και η λιβερπουλ παιζει τη καλυτερη μπαλα στην αγγλια ομως εχει να παρει πρωταθλημα κατι χρονια
Τωρα για το μπασκετικο παοκ…χασαμε δικαια απτον κολοσσο,αλλα μαλλον βλεπω αεκ να βγαινει εκτος πλευ οφ,καθως αντιμετωπιζει παο τελευταια αγωνιστικη και εμεις την υποβιβασμενη αελ
μας πηρε 130 χιλιαρικα και εφυγε…λεφτα που τοτε μαζεψαμε εμεις,ο λαος του παοκ…και αν ηταν στ κατω κατω παοκι,να εδινε τα λεφταπισω,η να μην τα επερνε εφοσον ειχε κλεισει με τον βαζελο…να φεροταν σαν αντρας,και οχι να απεφευγε τ παοκια απτις πισω πορτες των αεροδρομιων…
κοιτα εξαρχης να πω οτι καταλαβαινω να πικραινονται αυτοι που εδωσαν λεφτα…
κατα τ αλλα ειμαι καθετα αντιθετος με την τακτικη πληρωνω τα χρωστουμενα του γουμενου…ή του οποιουδηποτε…
ουτε sms ουτε τπτ…
απο κει κ περα κανεις δεν ξερει τι ακριβως παιχτηκε
απλα βλακωδως τον χρησιμοποιησε ο Γουμενος τον Σαλπι και στην τελικη αξιοκρατικα να το δεις ειναι καλος παικτης…ας ερθει λοιπον
αλλοι κ αλλοι που γυρισαν δεν μας πειραξε-ο Σαλπι θα μας πειραξει??
οσο για το αεροδρομιο δεν νομιζω κανεις να καθοταν να συνομιλησει με 20-30 εξαγριωμενους…
τεσπα κλαιν
υπαρχουν μια χαρα καλοι φορ που μπορει να παρει ο ΠΑΟΚ…κινδυνευει να χαλασει η ηρεμια που υπαρχει στον παοκ…μια ηρεμια που παλευουμε χρονια να αποκτησουμε…ειναι ΚΡΙΜΑ …!
θα μου δωσει ο Αθανασιαδης την φανελα του…ειναι πολυ γνωστος του θειου μου και οτι τ τ ζητησει το φερνει…
ο σαλπιγγιδης ειναι επαγγελματιας και ζει απο το ποδοσφαιρο οποτε δε βλεπω που ειναι το κακο που τελικα κρατησε τα 130 χιλιαρικα που στο φιναλε ηταν δεδουλευμενα!!δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να τον βριζουν οι οπαδοι του παοκ…οταν ειμαστε στην απεξω μια χαρα λεμε οτι εμεις δε θα τα παιρναμε αλλα αν τυχαινε στν καθενα μας πιστευω οι πιο πολλοι θα τα παιρνανε τα λεφτα!!