Π.α.ο.κ

Η αγκωνιά του φλώρου σας νομίζω είχε προηγηθεί οπότε άλλος έπρεπε να παίζει με 10… :stuck_out_tongue:

ε ειναι γεγονος το σημερινο ματς με γαυρο θα αναδειξει το νικητη του κυπελλου μετα την ευρωπαικη εμφανιση του παο απεναντι στις σερρες

Πανσεραικος το πηρε τ 2πλο…παμε και η ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Αν και σε ένα τελικό πάντα είναι 11 εναντίον 11, και γω πιστεύω ότι όποια από τις 2 περάσει σήμερα σχεδόν πήρε το τίτλο.

Mαύρα χάλια. Μόνο ο Σέρτζιο προσπαθεί.

Αν αντέξει μέχρι τα πέναλντι, βλέπω να παίρνει ο Π.Α.Ο.Κ. την πρόκριση και θα είναι μεγάλη μαγκιά του και μεγάλη ξεφτίλα δικιά μας#-o:!:

Ειμαι γαυρος στο τονιζω και με οφσαιντ θα κερδιζω, 2 πεναλτι θα παιρνω και τις καρτες θ αποφευγω… 8O :lol:

(Επειδη μπερδευτηκα και το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να το παει στο τοπικ της πουτανας της ευρωπης;; )

Νομίζω μετά και από το σημερινό δεν μπορούμε να γράψουμε τίποτα. Πόσο ηλίθιος είναι κάποιος που κλέβει και μετά πανηγυρίζει;;

ε τωρα τι να πω…οτι ηταν να πω το ειπα στο 3-0 με το παναθηναικο…

χασαμε και το λεω χασαμε λογω της παθητικοτητας που επιλεγει ο σαντος να παιζει εκτος εδρας με μεγαλους αντιπαλους…συγχαρητηρια παντως στους παικτες που προσπαθησαν

ο ιβιτς πιο αργος και απτην καθυστερηση

η διαιτησια ειχε καποια λαθη εις βαρος του παοκ,αλλα νταξει οποτε ξαναπαιξει ο σαντος ετσι,δε μιλαω για διαιτησια

Τουλαχιστον ρε πουστη τα καταφερατε στην αμυνα,τι μαλακια γκολ φαγατε

Τωρα -οπως μου λεει και ο Χαλισεκο στο μσν- αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας…

:respect:

Crabsody τα 'χαμε πει και την Κυριακή. Δεν πιστεύω να παραπονιέσαι για τη διαιτησία?:-k

πες μου που αδικηθηκαν που μιλας για διαιτησια

φασεις δωσε μου…θα μου πεις το φαουλ στη αρχη της 2ης κιτρινης? θα σου πω ενα σωρο ιδια ακριβως φαουλ που δεν εδωσε στον ολυμπιακο

δωστε φασεις που σας αδικησαν ρε παιδια μην τα πετατε επειδη ετσι μας αρεσει

να σου πω εγω για τις 2 καρτες στον ιβιτς(η πρωτη οτι να ναι,η δευτερη το φαουλ του αραμπατζη) και η κοκινη στον αβραμ στη φαση του μπακαγιοκο

αλλα εγω δε θα εστιασω στη διαιτισια αλλα στην παοκτσιδικη ανυπαρξια(επιθετικη,γιατι αμυντικα δε θελω να απαξιωσω τα παιδια)

η 1η στον ιβιτς ειναι γιατι σηκωνεται για κεφαλια με το χερι στο προσωπο του αλλου
η κοκκινη στον αβρααμ ειναι αλλα στην αρχη της φασης ειναι παρατεταμενο φαουλ που δεν δινεται

Aυτό.

ρε φιλε πας καλας???με 9 παικτες παιζαμε…

περα απ την αποβολη του κοντρερας που ηταν αυστηρη…

στην αποβολη του ιβιτς διπλα ηταν ο εποπτης που πριν εγινε καθαρο φαουλ στον αραμπατζη…

την φαση του μπακαγιοκο που ηταν ολοκαθαρη φαουλ στη γραμμη και κοκκινη μονο ενας στημενος δεν θα το εδινε…

με 9 παικτες και θα σας παιρναμε…

στην τελικη τα πολλα λογια ειναι φτωχια γιατι…

Eγω ειμαι Αλβανος παντως 8)

Ολοκαθαρο φαουλ ? χμμμ…
Ωραια.Ποσα “σκαμνακια” μας εκαναν οι δικοι σας ? Και εδωσε το πολυ τα 2 !
Το φραγμα του Σναουτσνερ ουτε φαουλ και του Παντου κιτρινη ?

Θα μας παιρνατε με 9 παιχτες ? Πως ? Με ξαφνικες αμυνες ?

Εdit 2 : Crab δεν πανηγυρισε κανενας.Ειπαμε οτι ειμασταν τραγικοι αλλα καλυτεροι
απο εσας ημασταν.

Μπαλάρα ο Πάοκ αλλά το κράτος των Αθηνών για άλλη μια φορά έκανε τη δουλειά του. Νισάφι πια. Κόκκινη στον Ντιόγο, Αβραάμ, Μωυσή και Γκαλέτι.τουλάχιστον.

καλυτερα πουτανα του βορρα παρα πουτανα ολης της ευρωπης…ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ!

Mπαλάρα ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε αλλά ο Κουκουλάκης έκανε “μαγικα”