παντως με 9 παικτες ακομα και τη σεντ ετιεν θα παιρνουσατε…ειμαι σιγουρος πως με ελληνες διαιτητες θα παιρνατε και το ουεφα…και το τσαμπιονς λιγκ ακομα…
ουτε τη φαση του μπακαγιοκο δεν εδωσε…που αν γινοταν το 1-1 μετα αντε γεια…
με 9 παικτες και συνεχισε να μας αδικει ο καργιολης…
Βγαίνει ο αστείος ο Τσίκινης (πρώην διαιτητής) στον Αλφα και μιλώντας για το δευτερο γκολ του Θρήνου, τι λέει…“Ο Ντερμπισαιρ ήταν μόνο λίγο μπροστά, δεν ήταν πολύ, αρα δεν είναι οφσαιντ…”
Ναι, τόσα χρόνια όποτε παίζετε Ευρώπη έχετε τρελαθεί στις πορείες.
Κάτα τα άλλα: Ήμουν σίγουρος ότι έτσι και σας κερδίζαμε θα μιλάγατε για διαιτησία.
Η πρώτη αποβολή είναι αυστηρή αλλά με το γράμμα του νόμου είναι σωστή.
Για τη δεύτερη δεν νομίζω να διαμαρτύρεται κανένας. Δεν ξέρω αν έγινε φάουλ πριν (αφού δεν είδα το ριπλέι) αλλά ακόμα και να ήταν, αυτό δεν δίνει το δικαίωμα στον Ίβιτς να μην την πάρει από τη στιγμή που κλαδεύει τον Νταρμπισαϊρ.
τελος παντων…οπως ειπα…οι νικες του ολυμπιακου ειναι σαν να βαρας μια καλη μαλακια και στη συνεχεια να εχεις την ψευδαισθηση και τον καλο στον εγκεφαλο οτι γαμησες τη μονικα μπελουτσι…
ισχυει τελικα το ρητο…σαν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησει…αφου την βρισκεται ετσι δεν μπορω να συνεχισω τη συζητηση…
και με 8 παικτες να μεναμε παλι θα ειχατε την ικανοποιηση οτι γαμησατε τη μονικα…
Δεν ειναι.Γιατι η αμφιβολια ειναι υπερ του επιτηθεμενου.Εχετε παει ποτε σε πλαγια γραμμη ?
Νομιζετε οτι ειναι ευκολο να διακρινεις 35 μετρα πιο εκει αν ο αλλος ειναι 20 και 30 εκατοστα μπροστα
και να πρεπει να δεις και που ειναι η μπαλα ?
λοιπον η πρωτη του ιβιτς ειναι γιατι σηκωνει το χερι στο προσωπο του αλλου οταν παει να παρει κεφαλια
η δευτερη του ιβιτς ειναι γιατι κανει μαρκαρισμα απο πισω
πιο πριν εχει προηγηθει φαουλ. σαν αυτο το φαουλ δεν εχει δωσει ενα σωρο στον ολυμπιακο
τη πρωτη του κοντρερας δεν τη θυμαμαι σχωρατε με
η 2η του κοντρερας ειναι γιατι εχει φυγει η μπαλα μπροστα και παει καθαρα και μονο να ανακοψει το παικτη χωρις να εχει στοχο την μπαλα
στο φαουλ στον μπακαγιοκο και να ειναι φαουλ(που αν το εδινε στον ολυμπιακο θα διαβαζαμε για ευνοιεες και παπαριες) εχει προηγηθει πιο πριν φαουλ στον ντουντου νομιζω
fairplay δεν τηρησε ουτε η αξιοτιμη και θεοσεβουμενη ομαδα του παοκ
οφσαιντ του νταρμισαιρ δεν υπαρχει αφου ειναι στη ευθεια
Φαουλάκια δεν έδωσε και τον ΟΣΦΠ. Αν γινόταν η ίδια φάση υπέρ σου τι θα μου έλεγες, ότι επειδή δεν έδωσε ένα φάουλ δεν πρέπει μετά να δώσει την κίτρινη;