Π.α.ο.κ

Καλά κάτσε να τελειώσουν και τα play off…

αυτο!!!
μην το κανετε οι παοκτσηδες σαν ενα κομμα εδω στην ελλαδα που πανυγηριζε οτι κερδισε τις εκλογες και μετα πηρε απο τα 3 το μακρυτερο μολις βγηκαν τα επισημα αποτελεσματα!!

25.000 κοσμο και μπορει και παραπανω ειχε φιλαρακι:)Ηθελα πολυ να παω κι εγω ρε γαμωτο αλλα ειχα κατι βαφτισια και το εχασα:cry:Φιλαρακια μου που ηταν μεσα παντως μου ειπαν οτι ηταν γαματα,πολυ χαβαλες στις κερκιδες και πολυ καλη φωνη:)
Πριν απο λιγο το ειδα σε dvd,ρε παιδια,τι εκανε ο Βιεϊρινια;Οτι ηθελε τους εκανε ρε γαμωτο!Τι τρελη παιχτουρα το παλικαρι!Πω πω γουστα που θα βγαλουμε του χρονου…=P~

Κοιταξε,τα play off ειναι λιγο σαν ρουλετα,η σταθεροτητα και η καλη παρουσια φαινεται καλυτερα σε βαθος χρονου και στην κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος,οποτε,ασχετα απο τα play off,κατι σημαινει και η θεση μας στο πρωταθλημα:)Ποσο μαλλον οταν εχει φαει σκονη ο κουνελιακος,με το υπερεξαπλασιο μπατζετ,και το αεκ,που φετος ζηλεψε κι ο Κοκκαλης την διαιτησια της και δεν θα πρεπε να βγει ουτε 5η…:slight_smile:

Φυσικα και θα το ηθελα σαν τρελος το σεντονακι φετος,ομως οτι και να γινει τιποτα δεν μπορει να μου μετριασει την χαρα απο αυτα που ηδη πετυχαμε φετος.Αλλωστε,τα καλυτερα ερχονται!:smiley:

κατι ακουγεται για νουνο ασις απο πορτογαλια…μεγαλο ονομα,επαιζε μπενφικα…για να δουμε8O

ετσι!..τετοια να ακουω για την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ

Σ’αρεσουν οι φημες?
Γινε γαυρος.

Μετά από ακόμα μια τραγική χρονιά τρίτοι στα εισητήρια στο basket!!! Λίγο κάτω από βάζελο!!! Πέρσυ που παρολίγο η ομάδα να πέσει είμασταν δεύτεροι!!!

Well done! :wink:

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται εκτός απρόοπτου ο Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί. Ο Γκανέζος μέσος του Πανσερραϊκού, που εδώ και καιρό φημολογείται ότι έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ, πέρασε το μεσημέρα από την Τούμπα και τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου ουσιαστικά φαίνεται ότι διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησης του. ο 23χρονος Γκανέζος μένει ελεύθερος από την ομάδα των Σερρών και μολονότι είχε δεχθεί προτάσεις τόσο από Ολλανδικές, όσο και από άλλες ελληνικές ομάδες, ο ίδιος προτίμησε να δεχθεί αυτή του ΠΑΟΚ.

Καλός παίκτης. Σίγουρα θα βοηθήσει.

Εξαντλήθηκαν τα διαθέσιμα πακέτα εισιτηρίων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα πακέτα εισιτηρίων για τους μη κατόχους καρτών διαρκείας για όλες τις θύρες, εξαντλήθηκαν. Διαθέσιμα υπάρχουν μόνο μεμονωμένα εισιτήρια για τους αγώνες με ΑΕΚ και Λάρισα, σε περιορισμένο αριθμό. Μέχρι και την Τετάρτη 6.Μαϊ.2009 στις 20:00, οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπορούν να ανανεώσουν την θέση τους για τα Playoffs.

Από την Πέμπτη 7.Μαϊ.2009 στις 09:00, θα απελευθερωθούν οι θέσεις διαρκείας οι οποίες δεν θα έχουν ανανεωθεί και θα διατεθούν προς πώληση από τα εκδοτήρια της Τούμπας και το Internet.

2 ωρες εκλεισα στην ουρα μεχρι να ανανεωσω το καημενο το διαρκειας:p
9 η ωρα απλευθερωνονται θεσεις,ε,σε κανενα τριωρο δεν θα φυγουν κι αυτα…Οποιος προλαβε τον κυριον ειδε:p

καλος παικτης με γερα πνευμονια και μονο 23 χρονων…αυτα ειναι…παρολο που δεν τον εχω παρακολουθησει στενα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στους ανθρωπους της δοιηκησης

O Santo δήλωσε ότι μετά τα ματς των play off θα τον λένε οι οπαδοί συντηρητικό. Φανταστείτε τι έχουμε να δούμε :slight_smile:

δλδ αν πέσετε θα έχετε βγει πρώτοι στα εισιτήρια? :stuck_out_tongue:

ε καλα,συντιριτικο τον λεγαμε απτην αρχη της σεζον…και βγηκαμε 2οι,ε παλι συντηριτικο θα τον πουμε και θα βγουμε πρωτοι

Kρέσιτς κλείνει (όπως είχε ακουστεί εδώ και καιρό) για δεύτερος τερματοφύλακας. Επίσης μάλλον κλείνει και ο Ζοάο Πάολο που ήταν να πάρουμε πέρσυ δανεικό από Πόρτο για τη θέση του Μάρκος Αντόνιο. Πάντως φέτος στη Ραπίντ Βουκουρεστίου είχε μόνο 5 συμμετοχές. Απ 'οτι φαίνεται τα ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δείχνουν να επιβεβαιώνονται οπότε μάλλον πρέπει να περιμένουμε και Παπάζογλου, Φωτάκη.

για το Αργεντινακι που ειχαν μιλησει εχουμε κανα νεο?

Δεν έχω ακούσει τίποτα

O Αντραντε βασικος ηταν φετος στην Ραπιντ,επαιξε για πανω απο 20 αγωνες.Μην κοιτας τα στατιστικα του Wikipedia,μαλλον δεν θα τα εχουν ανανεωσει εδω και κανενα 5μηνο

Edit:22 συμμετοχες εχει τελικα μεχρι στιγμης,αν ειναι καλα ενημερωμενη κι αυτη η σελιδα http://www.soccerway.com/players/joao-paulo-andrade/5284/

Καλή φάση!!!

Παιχτουρα ειναι ρε συ ο ανθρωπος,και ειναι η καψουρα του Σαντος,απο περσι προσπαθουσε να τον φερει στην ομαδα,ομως η Ραπιντ εδινε και λεφτα στην Πορτο για να τον παρουν δανεικο,οποτε τον εστειλαν εκει.Το μονο που με αποσχολει ειναι το υψος του,3 μπακ που εχουν μποϊ 1,80 θα εχουμε:-k