O ΠΑΟΚ το έκανε 2 φορές και η ΑΕΚ δέκα. Ο ΠΑΟΚ το έκανε με τρελά κόντρα διαιτησία ενώ η ΑΕΚ με τρελή αβάντα
δεν ειπα οτι ειναι κακο!!απλα μην λετε μονο οτι η ΑΕΚ τα κανει και η παοκαρα δε τα κανει!ναι πολυ αβαντα ειχε στα ματς που πηρε στο 90 η ΑΕΚ
Φυσικά τα παιχνίδια παίζονται μέχρι το 90’+. Μαγκιά σας που πήρατε τα παιχνίδια εκεί. Απλά έδειξε η ΑΕΚ ότι δεν έχει αρκετά καλή ομάδα φέτος. Τα 2 παιχνίδια που πήρε ο ΠΑΟΚ φέτος στο τέλος έπρεπε να είναι υπέρ του πολύ νωρίτερα. Η διαιτησία δεν το επέτρεψε με απροκάλυπτο τρόπο
τα ματς τελειωνουν στο 90+ οπως λες οποτε οποια ομαδα παλευει μεχρι τελους και κεδισει μαγκια της οπως λες!!ενταξει δεν εχει γινει κατι τραγικο αποτι θυμαμαι στα αλλα ματς του παοκ…με τον πανιωνιο χθες ναι δεν εδωσε το πεναλντι στον μπαλαφα αλλα αν εισαι καλη ομαδα,οπως λες οτι εχει ο παοκ, το ενα διαιτητικο λαθος το ισορροπεις με το να κανεις και αλλες ευκαιριες για γκολ.η ΑΕΚ και το οτι εχει αβαντα,στα ματς που κερδισε στο 90,που κολλαει με το γεγονος οτι αδικηθηκε ο παοκ στα ματς που κερδισε στο 90??
Kατ 'αρχήν δεν ήταν ένα διαιτητικό λάθος χτες. Δεν είναι λάθος όταν γίνεται ένα από τα πιο καταφενέστατα πέναλτυ είσαι 2 μέτρα από τη φάση και δεν το δίνεις. Όπως και δεν είναι λάθος η φάση του Μάκου στο 47 που κάνει φάουλ από πίσω στον Βερόν που βγαίνει στην αντεπιθεση και δεν του δείχνει δεύτερη κίτρινη. Όπως δεν είναι λάθος και το οφσαιντ που δόθηκε στον Μουσλίμοβιτς και καλυπτόταν 3 μέτρα. Όσο για το προηγούμενο παιχνίδι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο 90 (με τον Θρασύβουλο) το σκορ ήταν 0-1 υπέρ μας μέχρι που στο 85 έβαλε γκολ ο Θρασύβουλος που έγινε με πάσα από μπουνιά στην μπάλα!!! Πάλι μπροστά στον διαιτητή. Το ότι κατάφερε ο ΠΑΟΚ στο 92 να κάνει το 1-2 συνιστά μέγιστη μαγκιά αλλά δεν ήταν ένα παιχνίδι που βάδιζε στην ισοπαλία και τελικά το έκλεψε ο ΠΑΟΚ. Ήταν ένα παιχνίδι που του ανήκε και πήγε να του το κλέψει ο διαιτητής. Η ΑΕΚ φέτος και ευνοείται και είναι τυχερή. Ας είναι τυχερή δεν μας πειράζει. Μας πειράζει που ευνοείται
Υ.Γ: Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι αρκετά περήφανος και δεν θέλει να κερδίζει με αυτόν τον τρόπο. Σε αντίθεση με ένα μεγάλο ποσοστό των γαύρων που το έχουν κάνει τρόπο ζωής
Μην το σκεφτεσαι και πολυ.
Απλα ο διαιτητης δεν ηθελε να το δωσει.
εννοειται οτι και εγω σαν ΑΕΚτζης δε θελω να κερδιζει η ΑΕΚ με ευνοια της διαιτησιας.εχω παιξει μπαλα και ξερω πως ειναι να χανεις επειδη εχει ευνοησει η διαιτησια την αντιπαλη ομαδα.
Κάνε μου quote έστω και ένα post που να λέει πως μας αρέσει να κερδίζουμε με διαιτησία. ΕΝΑ.
Οι γαύροι είναι περήφανοι γιατί εδώ και 15 χρόνια έχουν πάντα την καλύτερη ομάδα. Απλά πράγματα. 8)
Mόλις στο έκανα
Όταν λέω οι Αεκτσήδες ότι δεν γουστάρουν να ευνοούνται εννοώ ότι όταν αυτό γίνεται βγαίνουν και το λένε και αντιτίθενται σε αυτό. Όχι πάντα, όχι όλοι αλλά ένα μεγάλος μέρος τους το κάνουν. Σε αντίθεση με φίλους γαύρους που ζούνε στον δικό τους μικρόκοσμο. Ακόμα και να τους σμπρώχνει η διαιτησία όλη τη χρονιά το μόνο που λένε είναι ότι έχουνε την καλύτερη ομάδα, είναι πολύ μπροστά κτλ κτλ. Όπως μόλις έκανες και εσύ τώρα.
Eχουν ενα κακο σε αυτο το φορουμ.Μας θεωρουν Τσουκαλο-γαυρους.
Μα αφού έχουμε την καλύτερη ομάδα
Δηλαδή αποκλείεται να είσαι καλύτερος και να σε σπρώχνουν κιόλας;
Και όσο για τους ΑΕΚτζήδες (και όποιους άλλους), ας ήταν πρώτοι στη βαθμολογία και τότε θα βλέπαμε τι θα έλεγαν (ή τι θα πίστευαν :roll: ).
Πάντως, άσχετο, αν είναι να μας αποκλείσετε, τουλάχιστον να την πάρετε την κούπα ε. Μην τυχόν και τη σηκώσουν τίποτα αεκοβαζέλες :lol:
Μόλις διάβασα ότι με την απώλεια Δάρλα και Σνάουτσνερ ο Σάντος προσανατολίζεται να βάλει τον Λίνο αριστερό μπακ. Αν γίνει αυτό δεν τρέφω αυταπάτες. Θα χάσουμε.
Μιας και πιασαμε την αεκ (αν κ οφφτοπικ).
Αν ημουνα φιλαθλος/οπαδος της αεκ προσωπικα, θα εκανα ταμα σε καθε μοναστηρι της Παναγιας που υπαρχει στην ελλαδα που η ομαδα δεν ειναι εκει που της αξιζει.
Το πολυ 7η δηλαδη.
Στεγνα.
Τωρα η “υπερομαδα”, “αρμαδα” και λοιπα που ακουμε καθημερινα ειναι σε γενικες γραμμες τα κονε του ντουσκο με τα μμε.
@Κραμπ
και γω για χτες πιστευω αδικηθηκατε.
Δεν ειδα το ματς.
Την καρτα που λες οτι δεν εδωσε στο Μακο στο 47’ (επαναλαμβανω οτι δεν ειδα το ματς για να μην πεταχτει κανεις νομιζοντας οτι ειρωνευομαι και γινουμε παλι μυλος) πιστευω παντως οτι την καλυψε με αυτη που οντως εφερε την αποβολη του Μακου.
Οχι οτι ειναι λογικη αυτο, αλλα Ελλαδα ζουμε.
Καλη νικη για σας η χτεσινη παντως.
Δεν θα εχουμε δεξι χαφ ρε
Crab δεν ειπαμε ποτε οτι δεν εχουμε ευνοια απο την διαιτησια,επισης ομως δεν παραδεχτηκαν ποτε οι τριτοδευτεροι
εκτος των Αεκτζηδων φετος οτι οι παιχτες τους δεν μπορουν να κανουν τιποτα παραπανω απο την δευτερη θεση.
τα παραλες μου φαινεται.το οτι δεν παμε για πρωταθλημα δε σημαινει οτι θα βγουμε και 7οι!!!εξαλλου εκει φαινεται το οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα και φαινεται κα ιη διαφορα μας με τον αρη…κανουμε χαλια χρονια και ειμαστε 4οι και 3 βαθμους διαφορα απο τον βαζελο!!
αυτο εγω δε το καταλαβαινω…δηλαδη συγγνωμη,ας πουμε ο παοκ εχει μια τακτικη αμυντικογενης η οποια του αποφερει σε ολα τα ματς τη νικη με 1-0 και ο ολυμπιακος κερδιζει σε ολα τα ματς 7-0 ενω σε ενα φερνει ισοπαλια ας πουμε και χανει το πρωταθλημα…ποιος ειναι ο πρωταθλητης και ποιος πρεπει να παρει την κουπα?γιατι εσυ κατι τετοιο μας λες…Θα ειναι αδικο να τη παρει ο παοκ?Εσυ μας λες"φιλε ξες τι,επειδη εχουμε τη καλυτερη ομαδα και κερδιζουμε 7-0 πρεπει να παρουμε και το πρωταθλημα και χωρις τη διαιτησια παλι θα το παιρναμε".Αντε γεια ρε,οπως λει και ο τσουκαλας
Γαυροι με την “καλυτερη ομαδα”,απλα ειναι τα πραγματα για το ελληνικο ποδοσφαιρο.Eιτε το αποδεχεστε οσο κι αν δε σας συμφερει,ειτε οχι και συνεχιζετε να ζειτε στην κοσμαρα σας,δικη σας δουλεια.Ενα παραδειγμα μονο θα πω,κι αυτο ειναι το φετινο πρωταθλημα,που μαλιστα το πηρατε περπατωντας.Α)Δεν περνετε ανυπαρκτο πεναλτι με τον Θρασυβουλο,τελικο Χ,η διαφορα μας απο τους 9 που ειναι τωρα παει στους 7.Β)Δινει το καθαρο πεναλτι στην Ξανθη μεσα στο Καραιταβλι,τελικο Χ,η διαφορα απο τους 7 παει στους 5.Γ)Δεν κανει τα οργια με τον Αρη,τελικο Χ (δεν σας λεω και για διπλο γιατι ειμαι και πολυ large να ‘ουμ),η διαφορα απο τους 5 παει στους 3.Και με 3 ποντους μπροστα,και με την ομαδα σας να σερνεται σαν τον Πανελληνιο Συλλογο Παραπληγικων,σας ειχαμε μεσα στην Τουμπα τωρα την Κυριακη,και αμα σας καθιζαμε κανα κλυσμα του παχεως εντερου (που ειναι και το αναμενομενο),η διαφορα στους 0,και με την κατασταση που ειστε,αν δεν παιρνατε σφυριγματα απο δω και μπρος,ισα που βγαινατε και τριτοι.Οποτε αν ακομα και φετος που η διαιτησια ειναι (μεχρι στιγμης) σε γενικες γραμμες αρκετα καλυτερη απο τα προηγουμενα χρονια,η εικονα του πρωταθληματος ειναι τοσο μαγικη και πλαστη τελικα,πιασ’ τ’ αυγο και κουρεφ’ το,δηλαδη με πολυ πιο ευνοικη διατησια και με μικροτερες διαφορες,φανταστειτε τι γινοταν.Απορω δηλαδη με την παρτη σας…Τουλαχιστον μην μιλατε ρε παιδια ,μια ζωη οτι κανατε με διαιτησια το κανατε,και οι μονοι που δεν το ξερουν αυτο στην Ελλαδα ειστε εσεις μου φαινεται,ελεος
Εσυ δεν εχεις ευνοηθει πουθενα φετος?Γιατι βλεπω οτι αν δεν ευνοουσαν τον ολυμπιακο θα ηταν ετσι αλλα δε βλεπω το “ναι αλλα αν και εμας δε μας εσπρωχναν με πανιωνιο στο πρωτο γυρο και κανα 2 παιχνιδια ακομα θα ηταν ετσι”.
Αυτη λοιπον ειναι η κοσμαρα μας
χαχα ωραιος…αλλα το παιδι ειπε οτι ειναι και πολυ large τυπος γιατι αμα ελεγε και πως επρεπε να ηταν τα δικα μας ματς με διαιτησια 50-50,θα ειχαμε τη διαφορα που εχετε εσεις τωρα απο μας
Ναι,ευνοηθηκα σε ενα ματς και πηρα βαθμους,με τον Πανιωνιο.Ομως,δεν εχω ευνοηθει σε αλλο παιχνιδι φετος,και επισης εχω χασει και αρκετους βαθμους εξ’ αιτιας της διαιτησιας,πχ 3 παιχνιδια θα σου πω προχειρα και μπορεις να τα τσεκαρεις αν θες.Εχασα βαθμους με τον Ηρακλη στο Καυτατζογλιο (δεν δινει καθαρο πεναλτι και ακυρωνει κανονικο γκολ για off side-τελικο αποτελεσμα του αγωνα ηταν το Χ),με τον Πανσερραικο στις Σερρες (γκολ που ξεκιναει απο καθαρο off side-αποτελεσμα Χ),με τον Παναθηναϊκο στον αγωνα της Τουμπας (δεν μας δινει καθαρο πεναλτι-κοκκινη στο 20 περιπου-αποτελεσμα Χ).Οποτε αστο αυτο οτι εχουμε ευνοηθει,και εχουμε τους βαθμους που εχουμε χωρις να τους αξιζουμε,ισα ισα.Τελος παντων,την καραμελα του αδικημενου δεν την χρησιμοποιω,και δεν γουσταρω να την χρησιμοποιω κιολας,και φετος ειχα στα περισσοτερα παιχνιδια αριστες διαιτησιες και 50-50 αντμετωπιση,σε αντιθεση με το παρελθον,και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο αυτο προς το παρον.
Εν ολιγοις,οι βαθμοι του ΠΑΟΚ ειναι δικαιοι οσοι ειναι,και δεν σου λεω οτι επρεπε να εχω και παραπανω,εστω και με τους ιδιους σου λεω,συμβιβαζομαι.Για τους δικους σου ειναι η ενσταση μου,γιατι δεν θυμαμαι να εχετε χασει εσεις εστω και εναν βαθμο καπου εξ’ αιτιας της διαιτησιας,και πιστευω οτι με βαση το φετινο πρωταθλημα η ψαλιδα θα επρεπε να ειναι πολυ πιο μικρη,και ο τιτλος ακομα να παιζοταν στα ισια