http://www.megavideo.com/?d=2FS62HPD
Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο στον πλανήτη
Διαλυμενη ομαδα στο μπασκετ,μπηκαμε στα πλει οφ και μαλιστα εβδομοι…γιεα!
Και παίζουμε με βάζελο που τον έχουμε του χεριού μας.
χαχα…ο βαζελος τελευταια πολλα σκαμπανεβασματα εχει…τεσπα,ελπιζουμε σε μια αξιοπρεπη εμφανιση και να τους ζορισουμε οσο το δυνατον περισσοτερο γινεται.
τωρα για το ποδοσφαιρο,οπως αναφερει το σπορ fm εχουμε καταθεσει προταση στο λεοναρντο του λεβαδειακου…αυτα ειναι ρε φιλε,παικτουρα ο τυπος,οτι πρεπει για τον παοκ
εγω θελω να τσιμπησουμε κανα τρελο αργεντινακι …που να ξερει να τελειωνει φασεις…
και αυτο τσιμπημα ειναι γιατι με 500 χιλιαρικα ψιλοτσαμπα ειναι ο λεοναρντο…καλα το οτι θα παρουμε παικτες απο κεινα τα μερη ειναι σιγουρο,καναμε συμφωνια συνεργασιας με μποκα τζουνιορς
εγω επισης ειχα ακουσει οτι πλησιασαμε και τον Φιλομενο πριν λιγες βδομαδες…
τον εχουμε στα υποψη μας…αλλα δε συζητηθηκε ποσο κετσι…παντως υπαρχει ενδιαφερον απο αυτον,ωστοσο θα περιμενει αν του προταθει και τιποτα απτο ΠΟΚ
να συμπληρωσω και οτι ο μουσλιμοβιτσ προχθες σε συνεντευξη του διεφευσε ολες τις φημες που τον θελουν να φευγει απο τον ΠΑΟΚ…δηλωσε οτι θελει να παραμεινει και οτι αγαπησε την ομαδα και τον λαο του ΠΑΟΚ και την πολη μας…
Κλαους και Γεωργιου δανεικοι στον Πανσερραϊκο και παιρνουμε τον Παπαζογλου (του Πανσερραικου).Ακουγεται πολυ εντονα τις τελευταιες μερες και ειναι πολυ καλη φαση,ποσο μαλιστα αν σκεφτουμε οτι του χρονου θα ειναι καλη ιδεα να εχουμε μια 5αδα απο μπακ για να μην εχουμε τα ιδια με φετος.Θα παρουνε και περισσοτερες ευκαιρειες (και ελπιζω και κανενα γραμμαριο) τα παιχτρονια μας!Ελπιζω να παρουμε τελικα και τον Λεοναρντο,θα πεταμε φωτια μετα απο τις πτερυγες!
OXI ΡΕ. Πήγα να το ξαναδώ χθες και έλειπε, τι κακοήθεις άνθρωποι υπάρχουν και το σβήσανε.
Πολύ καλοί Βιερίνια, Αναστασάκος και κλασσικά Κονσεισάο. Λίγα πράγματα γενικώς. Θέλω τον Ανάκογλου στον ΠΑΟΚ!!!
καλα ο βιερινια πετουσε φωτιες σημερα…παλι καλα που τραυματιστηκε στην αρχη της χρονιας γιατι αλλιως θα εφευγε παλι στην πορτο…μαλλον θα τον εχουμε και του χρονου τωρα
vierinha χαλαρα καλυτερος παικτης σημερα…αυτος που μου φανηκε κατεβασμενος ηταν ο Λινο…
γνωρισε την ελληνικη κουζινα το πασχα:p
μη μασατε…τοπ φορμα για πλει οφ…απλα πρεπει να αναρωσει γρηγορα ο μπιζερα,για να χουμε αναπληρωματικο μπακ αλλιως μπαλαφα
πηγες σημερα?..πολυ περισσοτερη ασφαλεια στα τουρνικε…παρα λιγο να μη μπω…
οχι ρε…θα παρω μινι διαρκειας πλει οφ! τωρα με πανσεραικο τι να πας να κανεις
25 χιλιαδες παοκια ειχε σημερα ρε…πολυ ομορφα ητανε…
Μπα? Ο λαός του ΠΑΟΚ διαλέγει και παιχνίδια που θα πάει και δεν θα πάει γήπεδο?
βρε το φουκαρά τον ΠΑΟΚ που βγήκε και δεύτερος
χαιρετίσματα στους από κάτω