Π.α.ο.κ

Ωραια λοιπον.Αν η διαφορα μας στο τελος του πρωταθληματος ειναι μικροτερη απο 5 βαθμους (ή οσους τεσπα θες) θα σε λεμε κι εσενα φετος ηθικο πρωταθλητη

Εγω ηθικα πρωταθληματα δεν θελω να εχω,50-50 διαιτησια για ολες τις ομαδες θελω κι να το παιρνει στο τελος οποιος το αξιζει πραγματικα,ειτε ο Ολυμπιακος,ειτε ο Παναθηναϊκος,ειτε η ΑΕΚ ειτε ο οποιοσδηποτε.Μονο να ειναι δικαιο,και οτι γινετε να γινετε στο γηπεδο.Εσεις το θελετε αυτο,ριψοκινδυνευοντας να εχετε σκληρο ανταγωνισμο και να χασετε παρα πολλους τιτλους που αλλιως θα παιρνατε,η προτιματε να κομπαζετε για τα (πετσινα) “πραγματικα” (και οχι ηθικα) δικα σας;

Ελα που δε θες να σου κολλησουν τον τιτλο του πρωταθλητη ασχετα με το τι προηγειται…Βαθια μεσα σου το θες σα κολασμενος :stuck_out_tongue:

Είχα πει δεν θα μιλήσω, αλλά ο μόνος λόγος που μιλάω είναι γιατί εντέλει γελοιοποιήθηκε, και το λέω ανοιχτά. Γιατί εκτός από αυτά που έγιναν με τα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, τουλάχιστον μετά ας παίξει μετά 50-50%. Αλλά να παίζει μετά 80-20% υπέρ του Πανιώνιου;» δήλωσε ο Τσακίρης στο ραδιοφωνικό σταθμό Arrena, αναφερόμενος στο πέναλτι που ο Παμπορίδης καταλόγισε εις βάρος του Πανιωνίου αλλά και για την αντίστοιχη ποινή που δεν έδωσε υπέρ της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

δε τα λεω εγω αλλα ο προεδρος του αδικημενου πανιωνιου

πηγη:http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=956052&lngDtrID=246

Εμ δεν το θελω:pΑυτη ειναι η διαφορα μας!

:D:D:D:D Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα μείνει στην ιστορία ώς το μοναδικό ματς που ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ. Θα το λέτε και στα εγγόνια σας. Και μάλιστα επειδή δεν ξέρετε κάποιο άλλο (γιατί δεν υπάρχει) θα κοπανάτε και ένα “και κανα 2 παιχνίδια ακόμα θα ήταν έτσι” και ξεμπερδέψατε… Πραγματικά έχετε πολύ γέλιο. Η πλάκα είναι ότι στο συγκεκριμμένο ματς όντως ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ (όλοι οι Παοκτσήδες το παραδεχτήκαμε και το κατακρίναμε) αλλά μετά το ματς ο πρόεδρος του Πανιωνίου δήλωσε “Αυτός ο διαιτητής είναι άχρηστος, στο δεύτερο ημίχρονο σφύριζε 80-20 υπέρ μας”. Παρ όλ αυτά ναι ευνοηθήκαμε σε εκείνο το ματς. Όμως ΔΕΝ υπάρχει άλλο. Καί όχι μόνο αυτό αλλα αδικηθήκαμε σε αρκετά ματς ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λέει ο Restless. Μέτρα

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ (μη αποβολή παίκτη του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο)
ΠΑΟΚ - Αρης (μη αποβολη του Βιτόλο στο πρώτο ημίχρονο)
Ηρακλής - ΠΑΟΚ (ακύρωση γκολ Μπακαγιοκο, μη καταλογισμός πέναλτυ υπέρ Μουσλίμοβιτς)
Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ (Ισοφαρίζει ο Θρασ. στο 85 με γκολ που προήλθε από πάσα με το χέρι. Αποβάλλεται ο Γκαρσία με 2 κίτρινες σε πέντε δευτερόλεπτα. Η πρώτη γιατί ήταν μέσα στη σέντρα μετά το γκολ του ΠΑΟΚ που δικαιούταν να είναι γιατί ακόμα δεν είχαν γυρίσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ. και η δεύτερη γιατί δάγκωσε την φανέλα του όταν πήρε την πρώτη!!!)
ΠΑΟΚ - Ξάνθη (Δεν δίνεται καθαρό πέναλτυ υπέρ του Κοντρέρας)
Πανσεραικός - ΠΑΟΚ ((οφσάιντ το γκολ του Πανσεραικου)
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (Δεν δίνεται πέναλτυ υπέρ του Δάρλα που παίρνει και κίτρινη για θέατρο :slight_smile: )
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός (Δεύτερη κίτρινη στον Σελέστε στο πρώτο ημίχρονο δεν δόθηκε )
ΠΑΟΚ - Ηρακλής (Δεν αποβλήθηκε ο Ντιέ)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (Πεναλτάρα δεν δίνεται σε ανατροπή του Μπαλάφα, δεύτερη κίτρινη δεν δίνεται στον Μάκο στο 47’ που σμπρώχνει από πίσω τον Βερόν που βγαίνει στην αντεπίθεση επικύνδινα και κόβεται με οφσαιντ 3 μέτρα καλυπτόμενος ο Μουσλι που έβγαινε μόνος του!!!)

Σας κάλυψα; Φτιάξτε τη βαθμολογία τώρα

edit: Όσες φάσεις περιγράφω πάνω δεν είναι αμφισβητήσιμες. Δεν βάζω άλλες φάσεις οι οποίες οι αντίπαλοι θα είχαν έστω και την παραμικρή αντίρρηση ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα

Eσυ ποδοσφαιρο βλεπεις τωρα ή καθεσαι και μετρας τι πλαγιο δε δωσανε στην παοκαρα σε καθε αγωνα?:-k

Paoktsis, χρόνια πολλά φίλος! Ό,τι καλύτερο :smiley:

Ρε άμπαλε, αν είχαν γίνει όλα αυτά, θα κατεβαίναμε για τη νίκη με 'τέλη και βάζελο και η διαφορά θα ήταν πάλι στους 5:p

Εσυ πιστευεις οτι αυτα εγιναν γιατι κατεβηκατε χαλαρα,η πολυ απλα γιατι δεν μπορειτε να παρετε τα ποδια σας εδω και κανεναν μηνα;Ο Παναθηναϊκος με 10 σας κρεμασε στα δοκαρια σας μεσα στην εδρα σας,εσυ πες μου οτι τον αφησατε αν θες.Κι αν ειναι ετσι,κι εγω σου λεω οτι αν παιζονταν το πρωταθλημα απο την εναρξη μεχρι τωρα,και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκος θα ηταν επισης πιο σοβαροι και δεν θα ειχαν τις απωλειες που ειχαν

Οι αγώνες που αναφέρεις παραπάνω όμως δεν έγιναν στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά από τα τέλη Ιανουαρίου και μετά, με τη διαφορά ήδη στους 8-9 (δε θυμάμαι τώρα) βαθμούς. :roll:

Επίσης, δεν εννοούσα ότι με τον ΠΑΟ κατεβήκαμε χαλαρά. Εννοούσα ότι με τον ΠΑΟ κατεβήκαμε για το Χ.

Ασ’το, δεν βγαίνει άκρη. :-s

Έτσι είμαστε εμείς οι ρόμπες. Πάντως το ότι από μια τόσο χαζή ανάλυση ανάμεσα σε εσένα και τον Τόλκι, μόνο εσύ παρεξηγήθηκες, τότε μάλλον δε σε τιμάει και ιδιαίτερα…:slight_smile:

η διαφορά δεν είναι δίκαιη. Η πρώτη θέση και το πρωτάθλημα από 5 μήνες πριν όμως είναι δικαιότατο…

Φταίω εγώ αν εσύ έχεις μνήμη ελέφαντα;; :stuck_out_tongue:

:D:D:D:D Τα σπάει!!!

Δηλαδη διαφορα στο +3 ειναι πρωταθλημα και πρωτη θεση 5 μηνες πριν οπως ολοι καταλαβαινετε.

Δε βλεπω ποδοσφαιρο με το μπλοκακι μου αγκαλια…Σε δικαιλογω μονο αν εισαι ρεπορτερ του παοκ…:smiley:

Oύτε εγώ. Απλά έχω μάλλον μνήμη :stuck_out_tongue:

Εσυ κι ο Σωτηρακοπουλος που ξερει το ΑΦΜ καθε παιχτη που παιζει στην Αγγλια απο το το 1898 μεχρι και σημερα

Μα δεν είπα πως το +3 είναι η σωστή διαφορά. Είπα πως στο +11 δεν είναι η σωστή… :-k:-k

Ο Σωτηρακόπουλος πρέπει να έχει και κανά μπλοκάκι πλάκα πλάκα. Μια ερώτηση πάντως. Αν λέω άν είχες μνήμη ή μπλοκάκι πιστεύεις ότι θα είχες να περιγράψεις πολλές φάσεις που ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε;

Ασε τις ασυναρτησιες ρε. Η διαφορα δεν θα ηταν ποτε τοσο μικρη γιατι αν εσφιγγαν τα λουρια τοτε η υπερομαδα του Πειραια θα σταματουσε να παιζει στο ρελαντι, θα αρχιζε να δινει το 80% της και θα τους πετουσε ολους 5αρες.