το ξέρεις πως είσαι ο μόνος που θεωρεί πως Πάντος και Ντιόγο έπρεπε να αποβληθούν; Γιατί αυτές είναι οι επιπλέον 2 φάσεις που λες και ξαναλές, λες και ήταν καταφανέστατες…
Και γιατι να μην αποβληθουν;Απαγορευεται;Φυσικα και ειναι καταφενεστατες,η αγκωνια εκτος φασης τι ειναι δηλαδη;Το να ζητας επιδεκτικα καρτα τι ειναι;Δεν ειναι κιτρινη;Αφου εφαρμοζει κατα γραμμα και αυστηρα τον κανονισμο πανω στην φαση του Κοντρερας,ετσι να τον εφαρμοσει και σε σενα,δεν καταλαβα,γιατι διαφορετικη αντιμετωπιση;Αυτο που θελω να σου δειξω ειναι το οτι υπηρχε μεροληψια στον τροπο που μαγειρευε και εφαρμοζε τον κανονισμο μεσα στο γηπεδο,γιατι πολυ ευκολα θα μπορουσε να κρατησει τις ισορροπιες μεσα στον αγωνα,αλλα μονος του επελεξε να σας δωσει 2 παιχτες αβατζο (που απ’ οτι καταλαβαινω δεν το θεωρειτε αρκετη σφαγη καποιοι απο εσας).Ε,και τελος στην φαση του Μπακαγιοκο που βγαζει ματι,εκει πλεον γκαριζει το δεν ειναι τιποτα τυχαιο.Δεν τολμαει καν να σας αφησει ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!Τι λεμε τωρα ρε σεις…
Καταφανεστατη μπορει να ηταν μονο η καρτα στον Μπακαγιοκο,αλλα αυτο που θελω να σου πω οτι η προθεση του φανηκε απο τον τροπο που ηλεγχε γενικα τον αγωνα,και οχι μονο απο μια μεμονομενη φαση που εβγαζε ματι,γιατι λιγη μπαλιτσα ξερουμε να βλεπουμε,και η επιστημονικοτητα δεν περναει απαρατηρητη.Ηταν φανερο οτι κρατουσε συνειδητα αυτην την σταση.
γαυροι για σας!
ο αβρααμ παπαδοπουλος επρεπε να αποβληθει μια φορα προχθες και μια φορα στο ματς της τουμπας…
αλλα τι να λεμε τωρα εδω στον ολυμπιακο εκανε καριερα ο ανατολακης με την ανοχη των διαιτητων…
για αυτο και στην ευρωπη ο γαυρος ετρωγε 7αρες και 5 αρες…
Oχι γιατι ο Ανατολακης δεν ηταν καλος αμυντικος ας πουμε ?
τωρα σοβαρα,ηταν καλος???
φιλε μου εγω δεν εχω κατι εναντιον του ολυμπιακου…ο κοκκαλης ειναι το μεγαλο προβλημα…οταν ο βαρδινογιαννης γαμουσε σε παρασκηνιο και λοιπα και σεις τα ιδια λεγατε…
τελος παντων δεν περιμενω κατι καλυτερο…εδω τα πραγματα στην ελλαδα δεν βελτιωνονται σε ποιο σημαντικους τομεις…θα βελτιωθουν στο ποδοσφαιρο???
Δεν με καταλαβες.Εννοω οτι τρωγαμε πολλα γκολ εξαιτιας του οτι ο ανατολακης δεν ηταν καλος.
Αυτο που δεν καταλαβαινετε ολοι ειναι οτι παντα θα υπαρχει ενας να κυριαρχει και οτι οποια ομαδα θελει
να κυριαρχησει πρεπει να το κανει και σε παραγοντικο επιπεδο.
ΠΑΟΚ ρε
Κάτι ξέχασες!:lol:
Όντως ακόμα ασχολείστε μ’ αυτό το ματς? Δηλαδή με το επόμενο που θα γίνει χαμός πόσο?
Βασικά θεωρώ ότι αν χάσει πόντους ο δικέφαλλος θα 'ναι γιατί οι ξυπνητζήδες οπαδοί του θα τα κάνουν θάλασσα.
Τα δυσάρεστα νέα τελικά ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη! Στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ των Νέων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Λόλας, είχαν μαζευτεί εκατοντάδες οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Τα συγκεκριμένα άτομα άρχισαν να βρίζουν τους νεαρούς παίκτες των «ερυθρόλευκων» και έφτασαν στο σημείο να τους πετάξουν πέτρες!
και αυτο ηταν μονο η αρχη…
και χαιρεσαι εσυ για αυτο???
Χαίρεσαι για αυτό ή διαφωνείς με αυτούς που το έκαναν;
Το “εγκαταστασεις της ΛΟΛΑΣ” μονο εγω το προσεξα? :Ρ
@Therion:εγκαταστασεις του Γεωργιου Λολα ειναι:p
εγω δεν ειπα αν χαιρομαι η διαφωνω εγω προμηνυσα ενα γεγονος
Έντονα επεισόδια δημιουργήθηκαν από αγνώστους κατά την έλευση του πούλμαν με την αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας. Μια μερίδα ατόμων επιτέθηκε με μπουκάλια στους «ερυθρόλευκους» την ώρα που αυτοί κατέβαιναν από το πούλμαν, με αποτέλεσμα να τους αναγκάσουν να τρέξουν για να φτάσουν έγκαιρα στα αποδυτήρια.
Η αστυνομία που αρχικά είχε αδειάσει τους γύρω δρόμους ώστε να φθάσει με ασφάλεια η αποστολή των φιλοξενούμενων, αναγκάστηκε μετά τα επεισόδια να επιδοθεί σε έναν ‘‘αγώνα’’ καταδίωξης των αγνώστων, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Μέχρι αυτή την στιγμή επικρατεί μεγάλη ένταση στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου?
Ευτυχως που δεν ηρθε ο ντιογκο γιατι μπορει να τα κανε στο βρακακι του
παοκτση δεν πηγες γηπεδο ρε?
να παω για να γυρισω παλι?Εδω λεει επεσαν δακρυγονα μες το γηπεδο…σιγα μη γινει ο αγωνας
θα γινει ρε…εγω μιλησα με κοσμο στην τουμπα κ μ παν οτι δακρυγονα πεσαν εξω…για μεσα δν νομιζω…
τεσπα…εγω τον αγωνα θα τον δω αν γινει σε ενα σπορτς καφε…αντε με τη νικη…την κανω
τα λεμε αδερφε…!!! με την ΝΙΚΗ…ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ