Oπως αγκαλιασαν τον Βαλβερδε και τον Νταρμπισαιρ στα αποδυτηρια…
Ακριβως,αυτο λεω,μην το παμε μακρια…
Εμ, αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα φίλε μου. Μην το πάμε παραπέρα όμως.
ετσι ακριβως!!:lol::lol:
akoysa oti o muslimovic edose k aytos ta sigxaritiria t ston nikopolidi sta apoditiria…
αυτος που τα εδωσε στανταρ ηταν ο κονσεισαο στον τζορτζεβιτς…αλλα ηταν ανυπομονος και του τα εδωσε κατα την διαρκεια του ματς…:lol::lol:
Για τον πεο η ομαδα που δεν καταφερε να βαλει ουτε μισο γκολ στα τριτα του γαυρου μεσα στην Τουμπα,για τον πεο οι μπατσοι που πετουσαν δακρυγονα αβερτα κατα δικαιων και αδικων και πεταξαν ακομα και μεσα στο γηεδο,και απο θαυμα δεν ειχαμε και κανεναν νεκρο,για τον πεο και οι σουρωμενοι καφροι που δεν ξερω κι εγω τι διαολο νομιζουν οτι κανουν.Πολυ καλα εκανε ο Νικοπολιδης στον μαλακα που του ορμηξε και τον ξαπλωσε κατω.Συγχαρητηρια μονο στη διοικηση για την ανακοινωση κατα της αστυνομιας,και στην ανακοινωση που εβγαλε και ζηταει να μην τιμωρηθει ο Νικοπολιδης.
Αντε,καλο μας καλοκαιρι και εμας,κι αμα καταφερουμε να μην βγουμε 5οι στα play off ετσι που το παμε θα κανουμε και τον σταυρο μας στο φιναλε
Καποιος χακαρε το ακαουντ του ρεστλες!!!
Mπράβο Ρέστλες, πολύ σωστό ποστ.
Πατε για νικη αυριο;;
Κασκολακι του ΠΑΟΚ και τρομπετα πηρες για αυριο;
Δε θα το χρειαστω.
Με βολευει να κερδισετε, δε λεω.
Αλλα μην τρελαινεσαι.
Απο το 1:39 μεχρι το τελος ο Τρεγιας αναλυει το λογο υπαρξης του ΠΑΟΚ:)
O Παοκ θα παει μπροστα μονο αν νικαει τον Ολυμπιακο…αν βαζουν οι παιχτες τα ποδια τους στη φωτια και σπανε τα ποδια των αντιπαλων.
Μετα εγω φταιω που λεω οτι ετσι ειναι ο μεσος παοκτσης…
Βαλτε τον στο φορουμ αυτον τον κατω δεξια σας παρακαλω!
+1000
:lol::lol::lol:
ε βεβαια…αυτο αποδειχθηκε και φετος που σαρωσαμε τα ντερμπυ και ειμαστε στη 2η θεση…α,στασου…η κανω λαθος…
α και κατι αλλο…αν πιστευεις πως κατι τετοιοι στις εκπομπες αυτες ειναι οι μεσοι παοκτιδες…σε λυπαμαι αγορι μου
Κι εσεις πανω κατω τα ιδια λετε εδω.Και εχω γνωρισει αρκετους Παοκτσηδες για να ξερω τι εστι μεσος παοκτσης
και γω εγω γνωρισει πολυ περισσοτερους απο σενα για να πω τι ειναι μεσος παοκτσης
Mε την ιδια λογικη, ο μεσος ολυμπιακος ειναι σαν τον Τσουκαλα. :lol:
Eχεις δει πολλους εδω μεσα να εχουν τη λογικη του Ταουκαλα?