Π.α.ο.κ

Καλα κρασια.Πανε πισω στις σελιδες και δες ποιος ξεκινησε,45 αιωνες μετα το ματς και χωρις καν αφορμη.

Αν καταλαβες καλα,λεω οτι το μαρκαρισμα του σεσημασμενου δολοφονου στον Χαβιτο ηταν απλα μια καθολου δυνατη κλωτσια στην γαμπα απ πισω,αρα κιτρινη.Ουτε τελευταιος παικτης δεν ηταν καν,Μαλεζας και Δαρλας καλυπταν και η μπαλα πηγαινε προς τα πλαγια,και κοκκινη δινεται ασχετα με το αν ειναι τελευταιος παιχτης η οχι οταν η επομενη κινηση του παιχτη ειναι γκολ,πχ οταν γινεται φαουλ ενω φευγει ο παιχτης μονος με το τερμα.Αμα ηθελε να τον ξεσκισει τωρα ο Χαβιτο θα ηταν με πατεριτσες,κι εγω να ημουν εκει μπορουσα να του κοψω το ποδι,δεν θα τον χτυπαγε στην γαμπα με την φτερνα και με λυγισμενο ποδι.Εγω επειδη θελω το βλεπω,τα αρειανα δεν βλεπω να θελετε να το δειτε.Τωρα πες μου οτι αν αυτο το μαρκαρισμα το εκανε πχ ο Δαρλας η γινοταν σε αλλη ομαδα θα λεγατε τα ιδια,αντε χεστε μας.Κοιτα την κλωτσια με το δευτερο ποδι πανω στον αστραγαλο του Λινο στο 2’ στο ματς του πρωταθληματος,κοιτα το πατημα του Λαμπριακου στον πεσμενο Σναουτσνερ,κοιτα τα μαρκαρισματα του Ρεγκειρο που τραυματισε τον Σναουτσνερ και στα 2 ματς,κοιτα το κλωτσιδι του Νατσο στον αστραγαλο του Γκαρσια,κοιτα τα τσεκουρωματα που εριχναν σε καθε φαση ο Γιαχιτς και ο Καραμπελας και συνεχισε να μας τα πρηζεις για το δολοφονικο τακλιν του αγριου,που αν δεν εκανε θεατρο ο Χαβιτος αμφιβαλλω αν τον εκανε να χασει εστω και την ισορροπια του.Αυτα και μονο απο μενα και τιποτα αλλο,και εχω σκυλοβαρεθει να ασχολουμαι με αυτα που λετε και με τον κομπλεξισμο σας.Αν θες ξαναγραψε,αν δε θες μην ξαναγραφεις,εγω δεν ξαναασχολουμαι

Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου από τότε που ήρθε στο ΠΑΟΚ και μίλησε για όλους και όλα.

Ο Βόσνιος επιθετικός μίλησε αρχικά για το επερχόμενο ματς με τον Ηρακλή: “Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτή την εβδομάδα όπως κάνουμε πάντα. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Στη Λειβαδιά όντως κάναμε το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας φέτος και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον Ηρακλη για να διατηρηθούμε στη 2η θέση της βαθμολογίας αλλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο διότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι”.

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, ότι θέλει να σπάσει ο Ηρακλής το αήττητο του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα: “Είναι θετικό να το πιστεύει αυτό για την ομάδα του ξεχνάει όμως τι σημαίνει να παίζεις στην Τούμπα. Ισως έχει πολύ καιρό να έρθει να παίξει στην Τούμπα”.

Το γεγονός ότι δυσκολεύεται να σκοράρει μακριά από την Τούμπα είναι κάτι που δεν φαίνεται να τον απασχολεί από τη στιγμή που η ομάδα του προχωρά με νίκες:

"Οντως έτσι είναι, δεν σκοράρω συχνά εκτός έδρας αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος που σκοράρω στην Τούμπα και αν πετύχω και 20 γκολ θα είναι ακόμα καλύτερα για να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που έρχονται στην Τούμπα και μας βλέπουν.Πάντως, θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος που στη Λειβαδιά σκόραραν οι τρεις μέσοι της ομάδας γιατί αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος ακόμη και να μείνω στα 7 γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα, αρκεί να κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Πάνω απ?όλα είναι ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ο Μουσλίμοβιτς, ούτε οποισδήποτε άλλος κινείται γύρω από την ομάδα.Δεν με ενδιαφέρει εάν θα βγω πρώτος, δεύτερος ή τέταρτος σκόρερ γιατί αν κερδίζει ο ΠΑΟΚ κερδίζει και ο Μουσλίμοβιτς κερδίζει και όλοι όσοι σχετίζονται με την ομάδα.

Στην ερώτηση εάν θεωρεί την ομάδα καλύτερη σε σχέση με την αρχή της σεζόν, απάντησε: “Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το παρελθόν, συγκεντρώνομαι στο σήμερα είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση κι αυτό το δείξαμε στη Λειβαδιά. Θέλουμε με τον Ηρακλη να συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε μέσα στην Τούμπα”.

Η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του είναι έμπρακτη κάθε φορά που ο δικέφαλος αγωνίζεται στην Τούμπα και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην τον συγκινεί: “Αυτό σημαίνει πάρα πολλά όχι μόνο για μένα. Το να ξέρει ο ποδοσφαιριστής ότι έχει τη στήριξη των οπαδών της ομάδας του όχι μόνο στις καλές στιγμές αλλά και στις κακές, όπου χρειάζεται περισσότερη στήριξη και συμπαράσταση, βοηθάει πολύ. Αυτό το γεγονός δείχνει ότι είμαστε όλοι σαν μία οικογένεια κι αυτό είναι κάτι που ψάχνουν οι περισσότερες ομάδες”.

Σύμφωνα με τον Μουσλίμοβιτς ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στις 4 Μαρτίου μπορεί να περιμένει…“Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με τον Ηρακλή και εκεί συγκεντρωνόμαστε. Οτιδήποτε και να πούμε τώρα για τον Ολυμπιακό θα είναι δώρον, άδωρο. Την κατάλληλη στιγμή θα μιλήσουμε και για αυτό το παιχνίδι”.

Οι έξι κίτρινες κάρτες που έχει δεχθεί είναι πολλές για επιθετικό και το έχει συνειδητοποιήσει: “Είμαι…ένοχος. δικό μου είναι το φταίξιμο αλλά έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν μου αρέσει να χανω και παθιάζομαι μέσα στο παιχνίδι”.

Τέλος, ρωτήθηκε εάν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ και η απάντησή του ήταν σαφής: “Ημουν πεπεισμένος από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι έκανα τη σωστή επιλογή διότι σκέφτομαι πάρα πολύ πριν αποφασίσω το οτιδήποτε. Πέρυσι τον Ιανουάριο δεν ήρθα, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν 10ος ή 11ος, αλλά γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω. Προτίμησα να έρθω από την αρχή της σεζόν να δουλέψουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι και να φτιάξουμε την ομάδα”.

Απόψε (19/02) διεξάγεται και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης στο μπάσκετ και ο Μουσλίμοβιτς δεν θα μπορούσε να λείψει από τις εξέδρες του κλειστού της Πυλαίας παρά την απουσία του φίλου του, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς: “Φυσικά και θα πάω. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτόν, τον ξέρετε, εγώ έχω επάφη μαζί του, αλλά για αυτά τα θέματα πρέπει να μιλήσετε με τον ίδιο”.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (19/02) ο Βλάνταν Ιβιτς ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα ενώ αποθεραπεία έκαναν οι τραυματίες, Μάρκος Αντόνιο, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και ο τιμωρημένος, Φίλιππος Δάρλας οι οποίοι θα απουσιάσουν από το ματς με Ηρακλή. Ο Φερνάντο Σάντος προσανατολίζεται να παρατάξει κόντρα στον “γηραιό” την ίδια 11άδα που νίκησε στη Λειβαδιά.

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=22508&Ln=En
Στο 2.04 γκρεμιζεται κατα καποιο τροπο το ολο σκηνικο με τα “αμα” και “αν” του ρεστλες. (:

Δεν αντεχω να βλεπω αυτη την φαση,ανατριχιαζω.Το 1,07 το ειδες;
Αλλαξτε επιτελους ρε τροπαρι,εχουν πονεσει τα ματια μου εδω μεσα,αντε,φτανει!

ΧχαχαΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧΑΑ

Εγω απλα απανταω στα προκλητικα ποστ.

Ποια προκλητικα ποστ ρε,απο εμενα;Που ερχεστε στα καλακαθουμενα και μυξοκλαιγεστε για μια ανυπαρκτη φαση πριν απο εναν μηνα;Αυτο το βιντεο υποθετω ηταν για να με διαψευσει ε;:lol:

Βασικα, δεν εγραψα κανα κατεβατο ουτε εκλαψα. Εκτος αν βλεπεις πουθενα μυξες και δακρυα. Εμενα καθαρη ειναι η οθονη μου. Ακριβως ανυπαρκτη η φαση. Οπως το ειπες. Βεβαια καπου διαβασα οτι επρεπε να παρει κιτρινη και οχι κοκκινη. Και καπου σε επομενο ποστ οτι θα επρεπε να ειχε φτερα και να πεταει…Αν δε μπορει να σε βοηθησει ουτε το βιντεο τι να πω. Παραπανω εχεις γραψει 100 φορες “αν” και “αμα”. (:

Τον κλωτσαει με την φτερνα στην γαμπα και επρεπε να παρει κιτρινη γιατι κοβει αντεπιθεση και δεν παει για μπαλα,ειπα καπου τιποτα διαφορετικο;Ωραια,τωρα που το λυσαμε αντε να πουμε και τιποτα αλλο,τι λες;:smiley:

Δεν ειδα καποιον παοκτση να κραξει για το ακυρωθεν γκολ του πανιωνιου που θα εφερνε τον παοκ μονο 2ο στη βαθμολογια.
Δεν ειδα επισης καμια εφημεριδα να μιλαει για διατησια κτλ.
Εννοειται γιατι δεν ευνοηθηκε ο ολυμπιακος.
Μετα μου τσαντιζεστε οταν σας λεμε κομπλεξικους.
Σε αναλογη περιπτωση στο θρεντ του ολυμπιακου γραφατε 5 σελιδες μονοι σας.

δεν ειδες γιατι πολυ απλα εκεινη την ωρα επαιζε η ομαδαρα μας και βλεπαμε τον αγωνα με τον ηρακλη και δε το ξερουμε…και εκτος αυτου ο παναθηναικος αποσο ακουσα ηταν καλυτερος απο νιονιο…τεσπα

μαρεσε το ματσακι παοκ ηρακλης…γιατι φαινομενικα ο ηρακλης κατεβηκε αμυντικα,αλλα οταν επαιρνε τη μπαλα στα ποδια του ανεβαιναν πολυ παικτες του επιθεση και γενικα ηταν στις αντεπιθεσεις φαρμακι…υπαρχει μια φαση με το κατσιαμπη που ουτε εγω ξερω πως την εχασε.ενα ισορροπημενο ημιχρονο,ο ηρακλης ισως λιγο καλυτερος βασει των ευκαιριων.Στο β ημασταν εμεις πολυ καλυτεροι απτο γηραιο και ετσι ηρθε και το σημαντικο τριποντο.τωρα παμε να φαμε το νιονιο και μετα γαυρο…αυτα ειναι

ΥΓ:μαρεσε πολυ ο μουσλιμοβιτς με χουτο μπροστα…θα περασουμε καλα

Παοκτση θελω να σε δω την επομενη κυριακη με κασκολ του γαβρου να παρακαλς να κερδισουμε και τιποτε αλλο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισης ειναι λογικη αυτη?Επειδη ειναι καλυτερος ας νικησει καλπικα?

σιγουρα οχι…ισως αυτο ειναι και που κανει ο γαυρος τις περισσοτερες φορες εφετος…αλλα μπορεις να υπολογισεις οτι ειναι διαιτητικο λαθος ας πουμε…για παραδειγμα η αεκ την τεταρτη,δοθηκε ενα πεναλντυ που εξοργισε το πανελληνιο και ενω ηταν ανυπαρκτη,σημειωσε ενα εκτος εδρας γκολ που μπορει να τη περασει και στην επομενη φαση κιολας…εκει φωναζεις…και στο ματς γαυρος αρης που τα 2 γκολ ηταν ακυρα και δε πιασατε αποδοση αναμενομενου φωναζεις…εξαλου μπορουμε να αφησουμε τους παναθηναικους που φωναζαν για οφσαιντ απεναντι στον ηρακλη τη προηγουμενη αγωνιστικη να μας πουν τι συνεβη εχτες…

Edit:Ενα μηνα εκτος ο γκαρσια!!! οχι ρε γαμωτο…τεσπα,με βερον και ιβιτς αμυντικα χαφ τωρα,μαλλον θα παιζει ο χουτος απτην αρχη

Από τον Ηρακλή έπρεπε να βγουν τουλάχιστον δυο παίκτες με κόκκινη. Ιδίως αυτό ο Ντιέ ρε πούστη μου σαν να παρακαλούσε να την φάει και ο διαιτητής δεν του την έδινε. Μεγάλη απώλεια ο Γκαρσία.

πρωι ειναι, οτι να ναι λες… δικαιολογησε :lol::lol:

ο ηλιαδης υπαρχει στο ροστερ??

Αν παίξει με το ίδιο σύστημα ο Σάντος (που μάλλον αυτό θα κάνει) αντικαταστάτης του Γκαρσία θα είναι ο Μπαλάφας. Ο Ηλιάδης προφανώς δεν είναι στις επιλογές. Εκτός αν λείπουν 10 -15 παίκτες όπως στον αγώνα με τον Αστέρα

υπαρχει προβλημα με αυτον και δεν τον βαζουν?? δεν ειναι κακος παντως.

Και μένα μου αρέσει αλλά είναι θέμα Σάντος. Δεν κάνει rotation οπότε δεν μπορείς να βγάλεις τον Veron και να βάλεις τον Ηλιάδη. Για μένα θα έπρεπε να γίνεται ένα υποτυπώδες rotation ιδίως τώρα που τα πάντα έχουν κριθεί αλλά… Ο Veron έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια βασικός εκτός από ένα παιχνίδι (τιμωρημένος) και ένα ακόμα που μπήκε αλλαγή στο 30’ !!!

o ηλιαδης δεν ειναι κακος…αλλα δεν εχει αγωνιστικη πειθαρχια πραγμα που αμα εχεις ο σαντος θα το εκτιμισει…και γενικα εχουμε πολυ καλο ροστερ για να ναι αυτος μεσα…δε ξερω σε ποια θεση θα μπορουσε επαξια να αντικαταστησει καποιον,τη στιγμη που εχουμε σχεδον πληρης ροστερ…παντως ο παοκ σκεφτεται να του κανει ανανεωση συμβολαιου

Tου έχει γίνει εδώ και καιρό πρόταση αλλά προφανώς δεν απαντάει γιατί δεν παίζει και δεν θέλει να μείνει και να μην παίζει. Για μένα σωστός είναι. Μάλλον φεύγει το καλοκαίρι και μάλλον πάει στον Άρη.

γενικα καλος ειναι…αν εξαιρεσουμε οτι δεν μπορει να κανει κοντρολ και δεν μπορει να δωσει πασα στα 5 μετρα…