πω ρε πουστη…δηλαδη ελεος,φυγε μωρη καταρα απο πανω μας.Ο Σαντος εξυπνος παντος,ολες οι αλλαγες του παιζουν 2-3 θεσεις στο γηπεδο οποτε δε χρειαζεται προσωπικο αντικαταστατη καθεμιας θεσης.
Αν δεν είναι έτοιμος και ο Σναουτσνερ πάντως θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείτε αλλά νομίζω πως ισχύει το εξής :
Αν τον αντιμετωπίσεις ως μικρή ομάδα που παραβλέπεις το γεγονός ότι το ποδοσφαιρο που παίζει δεν βλέπεται (εκτός και αν είσαι οπαδός της ομάδας) και τα πάντα θυσιάζονται για τους βαθμούς, τότε ναι αξίζουν συγχαρητήρια και μπράβο και τιμής ένεκεν πρωθάθλημα και ό,τι άλλο…Δικαιολογείται ο ενθουσιασμός.
Αν τον αντιμετωπίσεις ως μεγάλη ομάδα έχει πολλά ακόμα και πολύ συμπαθής λόγω της μπάλας που παίζει δεν μπορεί να γίνει.
Επειδή δεν θεωρώ τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα, αλλά είμαι ρεαλιστής, νομίζω πως αξίζουν συγχαρητήρια σε κάποιους ανθρώπους της ομάδας για αυτά που έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα αλλά ως εκεί.
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Υποψιάζομαι όμως ότι υπονοείς ότι το ποδόσφαιρο του Παναθηναικού βλέπετε οπότε εκεί …
ότι το βλέπουμε το βλέπουμε, αλλά ότι πολλές φορές δε βλέπεται, δε βλέπεται…
βαζω στοιχημα οτι περα απ τον παναθηναικος-ΠΑΟΚ η το ΠΑΟΚ-παναθηναικος δεν εχεις δει αλλα ματς του ΠΑΟΚ
(αντε κανα ακομα)…
εκτος κι αν εισαι τοσο φανατικος του ποδοσφαιρου που παιζεται στη superleague…(που τα ματς κρινονται σε 5 φασεις κι αυτες οι 4 ειναι αναποδα απο τη διαιτησια)…
η αλλιως εισαι κρυφοΠΑΟΚΤΣΗΣ…
η ποιο απλη εξηγηση ειναι οτι πονας που ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον παναθηναικο των απειρων χρηματων…:D8)8):p:wink:
έχω δει κάμποσα λόγω του ότι έχω Νοβα και μου φορτώνονται καμια φορά και να μη θέλω.
Tότε είσαι μάλλον ψιλομαζοχιστής Εγώ π.χ. προφανώς δεν είδα Βιγιαρεάλ-ΠΑΟ όταν μπορούσα να δω Chelsea-Juventus Πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο στη Νόβα από τον ΠΑΟΚ που δεν βλέπεται οπότε προτιμησε εκείνο.
καλώς ή κακώς βλέπω ποδόσφαιρο αρκετά οπαδικά.
εξαίρεση ενδεχομένως να αποτελούν τα εθνικά κύπελλα που και παλι μια συμπάθεια και αντιπάθεια μπορεί να υπάρχει.
προφανώς θα δω ΠΑΟ γιατί είμαι οπαδός και θέλω να βλέπω όλα τα ματς, αλλά αν παίζει ο Παοκ στην ευρώπη και θα τον δω και θα τον υποστηρίξω, όπως και σχεδόν όλες τις ελληνικές ομάδες. Προτεραιότητα είναι να δω και τα ματς του γαύρου στην ευρώπη (πέρα από το γέλιο) γιατί υποστηρίζω τον αντίπαλο.
δλδ, βασικό κριτήριο είναι να έχει κάποιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.
αλλά πραγματικά έχοντας δει αρκετή μπάλα φετος όταν δεν υπάρχει οπαδικός παράγοντας 3 στα 4 παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν βλέπονται. νιώθεις ότι χάνεις την ώρα σου.
Η τελευταία σου πρόταση είναι όλα τα λεφτά. Παρ 'ολ αυτά και εγώ βλέπω αρκετά Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει ενδιαφέρον επειδή βλέπεις τους αντιπάλους της ομάδος σου προφανώς. Τώρα για τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη όχι δεν θα δω παιχνίδι τους αν ένα κλικ δίπλα έχει ένα “μεγάλο” Ευρωπαικό ματς.
Οι “κομπλεξικοί” και “μίζεροι” παοκτσήδες όλο άδικα γκρινιάζουν για τη διαιτησία. Ασχολούνται μέρες και μέρες κάνουν συζητήσεις και συζητήσεις οι εφημερίδες τους προβάλλουν συνέχεια αυτό σαν πρώτο θέμα… κτλ κτλ κτλ κτλ
Για του λόγου του αληθές διαβάστε τη σημερινή “ΦΩΣ”
:lol::lol::lol:
Ύποπτοι μηχανισμοί του ΠΑΟΚ ορίζουν διαιτητή που έχει παίξει 2 φορές μονο τον Ολυμπιακό!!!
:D:D:D
τουλάχιστον είναι γνωριμος ο επόπτης.
τα υποτιμάμε αυτά τα συμπαθητικά παλικάρια που ήταν πρώτα στο σχολείο.
ρε crab ελεος πρωινιατικα… :lol::lol:
Τί να κάνω ρε γαμώτο. Αυτοί οι παοκτσήδες μας τα έχουν πρήξει με τη διαιτησία
αντε να τα αποκλεισετε σημερα…
παοκ εισαι και δε μασας…ο γαυρος σημερα αποχαιρετα προωρα τη διοργανωση…ciao…α και γαυροι κοιταξτε μη γινει καμια μανουρα με τη διαιτησια γιατι θα γινει χαμος
γαμωτο να μην βρω ενα κωλοεισητηριο???
?
Πλακα κανεις τωρα ε?Περιμενεις δικαιη διαητησια σημερα?!
Και απειλεις και οτι θα γινει και χαμος?Ναι,επειδη θα ναι κατι πρωτοτυπο και θα ταραξει συθεμελα ολη τη χωρα :lol:
Στο πρωτάθλημα πάντως έχασε στεγνά και χωρίς σάλιο κι ενώ έπρεπε να παίζει με 10 παίκτες από το 30’.
σταματα εσυ!!οταν αδικειται ο ολυμπιακος γτ δεν λες τπτ?εε?:lol: