11 + 3 = 14 / 2 = 7
Στη μεση για να ειμαστε ευχαριστημενοι :lol::lol::lol:
11 + 3 = 14 / 2 = 7
Στη μεση για να ειμαστε ευχαριστημενοι :lol::lol::lol:
Οντως,δεν βγαινει ακρη,θα παει υπερβολικα μακρια η κουβεντα.Παντως,χθες το ειδα το ματς,και με καμμια Παναγια δεν πιστευω οτι ειχατε τις δυνατοτητες να διεκδικησετε κατι καλυτερο,οχι επειδη κατεβηκατε για το Χ,αλλα πολυ απλα γιατι δεν μπορουσατε να κανετε το παραμικρο μεσα στο γηπεδο.Τελος παντων,αν δεν ειχατε αυτα τα σπρωξιματακια που ειχατε και σας κυνηγουσαμε και εμεις και ο Παναθηναϊκος,το πρωταθλημα θα παιζοτανε ακομα η οχι;Αυτο λεω…
Γιατι ειναι χαζη η αναλυση δεν μου πες ομως!Προς μεγαλη σου λυπη,καθολου δεν εχω παρεξηγηθει σε πληροφορω,ηρεμοτατος ημουν και ειμαι,ουτε ειπε και τιποτα ο Τολκι για να παρεξηγηθω!
Αφου η διαφορα θα επρεπε να ηταν μικροτερη οπως λες,το πρωταθλημα πως μπορει να ειναι δικαιοτατο αφου ακομα θα παιζοταν,και πολυ πιθανο να το χανατε κιολας γιατι εισαστε τελειως αλοιφη και ντεφορμε;
Η ομαδα του Ολυμπιακου μου θυμιζει το ανεκδοτο του ΑΜΑΝ,που ειναι κατι γεροι και συζητουν,και λενε οτι σφιγγονται και σφιγγονται και σφιγγονται μονο και μονο για να βγαλουν μια τοση δα σκατουλα σαν μυγοχεσμα.Γιατι για καποιον λογο πιστευω οτι αν σφιγγονταν ακομα παραπανω θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι;
Πολλες.Και χτες πιστευω οτι σφυριζε εδρα.Το ιδιο να γινοταν και με τον Παοκ και με τον Παο οπως γινοταν χρονια πριν θα αλλαζε κατι αν κλαψομουνιαζομουν?
Δεν θελετε με τιποτα να καταλαβετε οτι το ποδοσφαιρο ειναι επιχειρηση και οχι παιχνιδι.Οι επιχειρησεις λοιπον που εχουν τα φραγκα κινουν τα νηματα.Αφεντικο εισαι και το ξερεις.Αν ειχες τον πιο φραγκατο προεδρο θα ησουν στη θεση του Ολυμπιακου ειτε το θες ειτε οχι.Και μη πεις “ειμαι περηφανος δε θα το δεχομουν” το ακουω βερεσε…
Γιατί αναγκαστικά πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι; Ε ναι ρε φίλε είμαι περήφανος και δεν θα το δεχόμουν. Δεν θέλω ούτε στο τάβλι να κερδίζω με πουστιά. Δεν το γουστάρω να κοροιδεύω τον εαυτό μου πως το λένε;
Ποιος κοροιδευει τον εαυτο του?Οτι λεμε εδω το λεμε για να γινεται χαβαλες και επειδη αρπαζεστε.
Προσωπικα τον Ολυμπιακο των τελευταιων μηνων σιχαινομαι να τον βλεπω.
@ Restless
Για αρχή γιατί δεν κάνεις το ίδιο και με τους βαθμούς που χάσαμε από λάθη διαιτησίας. Κατά δεύτερον, γιατί θα είχαν γίνει μεταγραφές το Γενάρη, κατά τρίτον γιατί το “έδωσε κάρτα στο 20, άρα το ματς θα έβγαινε Χ” είναι ΜΗ ποδοσφαιρική λογική. Γιατί είμαι βέβαιος πως το πέναλντυ απέναντι στο Θρασύβουλο, όπου τόσο καιρό φωνάζω πως είναι πέναλτυ που μόνο στην Ελλάδα δίνεται, είναι παρόμοιας λογικής με τις μισές φάσεις για τις οποίες γκρινιάζετε και θέλατε ένα πέναλτυ λογικής Θρασύβουλου. Γιατί στο ματς με ΠΑΟ, ο ΠΑΟ κλαίγεται πως αυτός αδικήθηκε κι όχι εσείς, γιατί ο Ολυμπιακός ακόμα δεν έχει χάσει ντέρμπυ και παρόλα αυτά όλοι θεωρείτε την ομάδα σας καλύτερη του, γιατί, γιατί…
Και δεν είδα κανένα τόλκι να με αποκαλεί ρόμπα αγαπητέ, επειδή του είπα πως ο διάλογος που συμμετέχει και ο οποίος προσπαθεί να προσθέσει λάθη σε διαφορετικές χρονικές περιοδές μεταξύ τους, είναι εντελώς παράλογος. Άρα επέτρεψε μου, να είμαι βέβαιος πως ενοχλήθηκες που θεωρώ παιδικό το διάλογο σας
Αρα το παραδεχεσαι οτι πολλοι απο τους τιτλους που κερδισατε ειναι πετσινοι.Ωραια,χαρηκατε που δεν τους πηρε καποιος αντιπαλος σας,δεν διαφωνω σ’ αυτο.Κατα ποσο ομως εισαστε πραγματικα περηφανοι που τους πηρατε εσεις;Εσυ λες οτι εισαι Ολυμπιακος και οχι αντι-κατι,οποτε σαν Ολυμπιακος ποσο χαιρεσαι γιαυτα που εχεις πετυχει εσυ;Πανυγηριζεις και εισαι περηφανος δηλαδη επειδη εχεις εναν προεδρο που κινει τα νηματα;
Τα ματς που κερδισατε βαθμους με σφυριγματα απο τον Γεναρη κι επειτα γινανε,οπως με διορθωσε και ο Cozy,δεν στεκει αυτο με τις μεταγραφες που λες.
Κοιταξε,αν διαβασες αυτο που λεω,δεν ειπα οτι θα ηθελα να ειχα αυτους τους βαθμους τωρα,απλα ανεφερα καποια παιχνιδια για να δειξω οτι δεν εχουμε ευνοηθει φετος,και δεν εχουμε παραπανω βαθμους απο αυτους που αξιζαμε.Καθαρα το ειπα,μια χαρα ειμαι εγω με το να ειμαι με τους σημερινους βαθμους μου,μονο ας ειχες και εσυ τους βαθμους που θα επρεπε να ειχες.
Οντως,ισως το ρομπα να ηταν πολυ επιθετικο σαν λεξη,συγγνωμη προσωπικα για αυτο,δεν το ειπα επειδη ημουν εκνευρισμενος,απλα εκφραστικα με κακο τροπο.
Ενταξει,εσυ λες οτι ειναι παιδικος ο διαλογος.Εγω λεω οτι το να χαρακτηριζεις εσυ παιδικο αυτον τον διαλογο ειναι η ευκολη και βολικη λυση για να ξεμπερδευεις,αφου ξερεις κι εσυ οτι εχεις αδικο
Εσυ μιλας οπαδικα κι εγω επιχειρηματικα.Δεν θα βγαλουμε ακρη.Μπροστα στα φραγκα ο Κοκκαλης θα εγραφε τον καθε Ολυμπιακο στα τριχωτα και ζαρωμενα του @@
Διάβασες το ποστ μου; Περιέχει τις φάσεις που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. και ΔΕΝ είναι αμφισβητίσιμες. Δεν συμπεριέλαβα το πέναλτυ στον Μουσλίμοβιτς με τον Παναθηναικό ακριβώς γι αυτό το λόγο. Ας βγει κάποιος που είδε τις φάσεις στις οποίες αναφέρομαι που έχει διαφορετική άποψη. Όσο για το πέναλτυ στο Θρασύβουλο όχι δεν είναι πέναλτυ που μόνο στην Ελλάδα δίνεται. Είναι πέναλτυ που μόνο στον Ολυμπιακό δίνεται…
η διαφορα σας με τον ΑΡΗ ειναι οτι στο μεταξυ μας ακυρωσε κανονικο γκολ και δε μας εδωσε πεναλτι
οτι παιζετε με τη Λαρισα και δε δινουν στα τυρια 2 πεναλτι
οτι στα 2 παιχνιδια με το βαζελο απορουσατε και σεις μ’ αυτα που εδιναν υπερ σας (λογικα μιλωντας)
οτι με τη λειβαδια σας ηρθε αλλο ενα πεναλτι ουρανοκατεβατο
και ισως κι αλλα που θα ηξερα αν παρακολουθουσα την αεκ
συν την τεραστια κωλοφαρδια σας
highlight αυτης: το διπλο δοκαρι σε ενα(1) σουτ του χαβιτο
για μενα ειστε χειροτεροι τοσο απο μας οσο κι απο τη λαρισα
η φετινη σας ομαδα αξιζει να παλευει με το νιονιο για την 6η θεση
θα μου πεις κι η περσινη αξιζε τον τιτλο, αλλα δε με πολυνοιζει κιολας να σου πω την αληθεια
(σορρυ στους φιλους παοκτσηδες για το οφφτοπικ)
<Ποστ με μαλακιες.>
@ Κραμπσόντι
Διάβασες το ποστ μου; Περιέχει τις φάσεις που αδικήθηκε ο ΠΑΟΚ. και ΔΕΝ είναι αμφισβητίσιμες. Δεν συμπεριέλαβα το πέναλτυ στον Μουσλίμοβιτς με τον Παναθηναικό ακριβώς γι αυτό το λόγο. Ας βγει κάποιος που είδε τις φάσεις στις οποίες αναφέρομαι που έχει διαφορετική άποψη. Όσο για το πέναλτυ στο Θρασύβουλο όχι δεν είναι πέναλτυ που μόνο στην Ελλάδα δίνεται. Είναι πέναλτυ που μόνο στον Ολυμπιακό δίνεται…
Εγώ πάλι πιστεύω πως είναι πέναλτυ που μόνο στην Ελλάδα δίνεται. Μόνο στην Ελλάδα όλοι οι επιθετικοί πέφτουν νεκροί μόλις νιώσουν κάποια επαφή. Και μόνο στην Ελλάδα βγαίνει ο Βαρούχας μετά και λέει πως είναι πέναλτυ. Γιατί αν θυμάμαι καλά, από όσα είχα διαβάσει εδώ μέσα, όλοι οι τηλεκριτικοί το είχαν βγάλει πέναλτι εκείνο το έκτρωμα.
Τις φάσεις του ΠΑΟΚ ειλικρινά δε τις θυμάμαι και ειλικρινά δεν έχω διάθεση να κάτσω να τις ψάξω. Αλλά και εσένα δε σου φαίνεται περίεργο που ενώ ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ παίζει επιθετικά, πιστεύεις πως σε κάθε ματς του έπρεπε να υπήρχε από ένα πέναλτυ ή μία αποβολή; Στον υπόλοιπο κόσμο, γιατί αυτά τα πράγματα είναι πιο σπάνια; Εγώ πιστεύω γιατί μόνο στην Ελλάδα δίνονται κάποια πράγματα και αντί να ζητάτε να μη δίνονται, ζητάτε να παίρνετε εσείς περισσότερα και ο Ολυμπιακός λιγότερα.
Αλλά επαναλαμβάνω πως για μένα δεν είναι ποδοσφαιρική λογική το “αδικία της διαιτησίας στο 30, άρα αλλοίωση αποτελέσματος”. Υπάρχει και ένα αναθεματισμένο πράγμα που λέγεται “μπάλα” και παίζεται σε όλα αυτά τα λεπτά. Εγώ τόσο καιρό φωνάζω να σταματήσουν να δίνονται αυτά τα σφυρίγματα στον Ολυμπιακό (που συνήθως είναι συνδυασμός έδρας και επιρροής του Ολυμπιακού), γιατί σε αντίθεση με τα ματς του ΠΑΟΚ, τα βλέπω τα ματς του Ολυμπιακού σχεδόν όλα. Και έβλεπα μια ομάδα που έβαζε το γκολ και δεν ασχολιόταν άλλο με το ματς. Λογική που βλέπω στον Ολυμπιακό χρόνια τώρα. Δηλαδή όταν καίει η μπάλα να σκοράρει και να παίρνει πεντακάθαρες νίκες (ή να μη χάνει, όπως με ΠΑΟ χθες), αλλά όταν έχει πάρει μια διαφορα υπερασφαλείας να ξύνεται και ο κάθε καημένος διαιτητάκος, για να κερδίσει κάποια εύνοια να μη την αφήνει να πέσει. Και ναι, ξέροντας τον Ολυμπιακό πολλά χρόνια, ξέρω πως όποτε η διαφορά θα πήγαινε στους 7, πόντους δε θα έχανε και θα την αύξανε ξανά. Ούτε με Εργοτέλη θα έχανε πόντους, ούτε με Θρασύβουλο θα ξυνόταν 80 λεπτά, ουτε με Ξάνθη τα ίδια. Συν το ότι θα είχαν γίνει μεταγραφές το χειμώνα…
Είναι εύκολο να βάζεις στο ίδιο τσουβάλι μια ομάδα δίχως στόχους, όπως ο τωρινός Ολυμπιακός και να του αφαιρείς βαθμούς λες και καιγόταν για αυτούς όταν έπαιζε. Το δύσκολο είναι να δεις το τι πραγματικά αξίζει η κάθε ομάδα…
Ναι,δεν διαφωνω σ’ αυτο,αλλα εγω ρωταω πως αισθανεσαι εσυ,σαν οπαδος του Ολυμπιακου
Σταμάτα θεριέ. Κάτι δε κατάλαβες.
Όλους τους χωράει αυτό το θρεντ :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Α ναι οντως :Ρ
Και ένα τελευταίο ποστ από εμένα, γιατί με περιμένει και μια μπουγάδα με ασπρόρουχα
Αντί να κυνηγάτε τον Κόκκαλη για τη διαιτησία της Κυριακής, σκεφτείτε λίγο ποιος είναι πλέον ο βασικός αντίπαλος στο πρωτάθλημα. Ο 11 βαθμούς μπροστα Ολυμπιακός ή ο “κυνηγάω τη 2η θέση” ΠΑΟ, που μαζί με Ολυμπιακό όρισαν το νέο αρχιδιαιτητη και με αυτόν θα παλεύετε στα πλέη οφ για τη 2η θέση;
XAXAXAXAAXXAXAXA
Δλδ ο γαύρος είναι το πουλάκι του πρωταθλήματος? :lol::lol::lol:
μάλλον δε διάβασες τι γράφω… Σκέψου για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανιώνιο, ποιος ευνοήθηκε και πες μου αν ήταν ο Κόκκαλης αυτός…
Κατάλαβα τι γράφεις και ίσως έχεις και δίκιο. Άλλα μου κάνει για πολύ -βγάλτε χολή για το βάζελο και ψωμί και αλάτι τα δικά μας- :Ρ
Και τι το ιδιαιτερο εχει η εδρα του Ολυμπιακου που δεν εχει καμμια αλλη εδρα σ’ ολοκληρο τον κοσμο και επηρρεαζει τοσο πολυ τους διαιτητες;Και γιατι εχει ευνοηθει κατα κορον και σε εκτος εδρας αγωνες,ακομα και με σφαγες,μεσα σε γηπεδα με ατμοσφαιρα οπως της Τουμπας;Τις αλχημειες αστες κατα μερος,το οτι υπαρχει μονιμη παραγκα και ευνοια υπερ του Ολυμπιακου οποτε την χρειαστει,ειναι αναμφισβητητο σε οποιον εχει την στοιχειωδη αντικειμενικοτητα.Και τωρα ελεος,να μου λες για αυτο το αναθεματισμενο πραγμα που λεγεται μπαλα,και μετα να μου λες οτι αμα θελει η Ολυμπιακαρα να κερδισει,παει,τελειωσε η ιστορια,ελα Θρασυβουλακο,αρπα μια 7αρα στο 10λεπτο,πςςςςςςς,Τελακο,αρπα ενα ταληρο στο 3λεπτο και μετα σε κανω fair play για να μην κλαιει ο Κουτσιανικουλης που ειναι Ολυμπιακακι…Ασε μας ρε φιλε!Οπως ειπες κι εσυ,μπαλα ειναι,κι αν παιζονταν σωστα και δικαια,μια χαρα κλαρινακια θα κανε κι ο Ολυμπιακος μεσα στο πρωταθλημα,οπως και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ οι υπολοιπες ομαδες σ’ ολοκληρο τον πλανητη,ηθελε δεν ηθελε κι ας χτυπαγε και τον κωλαρικο του στο πατωμα,και θα ξερεις οτι ακριβως αυτα τα ματσακια και οι γκελες που τυχαινουν ειναι αυτες που καθοριζουν τον πρωταθλητη…Δεν το πιστευω δηλαδη οτι καθομαι και λεω τα αυτονοητα,το παραμυθακι που η ιδιοι φτιαξατε το χετε κανει Βιβλο ρε σεις,ελεος!
Και κατι αλλο τωρα για την ομαδα μου,γιατι στα δυο τελευταια ματς μου εχουν αναψει τα λαμπακια,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ,ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Για τον βαζελακο και τον απιστευτο τροπο με τον οποιο οριστηκε ο νεος αρχιδιαιτητης μια χαρα τα ειπαμε και συνεχιζουμε να τα λεμε (αν και δεν μου κανει καμμια απολυτως εκπληξη για καποιον λογο οτι τιποτα δεν ακουστηκε στην Νοτια Ελλαδα - περαν ισως του οτι ο ΠΑΟΚ γκρινιαζει γιατι θα χασει την σκανδαλωδη ευνοια που ειχε μεχρι τωρα-).Απο κει και περα,επειδη εχουμε αυτοσεβασμο και ειμαστε μεγαλη ομαδα,εμεις θελουμε ολες οι ομαδες να παιζονται στα ισια και 50-50,γιατι εμεις αυτο που θελουμε και ζηταμε ξεκαθαρα απο την ομαδα μας ειναι να ειναι πρωτη και τιποτε αλλο,και δεν θα αφησουμε στο απυροβλητο ουτε τον πρωτοπορο ουτε κανεναν,κι αν οχι για το σημερα που δεν προλαβαιουμε,σαν παρακαταθηκη για οταν θα το χτυπαμε,και στο κατω κατω της γραφης,παντα θα ζηταμε καθαρο και δικαιο πρωταθλημα για να το κερδισει αυτος που το αξιζει,οποιος και να ειναι