Kαλή ήταν η ομάδα αν λάβουμε υπόψη τις απουσίες.
αχα… και βασει των απουσιων και της τακτικης των δυο ομαδων που δεν επτρεψε να παιχτει πολυ ποδοσφαιρο…ωστοσο καναμε 2 δοκαρια και η λαρισα 1:P
εγω παντως εχω δει πολλους ολυμπιακους με τη λογικη του Τσουκαλα:p
παοκαρα 8)
Ποιός Τσουκαλά ρε παιδιά κάποιοι γάβροι εδώ τον ξεπερνάνε. Εδώ προκρίθηκαν στο κύπελλο με πενηνταρίσια διαιτησία. Τί ψάχνεις τώρα;
Καλημερα Κραμπσοντυ.
Θελω να μου απαντησεις σε μια ερωτηση.
Πως λεγεται αυτος που οταν μιλαει για μπαλα και για την ομαδα του τον Παοκ,μιλαει μονο για διαιτησια?
Κατά φωνή ένας Τσουκαλάς.
Γραφικος
Κομπλεξικός
Να κάνω εγώ μια ερώτηση; Πώς λέγονται οι ενήλικες που κάνουν σαν μικρά παιδιά στα φόρουμ, λέγοντας ο ένας τον άλλο “γραφικό” και “κομπλεξικό” για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό; Βρείτε και κερδίστε ένα εισιτήριο για ταξίδι στα μαγευτικά Σεπόλια.
Τενκ γιου και ρηλάξ (μη τα ψάχνετε, διαγράφηκαν τα ποστ…)
Oταν ο ενηλικος 30+ ποσταρει εστω και ενα ποστ που να μιλαει για τον παοκ και το ποδοσφαιρο και οχι για την διαιτησια και το κατεστημενο της Αθηνας που εβαλε στην μπουγατσα νουτελα αντι για κανελλα.
Εχει αρχιζει και κουραζει οπως και Μαρια με τους Ρουχουτσουκου.
Μεχρι τοτε … γραφικος
Τα περί κόμπλεξ ο λόγος.
Με μια πρόχειρη ανάγνωση πολύ σωστός ο Ζαγόρ.
Πιο κοντά με Παπάζογλου ο ΠΑΟΚ!
Δεν εμπιστεύομαι τις εφημερίδες ούτε μου αρέσει να διαρρέει κάτι πριν σιγουρευτεί αλλά αν τελικά τελειώσει θα είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση…
Ωραια λογικη. Και αυτοι που πανε στα γηπεδα της ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΟΣΦΠ ειναι αυτοι που βγαλανε το Αδωνι.
Και μετα ας συνεχισουν να κλαινε τα Αρειανα γιατι δεν παιζει το Τανασι.
Πωωωωω μας βγαλανε την ψυχη γαμωτο σημερα.Μουσλι αγορι μου για συνελθε λιγακι!Τι πηρε και εχει γινει ετσι αυτος ρε γαμωτο;Αντε,να κατσει 2 Κυριακες στον παγκο τωρα με τις καρτες μπας και ξεθολωσει λιγακι
παλικαρίσια νίκη ο παοκ! αν νίκαγε έτσι η αεκ βέβαια θα λέγαμε για την κωλοφαρδία της
Έχασε ένα τετ α τετ. Μάλλον είναι θέμα ψυχολογίας. Γενικά όμως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός. Άνοιγε διαδρόμους, έβγαλε με φοβερή πάσα μόνο τον Ίβιτς και στο γκολ έπαιξε σοβαρό ρόλο. Γενικά δεν παίξαμε πολύ καλά αλλά δικαιούμασταν τη νίκη. Ο Χούτος ανύπαρκτος δυστυχώς. Επίσης από Βιερίνια περιμένω πολλά περισσότερα. Πολύ καλός πάλι ο Σορλέν. Μάλλον ο καλύτερός μας. Και ιδίως για τέτοια παιχνίδια πιστεύω ο Σνάουτσνερ δεν κάνει
Δες το βραδυ στις φασεις την διαιτησια και το ξανασυζηταμε αν εμπλεκεται καπου στην κουβεντα η ΑΕΚ…:pΠω πω,θα βγαλουμε γουστα στα πλειοβ,οι μπαλταδες θα σφυρανε στον αερα λαιμαι!
ρεστλες, αν με παρακολουθείς θα ξέρεις πως δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία (εκτός κι αν κάνω χαβαλέ ή σχολιάζω πως χαλάει το ρυθμό του παιχνιδιού). επίσης, ακόμα κι αν σας αδίκησε, νικήσατε στο 90φεύγα, αυτό είπα απλά. so simple