Εμενα παλι ο Παοκ χτες με εντυπωσιασε.Δεν περιμενα οτι θα μπορουσε να καταφερει να κοντραρει το ματς στα ισια και να κανει τον Τακουλη να χεστει πανω του (για αλλη μια φορα φετος).
Τα ευσημα απο πλευρας μου πανε στον Σαντος.Με τετοιο μετριοτατο στο συνολο του υλικο(ποιος Μαλεζας Μπαιανο και Τονι Γκονζαλεζ…) καταφερνει να παιξει μπαλα ακομα και σε σημαντικα ματς.
Μονο με τον Αρη ηταν σχεδον ανυπαρκτος,αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στην απειρια και την κακη ψυχολογια του Παοκ τοτε.
Τελοσπαντων,χτες ισως και να αξιζε κατι παραπανω.
Aha…
άλλο αλάνθαστος και άλλο άψογος…
Δεν υπάρχει αλάνθαστη διαιτησία και είναι χαζός όποιος το πιστεύει…
οκ.τοτε αψογος ειναι αυτος που κανει πολλα λαθη.Θα θελα να ξερω ποιος ειναι ο αθλιος…
Εκτος φυσικα αν εννουσες αψογος στον καταμερισμο των λαθων
άψογος στη δουλειά που βάζεις ένα διαιτητή να κάνει. Δηλαδή να μη γίνεται αυτός ο πρωταγωνιστής και να μη μεροληπτεί υπέρ κάποιας ομάδας. Ο διαιτητής είναι δευτεραγωνιστής που πρέπει να ελέγχει να γίνει ένας όμορφος αγώνας.
Ο Βασσάρας την προηγούμενη Κυριακή ήταν άθλιος για παράδειγμα. Όχι μόνο για τα αστεία λάθη που έκανε, αλλά γιατί σε ματς δίχως τάκλιν μοίρασε 10 κίτρινες, σφύριξε 40,000 φορές όλοι ασχολιόντουσαν με τη μούρη του, είχαν νεύρα όλοι οι ποδοσφαιριστές και δεν άφησε να παιχτεί μπάλα. Ο χθεσινός εμένα μου έμεινε τελείως αδιάφορος, ούτε ποιος ήταν δε ξέρω. Μόνο εδώ μέσα στο φόρουμ είδα να έχει γίνει τόσος πανικός για το διαιτητή και αυτό για ένα οφσάιντ που σωστά δόθηκε (ειλικρινά δεν κατάλαβα ποιος σας είπε ότι το οφσάιντ σφυρίχτηκε στον Κωσταντινίδη και όχι στο Βρύζα…)
Paoktzi, όταν συζητάς μαζί μου τουλάχιστον, προσπάθησε να καταλαβαίνεις τι λέω και να το δείχνεις, γιατί βαριέμαι να απαντώ σε άτομα που δε θέλουν να καταλάβουν…
ναι της κοντης Ψ*λης της φταινε οι τριχες … αμα δεν εχει ομαδα ο ΠΑΟΚ , φταιει παντα ο διαιτητης . νταξ δηλαδη ελεος με αυτη τη καραμελα … οντως ο ολυμπιακος εχθες ηταν αθλιος αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηθελε την διαιτησια για να παρει το παιχνιδι .[-X ξυπνατε ρεε.
Mάλλον τα site που παρακολουθείς είναι αρκετά φιλογαβρικά
Μπορεί να μην την ήθελε τη διαιτησία ο Ολυμπιακος απλά ισοφάρισε από ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ φάουλ και δεν ισοφαρίστηκε από ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ offside. Επίσης γλύτωσε άλλο ένα τρελό τετατέτ με τον Σάλμον πάλι με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οφσάιντ.
να ξέρεις,κάθε αθηναίος δημοσιογράφος έχει όνειρο ζωής τέτοια ματς να κρύβει τα λάθη των διαιτητών.
άστα… δε διαβάζω και Σπορ του Βορρά
Τι διαβάζεις; Goal News?
δεν είμαι μόνιμος αναγνώστης καμίας εφημερίδας. Το οφσάιντ, κάτσε και δες τη φάση πάλι και θα δεις ότι ο Βρύζας όντως ήταν οφσάιντ. Καμία ισοφάριση δε σας έκοψαν…
Οκ το δέχομαι για το offside εκείνο γιατί το ξαναείδα μόλις. Για το φάουλ που έγινε η ισοφάριση τί έχεις να πεις; Για το άλλο offside που βγαίνει τετ α τετ ο Salmon τί έχεις να πεις; Μέχρι και ο Βαρούχας τα είδε.
ασε που το οφσαιντ,ο βοηθος το σφυριξε λογω κωνσταντινιδη,παρολο που ακολουθουσε ο βρυζας.Το σημειωνουμε.Και επισης τα φαουλ,πολλα προς το τελος που δε δοθηκαν και φυσικα δε μπαινουν ποτε σε αμφισβητουμενες φασεις.Καποια φαουλ-ανασες,και ακομα πιο συγκεκριμενα επιθετικες ευκαιριες.
Τεσπα,Καληνυχτα
Ρε συ βλεπετε Αθλητική Κυριακή? Ελεος. Αδυνατώ να τη δω, μονο κ μονο που κάνουν τη διαιτησία θέμα τεραστίας σημασίας και σπαταλάνε ολη τη νυχτα σε αυτην την ηλίθια αναλυση αντί να δειξουν μπάλα. Μίλησες για το ανυπρακτο φάουλ που εγινε το 1ο γκολ. Φάουλ ηταν, καταρχήν οχι πεναλτυ. Το να κάνεις λάθος σε φάουλ, δεν ειναι ντε κ καλά ότι η διαιτησία ειναι υπέρ μας ή κατά σας, παρε το οπως θες. Αν αυριο με τη Ρεάλ, δώσει ενα παρόμιο φάουλ (διαιτητη φρόνιμα αυριο… ) εναντίον μας θα πρέπει να γκρινιάζουμε ντε και καλα?
ας εδιναν και διπλασιο χρονο στη αθλητικη για την διαιτησια,προτιμω να τη βλεπω απτις αναλυσεις για το πως στηθηκαν οι παικτες του ολυμπιακου,τι επρεπε να κανουν και την παρακαμερα του καραισκακη…
Κλασσικά πράγματα.
¶λλοι κάθονται και βλέπουν μπάλα και άλλοι πρακολουθούν τον αγώνα περιμένοντας πότε θα γίνει το λάθος του διαιτητή για να βρούν αφορμή για γκρίνια.
Ιδιως αμα ειναι ματς Ολυμπιακου-ΠΑΟΚ…
Δεν πας καλά. Προτιμάς το παρασκήνιο από το θέαμα και την μπάλα την ίδια. Μην ασχολείσαι αλλο καλυτερα. Κατσε βλεπε το Βαρούχα και το τραγικό Κατσαρό, που εννοείται δεν πατάει το πόδι του στην Κέρκυρα, γιατι θα φαει πολύ ξυλο ο ξερόλας που δεν αφήνει κανενα να μιλησει.
εγώ είδα αρχίζει το ματς,τα σπάει8)
υπάρχει τόπικ επ’αυτού ε,:-s