγωνιστικα ειναι πραγματικο χαντακι,παιζει μια ολοκληρη ομαδα μονος του.Και ισα ισα εγω διαφωνω τελειως και με την προσωπολατρεια,αλλα τρελαινομαι με αυτο το γελοιο κλιμα που υπαρχει γυρω απο τον Γκαρσια και τον διαπομπευει ο καθε μαλακας επειδη εκανε ντα το τσογλανακι του θειου

Τι παω καλα;Ειδες να κανει κατι αλλο απο αυτο που ειπα;:-sΚαι που κολλαει η καραμπινα;Ποτε ειπα οτι γουσταρω το αντιαθλητικο παιχνιδι;Ισα ισα το σιχαινομαι,μου αρεσει το δυνατο παιχνιδι αλλα παντα μεσα σε καποια ορια.Σε αυτη την φαση εχει απλα σκοπο να ριξει τον Χαβιτο και να κοψει την επιθεση σας γιατι ηταν ανοργανωτη η αμυνα μας,και θα επρεπε να του δειξει κιτρινη,συμφωνω,αλλα συγκρινεται αυτο το μαρκαρισμα με αυτο του Βιτολο;Ειστε σοβαροι;

Και οχι μονο με του Βιτολο που ηταν σφαγειο και πηγε καθαρα για να σπασει ποδι και να κοψει την μπαλα σε συναδελφο του,ειναι κατα πολυ ασυγκριτο ακομα και με τα κλωτσιδια σε αστραγαλους που ριχνατε αβερτα στα μεταξυ μας παιχνιδια στο σαπιο μηλο

Δεν βρίσκω τον λόγο να ασχολούμαστε και άλλο με το θέμα.
Αν πιστεύετε ότι ο Πάοκ ευννοήθηκε, καλά κάνετε. Άδικο δεν σας δίνω, άλλοστε τόσα χρόνια 4ος και κάτω βόλευε μια χαρά. Όσο για το “αφεντικό” δεν έχω να πω τίποτα. Λες και τώρα, με την εκλογή νέου αρχιδιαιτητή (τον οποίο και ψήφισαν), θα σταματήσουν την κλάψα. Ξανά προς την δόξα λεβέντες μου…

Μαλιστα.Κλαμα και γκρινια για ενα γκολ οφ-σαιντ που σωστα δεν μετρησε και ενα πεναλτι που σωστα δεν δοθηκε και τωρα βαζουν νεο αρχιδιαιτητη.Θα βγαλουμε γουστα στα πλει-οφ λαιμαι!

Εχεις δικιο, δε ξερεις τι λες.
Αν πω τωρα για το τακλιν του Γεωργιαδη, που ουτε…πλαγιο δε δοθηκε, θα ειμαι γραφικος. Εκεινο ομως ηταν στην πιο γαματη εδρα του κοσμου οπου μονο οι οπαδοι του παοκ μπορουν να προσφερουν τετοια ατμοσφαιρα και μπλα μπλα μπλα…

Το ιδιο εμετικο ηταν και το μαρκαρισμα του Γεωργιαδη,και φυσικα επρεπε να φαει κοκκινη και να τιμωριθει

Ρε μαλακες ξεκολλατε,οχι παλι τα ιδια! :Ρ

lol,κι εγω σκυλοβαρεθηκα

Ρε συ Ρεστλες τι περιμενεις;;;

Να μην ανοιξει κουβεντα με τετοια που λες;;;

Απο οτι καταλαβα συμφωνα μ αυτα που λες δηλαδη το μαρκαρισμα του αγριου στο Χαβιτο δεν ηταν κοκκινη επειδη δεν τραυματιστηκε κανα 2μηνο.

Οσο τραγικο ηταν του Βιτολο, αλλο τοσο ηταν κι αυτο.

Ηταν τελευταιος παιχτης και παει καθαρα να ξεσκισει το Χαβιτο.

Αμα θες το βλεπεις.

Αυτο μονο και τιποτα αλλο.

Δεν ασχολουμαι κι αλλο, γιατι ετσι κι αλλιως στο τελος τα δικα σου ναουμ και ξερωγω θα λες παλι.

Εγω δεν ειπα οτι χαρακτηριζουν ολο το λαο του ρουλη…αλλα οπως και αυτοι που σηκωσαν το πανο δηλωναν ΠΑΟΚτσηδες ετσι και αυτοι που κραζανε στα ραδιοφωνα γιατι δεν μας ριξατε δηλωναν αρειανοι…Γι αυτο μην μου λες για ψωροπερηφανιες…

Επισης,ποσο περηφανο ειναι να κλαιγεσαι συστηματικα μπας και κερδισεις κανενα ψιχουλο παραπανω ? Αναφερομαι στην περηφανη διοικηση σας !!! Βγαζετε ανακοινωση μετα τη σφαγη με ολυμπιακο και κλαιγεστε παλι για το ματς με τον ΠΑΟΚ που εγινε πριν 20 μερες !!! Χαχαχαχαχαχαχα…Αστειοι…Κι αν δεν μπορειτε να ξεπερασετε το οτι ο ΠΑΟΚ σας απεκλεισε στο κυπελλο επειδη ειστε ανικανοι να μας κερδισετε,υπαρχει και η ψυχαναλυση…

Δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα iron_aris…Αναφερομαι σε οσους αρειανους κλαιγονται σαν τον μικρο Καίλα για την διαιτησια και την “ΚΑΤΑΦΟΡΗ” αδικια σε βαρος σας…

Ξεχνας ποια μανα σε γενναε στο κλαμα και του εργατη καβαλησες την πλατη… Δευτερε.