Π.α.ο.κ

απαντα ρε και ασε τις εξυπναδες γιατι και η υπομονη εχει τα ορια της
ενα σοβαρο ποστ δεν εχεις κανει, εκατσα και εγραψα φασεις στις οποιες σου λεω τι εγινε σε καθε καρτα και συ μου κουαταρεις με μαλακιες

Καλά είσαι πολύ αστείος. Δηλαδή αν ο Μουσλίμοβιτς π.χ. έδινε πάσα με το χέρι στο Ιβιτς και εκείνος έβαζε γκολ δεν θα διαμαρτυρόσουν εσύ; :smiley:

Το αστείο είναι ότι στην υποτιθέμενη φάση του Μπακαγιόκο, έχει προηγηθεί φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού που δεν σφύριξε ο Κουκουλάκης. χαχχααχαχχααχχαχαχαχα :smiley:

μαλακα γιωργο ασε τα φωτοσοπ

Pumpkin ε βέβαια με το φώτοσοπ φτιάχνεις τις φωτογραφίες :stuck_out_tongue: Σημασία δεν έχει η αλήθεια, αλλά η αδικία.:stuck_out_tongue:

χαχαχα ρε φίλε μή ζορίζεσε δεν είπα εγώ ότι ήταν offside το γκολ. Ο Τσίκινης είπε ότι ήταν λίγο άρα σωστά μέτρησε το γκολ και αυτό σχολίασα. Δεν θα διαμαρτυρόμουν ποτέ για μια τόσο οριακή φάση. κανονικό είναι το γκολ για μένα. Απλά σε άλλες φάσεις έγινε η σφαγή της αρκούδας…

Η φάση που λες έγινε. Ο Τζόλε είχε πέσει κάτω, έγινε αντεπίθεση, ο Μουσλίμοβιτς κατεβάζει με το χέρι, πασάρει στον Κονσεϊσάο κι αυτός τη στρώνει στον Ίβιτς που το χάνει σε κενή εστία…

Για το θέμα του φαιρ πλέι: Αυτό με το φαιρ πλέι, το θεωρώ χαζό. Ο Ντέρμπυσάιρ κόβει (ή ότι άλλο έκανε αν ήταν φάουλ, δεν πρόσεχα εκείνη τη στιγμή) και τρέχει σε αντεπίθεση. Δηλαδή τι θέλατε; Να κόψει, να δει με τα μάτια της πλάτης πως κάποιος είναι κάτω (που σηκώθηκε μόνος του μετά από 20 δεύτερα) και να σταματήσει να τρέχει;

άσχετο: Παρακαλώ ηρεμία από όλους. Αν δεν είστε σε κατάσταση να κρατήσετε τα νεύρα σας αυτή τη στιγμή, τότε μην ποστάρετε προσβολές στο φόρουμ γιατί δε θα κρατήσω κι εγώ τα δικά μου. Τενκ γιου

Αυτό ήταν εξυπνάδα; #-o

Ναι έγινε αν το έβαζε ο Ίβιτς δεν θα διαμαρτυρόσουν εσύ;

φιλε μονο αυτο μπορω να απαντησω…

τι να σου πω…ακομα και στο ματς της τουμπας ο παπαδπουλος επρεπε να χει αποβληθει…αλλα παικτες του ολυμπιακου απαγορευεται να αποβληθουν…

το ματς της τουμπας θα ναι ντροπη αν δεν μπει 30.000 κοσμος μεσα…

Εσύ δηλαδή βλέπεις κάτι σε αυτή τη φωτό; Όταν βολέυει το γαύρο βγαίνει ο Βαρούχας και λέει ότι και το χερι να είναι μπροστά είναι offside, τώρα το κάνετε γαργάρα…Άντε γεια ρε, όπως θα’ λεγε και κάποιος σγουρομάλλης οπαδός σας.

Ε μα το κωλόπαιδο τον διαιτητή να βγάλει κίτρινη στον Ίβιτς…Σφαγή! Αφού όλοι ξέρουν πως αν ο αντίπαλος δεν τηρεί το φερ πλέι μπορείς να του ρίξεις κλωτσομπουνίδια άκοπα. Βέβαια…

τελος παντων ζηταω ενα συγνωμη σε οσους εθιξα…ετσι κι αλλιως για μενα κοπηκε το γηπεδο για παντα!!!

Ρε αγόρι μου είσαι βλαμμένο; Φάουλ έγινε πρώτα στον Αραμπατζή

Το παράδειγμά σου είνα αστείο. Όπως σου είπα φαουλ δεν έδωσε και στον ΟΣΦΠ. Και μιλάω για φάουλ που γίνονται σε ένα παιχνίδι και πολλές φορές δεν δίνονται Εσύ τώρα μου λες αν ο Μουσλίμοβιτς έδινε πάσα με το χέρι στον Ίβιτς και έκείνος έβαζε γκολ με ανάποδο κάρφωμα.

Γενικότερα βλέπω ότι τα επιχειρήματα ορισμένων περιορίζονται σε προσωπικές επιθέσεις προς αυτούς που έχουν άλλη άποψη. Αν δεν γουστάρετε κουβεντούλα μάγκες πηγαίντε και γράψτε την άποψή σας σε ένα ΠΑΟΚτζίδικο φόρουμ και μιλήστε γιατί δεν έδωσε κόκκινη ο ρέφερι στον Ντιόγο που σκόραρε.

Και ως γνωστόν όταν δεν δίνεται φάουλ στον Αραμπατζή η κίτρινη δεν δίνεται γιατί δεν τηρήθηκε η δικαιοσύνη και η νομιμότητα. Βέβαια…

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άσε που γραμμή=πέναλτυ, να τα λες όλα!:lol:

Μπράβο έξυπνος. Ας πάρω εγώ την μπάλα από το κέντρο με τα χέρια μόλις φτάσω στο τέρμα της ρίχνω μια κλωτσιά και μετά δεν διαμαρτύρεται κανείς γιατί απλά δε δόθηκε ένα φαουλ :lol::lol::lol::lol:

Μα δεν διαμαρτυρεται κανεις για το οτι εδωσε μετα δευτερη κιτρινη, αλλα για το οτι αυτη η φαση δεν επρεπε να υπαρξει ποτε. Και οχι γιατι δεν τηρηθηκε το fair-play απο τον ολυμπιακο, αλλα γιατι εγινε καθαρο φαουλ στον αραμπατζη μπροστα στον εποπτη.
Ελεος, καταλαβετε το επιτελους.