Φίλε μου εγώ απλά ρωτάω. Την ώρα που έγινε η φάση μου φάνηκε πέναλτι. Τα ριπλέι βέβαια δεν ήταν και πολύ διαφωτιστικά (δε νομίζω να διαφωνεί κανένας σε αυτό) οπότε θα περιμένω καμμιά αθλητική εκπομπή ώστε να δείξει τη φάση από την κατάλληλη κάμερα. Κατα τα άλλα ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλύτερα απ’ ότι όλοι περιμέναμε αλλά δεν πιστεύω ότι αδικήθηκε σήμερα.
Ενταξει, οντως η διαιτησια μας αδικησε αλλα δεν ηταν η σφαγη που λες οτι αλλαξε το ματς. Ετσι κι αλλιως οτι εγινε εγινε, εμενα πιο πολυ μ’ενδιαφερει το αγωνιστικο κομματι. Εκει ειδα:
- Ο Μαλεζας ηταν εξαιρετικος εν αντιθεσει με τον Μελισση που εδω και μηνες το φωναζω οτι ειναι για Β’ εθνικη. Ο Σναουτσνερ αμυντικα ειναι απροσπελαστος, αν μπορουσε να κατεβει μπροστα θα επαιζε σε πολυ καλυτερη ομαδα. Ο Χαραλαμπους εκει που τον βριζεις κανει μια ωραια ενεργεια και το παιρνεις πισω. Ο Φερναντες εκανε την αποκρουση του αγωνα και την γκελα του αγωνα. Ασταθεια. Εδω και 7 παιχνιδια.
- Στα χαφ εγινε καλη δουλεια. Ο Μπαϊανο ειναι πολυ καλος τεχνιτης και τρεχει αρκετα. Ο Μπαλαφας εκανε ενα απο τα καλυτερα του παιχνιδια φετος, αν και γενικα κανει τις γκαφες του, ενω ο Χριστοδουλοπουλος εδειξε γιατι θεωρειται τοσο μεγαλο ταλεντο. Τα ακρα μας ειναι πολυ καλα και ηγουνται της ομαδας. Ειναι οι δυο πιο ποιοτικοι κι εμπειροι παικτες που εχουμε κι η παρουσια τους ειναι καταλυτικη για την ομαδα.
- Ο Σαλμον εχει εξαιρετικες κινησεις με ή χωρις την μπαλα αλλα πρεπει να βελτιωσει το τελειωμα του και να συμμετεχει σε περισσοτερες φασεις. Δεν ειναι ο γκολτζης φορ, τον θεωρω ομως πολυ καλο παικτη.
- Συνοπτικα καναμε πολυ καλη εμφανιση, αν εξαιρεσεις τα ατομικα λαθη. Πισω οσο η μπαλα παιζοταν κατω ο Ολυμπιακος δεν εκανε ευκαιριες. Στον αερα ομως και στις στημενες φασεις υπηρχε ξεκαθαρο προβλημα. Μπροστα βγαλαμε πολλες ευκαιριες για εκτος εδρας ματς με Ολυμπιακο. Φετος θα σκοραρουν πολυ τα χαφ μας και πρεπει να το συνηθισουμε αυτο. Λιγο πιο γρηγορα θελω να παιζουμε και λιγο πιο σιγουρες πασες γιατι σημερα εγιναν καποια χοντρα λαθη, ειδικα στην αρχη του αγωνα.
το χερι δεν ηταν με καμια παναγια πεναλντυ,ευτυχως η φαση εγινε πριν σκοραρει ο παοκ,γιατι αλλιως θα ηταν…
Εννοείται ότι το χέρι δεν ήταν πέναλτι, δεν είπα κάτι τέτοιο μην με παρεξηγείς. Εγώ μιλάω για τη φάση του Τζόλε όπου τα ριπλέι ήταν αλλού για αλλού. Ακόμα πάντως και να ανέτρεψαν τον Τζόρτζεβιτς δεν θα κάτσω να ασχοληθώ.
είδα ότι έχουν γραφτεί πολλά ποστ και βαριέμαι να το διαβάσω, αλλά επείδη στα πρώτα πρώτα ειπώθηκε, το γκολ του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα δικαίως ακυρώθηκε. Οι της κρατικής είναι άμπαλοι και έδειξαν λάθος ριπλέι. Το οφ σάιντ δεν είναι στον Κωσταντινίδη που κάνει το σουτ, αλλά στο Βρύζα που τη στιγμή του σουτ είναι οφσάιντ και από θέση οφσάιντ παίρνει το “ριμπάουντ” και σκοράρει. Για να μη τσακώνεστε (ελπίζω να έχουν ήδη λείξει οι όποιες διαφωνίες και να μη χρειάζεται καν το ποστ μου).
ακομα και τσι να ναι,τη φαση τη σταματισε ο εποπτης λογω κωνσταντινιδη.
@heart of scre
για τον startstruck to elega,οχι για σενα,αφου δεν εθεσες θεμα για αυτην τη φαση.
Η διαιτησία ήταν άψογη,κόψτε την κλάψα,ΕΛΕΟΣ!!!Κρίμα πάντως γιατί ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν είχε τη συνήθη ηττοπάθειά του και άξιζε ένα Χ.Δεν το πήρε χάρη σε ατομικά λάθη της αμυνάς του,δεν πειράζει,τι να κάνουμε και η άτυχες στιγμές μέσα στο ποδόσφαιρο είναι.
Τον κόουτς τον πήρες τηλέφωνο?
Κάποιος χτες μου είπε πως αν ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει να είναι έτσι “πάτος” στη βαθμολογία
θα πέσει από την κατηγορία… δε θέλω….
Aλλά ένας κυριούλης ταξιτζής μου είπε σήμερα, όταν έξω από το Καραϊσκάκη την ώρα του 1-1 του εξέθεσα
την ανησυχία μου ,ότι είναι νωρίς ακόμη…και να μη φοβάμαι…:-s
Η διαιτησία δεν ήταν τραγική… αλλά σίγουρα δεν ήταν και άψογη :|.
Τι περιεργο! Στο ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ εγινε τοσος ντορος και 30τοσα ποστ για ενα οφφσαϊντ. Στο αντιστοιχο ματς με τον βαζελο και το πεναλτι του Βυντρα κανεις δεν ασχοληθηκε…
είναι για τον ίδιο λόγο που εμείς οι γαύροι, όποτε μιλάμε για διαιτησία πεθαίνει ένα παιδάκι στη Σομαλία. Άσχετα που εδώ και 5 χρόνια τα κόζια δε τα είχαμε εμείς. Όλοι προβάλλουν την ανικανότητα τους σε ξεπερασμένες θεωρίες συνομωσίας…
Σωστα,ενω ο διαιτητης ειναι μαλακας,και εκανε λαθη,και ολως τυχαιως παντα,εγερνε προς τη μερια του ολυμπιακου.Ε τοτε ειναι πολυ κωλοφαρδη ομαδα η ολυμπιακαρα ρε…
συ λέγεις… για μένα η διαιτησία ήταν άψογη, άνοιξε το παιχνίδι και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Και από ότι είδα δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει…
Αν ηθελε να ευνοησει τον Ολυμπιακο, σφυραγε πεναλτι στις φασεις ειτε του Γκαλετι ειτε του Τζολε και τελος…
Paoktsis:Ηταν πουλημενος
ChrisP:Αμα ηταν θα σφυραγε πεναλντι στις φασεις ειτε του γκαλετι ειτε του Τζορτζεβιτς.
Μα καλα πατε καλα?Ειναι επειχειρηματα αυτα για να καταλαβουμε αν ειναι πουλημενος.Η δουλεια εγινε τακα τακα,διακριτικα.Τοσα χρονια στη δουλεια εχουν μαθει
+του οτι η φαση με το γκαλετι ηταν πριν βαλουμε το γκολ.Μετα το γκολ αρχισαν ολα,εκει αρχισε να λειτουργει ο μηχανισμος…
Αλλο ματς εβλεπες ε! Η φαση με τον Γκαλετι ηταν στο 1-1 και γυρω στο 60’ που σημαινει οτι δεν μενει παααρα πολυς χρονος ακομα.
Δευτερον, τοσο χρονια με τον Μινο και τους υπολοιπους γελοιους εσεις εχετε μαθει να τα βλεπετε εναντια του ΠΑΟΚ. Πηγαινετε να ψηφισετε τωρα Βενιζελο για προεδρο του ΠΑΣΟΚ μηπως και σας ξανασωσει…
Δίκιο έχεις αλλά ήταν τυχαίο. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ευνοείτε ο βάζελος. Φέτος μέχρι στιγμής ίσως ευνοείται περισσότερο
η διαιτησία επέτρεψε να κάνει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι του. Τί άλλο θα ακούσουμε θεέ μου. Ήμαρτον.
Φοβερή αυτή η λογική πάλι. Δεν ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός γιατί λέει θα μπορούσε να τον ευνοήσει και σε εκείνη την φάση και στην άλλη φάση και σε όλο το παιχνίδι. Δεν φτάνει δηλαδή που ευνοήθηκε και κρίθικε το αποτέλεσμα.
Όσο για τον Μίνο αυτός είναι ένας ενώ οι σχολιαστές είναι πάντα υπέρ τη Αθηναικής ομάδας. Εσείς είστε συνηθησμένοι να ακούτε ότι θέλετε να ακούσετε από τους δημοσιογραφίσκους σας. Ακόμα όμως και αυτοί χτες παραδέχτηκαν τι έγινε στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ.
αυτό το “σας” καταντάει ενοχλητικό ε…
δεν ευνόησε τον ΠΑΟΚ το ότι το ματς άνοιξε τόσο και έβγαινε σε αντεπιθέσεις συνέχεια? Εκτός αν η ομάδα σας είχε άλλο πλάνο από αυτό που είδα και σκόπευε να παίζει κατενάτσιο με πολύ κατοχή μπάλας και της το χάλασε ο διαιτητής… Αντί να χαιρόμαστε που είδαμε ένα όμορφο ματς κάθεστε και κλαίτε για κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Μπορώ να σκεφτώ πολλά που δόθηκαν λάθος και δόθηκαν λάθος και για τις δύο πλευρές. Αν πιστεύετε ότι ο διαιτητής έφταιγε και ήταν μεροληπτικός, προφανώς βλέπουμε διαφορετικά το άθλημα
ΥΓ. Κανένα πέναλτι δεν έγινε υπέρ του Ολυμπιακού για να ζητάμε από το διαιτητή να το σφυρίξει. Ούτε στον Γκαλέτι, ούτε στον Τζόλε