Π.α.ο.κ

και η λιβερπουλ παιζει τη καλυτερη μπαλα στην αγγλια ομως εχει να παρει πρωταθλημα κατι χρονια

Τωρα για το μπασκετικο παοκ…χασαμε δικαια απτον κολοσσο,αλλα μαλλον βλεπω αεκ να βγαινει εκτος πλευ οφ,καθως αντιμετωπιζει παο τελευταια αγωνιστικη και εμεις την υποβιβασμενη αελ

οτι και να βγουμε στο μπασκετ εμενα ψιλοαδιαφορο με αφηνει

αλλη μια χαμενη χρονια - περιμενω να δω τη διαδοχη κατασταση το καλοκαιρι μπας κ αναστηθει ο πεθαμενος

και πλει οφ να μη βγουμε εγω χεστηκα ετσι κ αλλιως θα μας σκουπισουν πιθανοτατα κ μπαι μπαι

Είσαι σίγουρος ότι βλέπεις αγγλικό πρωτάθλημα?

ρε ξερω…η μαντσεστερ παιζει την μπαλα στην αγγλια…αλλα καποιος μπορει να ισχυριστει το αντιθετο

Τι γνωμη εχετε οι παοκτσηδες γι αυτο που εγινε χτες βραδυ στην Πολιχνη με Σαλπιγγιδη και αυτα που ακουγεται οτι ειπε?

Για οποιον δεν το ειδε : http://www.sport-fm.gr/article/173236

τι γνωμη να χουμε? αν επικροτουμε τα πεσιματα? οχι βεβαια

απλα θα γυρισει ο σαλπι στην ομαδα της καρδιας του να τελειωνουμε

ο κοντος ΔΕΝ πρεπει να γυρισει πισω στον ΠΑΟΚ…θα διχασει τον λαο του ΠΑΟΚ…μπορουσε να τ σκεφτει αυτα οταν μας πηρε τα 130 χιλιαρικα και εφυγε…

ξερει κανεις τι παιζει με εισητηρια για την Κυριακη?

Εγω τον θέλω πισω τον Σάλπι .Ποτέ δεν τον έβρισα . Παοκσης ειναι . Και στο κατω κατω επαγγελματιας ποδοσφαιριστης είναι…κοιταει την καριέρα του…

Αποψη μου …

μας πηρε 130 χιλιαρικα και εφυγε…λεφτα που τοτε μαζεψαμε εμεις,ο λαος του παοκ…και αν ηταν στ κατω κατω παοκι,να εδινε τα λεφταπισω,η να μην τα επερνε εφοσον ειχε κλεισει με τον βαζελο…να φεροταν σαν αντρας,και οχι να απεφευγε τ παοκια απτις πισω πορτες των αεροδρομιων…

κοιτα εξαρχης να πω οτι καταλαβαινω να πικραινονται αυτοι που εδωσαν λεφτα…

κατα τ αλλα ειμαι καθετα αντιθετος με την τακτικη πληρωνω τα χρωστουμενα του γουμενου…ή του οποιουδηποτε…

ουτε sms ουτε τπτ…

απο κει κ περα κανεις δεν ξερει τι ακριβως παιχτηκε
απλα βλακωδως τον χρησιμοποιησε ο Γουμενος τον Σαλπι και στην τελικη αξιοκρατικα να το δεις ειναι καλος παικτης…ας ερθει λοιπον

αλλοι κ αλλοι που γυρισαν δεν μας πειραξε-ο Σαλπι θα μας πειραξει??
οσο για το αεροδρομιο δεν νομιζω κανεις να καθοταν να συνομιλησει με 20-30 εξαγριωμενους…
τεσπα κλαιν

ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι…κ ο Σαλπι:p

υπαρχουν μια χαρα καλοι φορ που μπορει να παρει ο ΠΑΟΚ…κινδυνευει να χαλασει η ηρεμια που υπαρχει στον παοκ…μια ηρεμια που παλευουμε χρονια να αποκτησουμε…ειναι ΚΡΙΜΑ …!

θα μου δωσει ο Αθανασιαδης την φανελα του…ειναι πολυ γνωστος του θειου μου και οτι τ τ ζητησει το φερνει…

ΟΥΥΥΥΥ ΣΑΛΠΙ ΚΛΕΦΤΗ.

Ειπανε τα Ορκς και ξεψυχησαν.

Αχαχααχαχα, είπε μια μαλακία ο Σαλπιγγίδης για να ξεφύγει και τώρα συζητάνε αν τον θέλουν πίσω ή όχι!!

Αχαχαχαχαχαχαχχαααχχαχχ, αγαπώ τα μπάουγκζ! :lol2:

ολοι μας αγαπατε…

ο σαλπιγγιδης ειναι επαγγελματιας και ζει απο το ποδοσφαιρο οποτε δε βλεπω που ειναι το κακο που τελικα κρατησε τα 130 χιλιαρικα που στο φιναλε ηταν δεδουλευμενα!!δε καταλαβαινω γιατι πρεπει να τον βριζουν οι οπαδοι του παοκ…οταν ειμαστε στην απεξω μια χαρα λεμε οτι εμεις δε θα τα παιρναμε αλλα αν τυχαινε στν καθενα μας πιστευω οι πιο πολλοι θα τα παιρνανε τα λεφτα!!

gay αγκαπαει τα μπαουκζτσακια???

λογικο μου ακουγεται:lol::lol::lol:
μαναρακι μου εσυ θα σε κανω γω λαμπαδα

Σόρι, αλλά δεν πάω με αλλοδαπους. :slight_smile:

και πως τραβας μ***κια?

Δεν καταλαβαίνω, βγάλε τα αστεράκια…

ρατσισταρος ε?

:lol: