Π.α.ο.κ

Αντε μπραβο ρε σαντος…δωσε τοπο στα νιατα!!

άκουσα για σεξυ μπρουνο, ισχύει?

λενε αυτοπροταθηκε,αλλα ελπιζω να μη παρουμε το μαλακα…ψηφιστικε ο χειροτερος αμυντικος της Serie A στην ιταλια και ειναι κολοπαιδο…πραγματικα 1000 φορες σαλπιγγιδη παρα τσιριλλο!

σας ξενερωνει ακομα η καρατιά που ειχε ριξει στον μιετσελ ε??:stuck_out_tongue:

Το θέμα είναι ότι αν κάνει αυτά στον ΠΑΟΚ όχι την κόκκινη θα γλυτώσει αλλά μάλλον θα τον βάλουν φυλακή…

το θεμα ειναι οτι αν ερθει ο σεξυ μπρουνο στον παοκ αντι για μειον ενα παικτη(γκαρσια) που παιζατε φετος,του χρονου θα παιζετε με μειον 2

εκλεισε τελικα ο τσιριλο…με 200.000 ευρω το χρονο…νταξει μια χαρα απο αποψης χρηματων…α και επισης θα ειναι παγκιτης να ξερετε!Θελουμε αντραντε τωρα για να αντικαταστησει μαλεζαδες κλπ

με σαντος παγκιτης ο τσιριλο?μου φαινεται οτι μαλλον για βασικο τον υπολογιζει.γουσταρει παθιασμενους αμυντικους ο σαντος

το οτι δεν ειναι Πορτογαλος ομως αλλαζει τα πραματα…παμε για Αντραντε…

ναι οντως ο αντραντε ειναι πορτογαλος…ιδωμεν…

Αν δεν κάτσει ο Αντράντε θα αποκτηθεί ο Τσιρίλο προορισμένος για βασικός.

Steve Harris της Sportday για Πάμπλο Γκαρσία.

Αλλάζω θέμα και περνώ σε ένα αγόρι γλυκό, τρυφερό και εκλεπτυσμένο. Καλά κατάλαβες, κεχαριτωμένε, στον Πάμπλο Γκαρσία αναφέρομαι. Ο Ουρουγουανός άσος του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στη «MetroSport» τάραξε και πάλι τα νερά. Ο Πάμπλο μου έχει αποδείξει πολλάκις ότι αγαπά παθολογικά τον ΠΑΟΚ, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό.

«Ναι, βέβαια, θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Εξάλλου έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Ωστόσο, στην Ουρουγουάη υπάρχει τώρα η γρίπη των χοίρων. Μπορεί να κολλήσω και να πεθάνω εκεί. Μόνο έτσι δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ! Πάντως, αν πεθάνω στην Ουρουγουάη, θέλω να μου στείλουν ένα στεφάνι με το έμβλημα του ΠΑΟΚ για να με θάψουν?».

Τι ρομαντικό! Βέβαια, για να είναι πιο ολοκληρωμένη η μακάβρια φαντασίωση του αγοριού μου έπρεπε να το προχωρήσει λίγο ακόμα. Να ζητήσει, δηλαδή, να τελέσει το μυστήριο ο ΠΑΟΚτσής παπάς που βρίσκεται πάντα στην Τούμπα, ψάλτες να είναι ο Ποικιλίδης, ο Βιολίδης και ο Αγγελος Αναστασιάδης και ο Βασίλης μου να αναλάβει το μοιρολόι. Mon Dieu, αν ξέρεις ότι θα ‘χεις τέτοιο team στο τελευταίο ταξίδι σου, δεν σου πάει η καρδιά να ζήσεις άλλο. Παρακαλάς να σε καλέσει ο δημιουργός σου κοντά του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να τους απολαύσεις αφ’ υψηλού?

Στη συνέχεια ο Γκαρσία αφήνει τα του ποδοσφαίρου και μιλά για τον άνθρωπο Πάμπλο, αποκαλύπτοντας πώς περνά τις καλοκαιρινές διακοπές του: «Κάθε φορά που πάω διακοπές βρίσκω ένα μέρος στην εξοχή ή δίπλα σε κάποιο ποτάμι, στήνω μια σκηνή και μένω μαζί με τον Μπιζέρα και 4-5 φίλους μας για μία εβδομάδα. Περνάμε όλη την ημέρα κυνηγώντας και μετά τρώμε τα θηράματά μας».

Μα τον μεγάλο Μανιτού, έχω συγκλονιστεί. Στοιχηματίζω ότι οι υπόλοιποι πέντε της παρέας είναι ο Μπαρκαουάν, ο Βασίλι Ζάιτσεφ, ο Τζον ΜακΛέιν, ο Τσιρίλο και ο Τζον Ράμπο. Αχ, να 'μουν από μια γωνιά να τους τραβάω φωτογραφίες την ώρα του κυνηγιού. Μια περιουσία θα έδινε το περιοδικό «Κυνηγεσία και Κυνοφιλία» για να τις αποκτήσει?

Οπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος της φύσης, όπως ο Πάμπλο μου, δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιεί καραμπίνες και άλλα τέτοια μπαστούνια που ξερνάνε φωτιά στο κυνήγι: «Δεν προτιμώ τα όπλα. Με τόξα και βέλη κυνηγάμε. Ασε που για να πάρεις όπλο χρειάζεται άδεια και για να τη βγάλεις ολόκληρη γραφειοκρατία! Το τόξο είναι έθιμο για μας. Ετσι βρίσκεις την απόλυτη ηρεμία στη φύση. Τα περνάμε πολύ καλά. Είμαστε μόνοι μας με μια φωτιά και πολύ κρασί. Κάποια στιγμή θα πιούμε τόσο, που θα αρχίσουμε να σημαδεύουμε ο ένας τον άλλον!».

Αν προτιμάς το κάμπινγκ στις διακοπές, φίλε αναγνώστη, θα σε συμβούλευα να έχεις τον νου σου. Διότι δεν είναι δύσκολο εκεί τριγύρω να έχει κατασκηνώσει και ο Γκαρσία με την παρέα του και την ώρα που εσύ παίζεις αμέριμνος με το κουβαδάκι σου, να τον δεις ξαφνικά να περνάει από μπροστά σου με το τόξο του, έχοντας πάρει τον Μπιζέρα στο κατόπι. Οσο ατρόμητος κι αν είσαι εκείνη τη στιγμή θα νιώσεις κάτι ζεστό να τρέχει στα πόδια σου.

Οσο το σκέφτομαι, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο Γκαρσία δεν είναι οξύθυμος παίκτης. Μπορεί απλώς να βλέπει κατά τη διάρκεια των αγώνων οράματα και στα πρόσωπα των παικτών να απεικονίζονται τα μελλοντικά θηράματά του. Στην Τούμπα, για παράδειγμα, με τον Παναθηναϊκό ίσως πέρασε τον Σιμάο για ζαρκάδι, όπως βλέπεις στο σκίτσο, γι’ αυτό τον έβαλε στο σημάδι. Ενα χόμπι έχει το πουλάκι μου, να του το κόψουμε κι αυτό;

Manowar-ας.

και μανογουορας…τι αλλο θελουμε ρε…φιλε στιβ χαρισ της σπορτ ντευ…ουτε εσυ δεν γελας με αυτα που λες …

Ρε συ προσεχε πως τα γραφεις κατι τετοια.

Θες να κλονισεις τη σχεση μου με το αγαπημενο μου συγκροτημα;; :x

Απορριψανε την προταση του Πρελεβιτσ για την ανασταση της ΚΑΕ…τι να πω γμτ…

Nαι ρε γαμωτο…

Και δεν ειδες ποσο καλα τα πηγε στην ΤΣΣΚΑ Σοφιας.

Αυτη τη φορα δε θα τη γλιτωνατε την Α2. :lol:

παιζει κουτσια και αθανασιαδης με εθνικη νεων 5 παρα τεταρτο

Προτάθηκε λέει ο Αμπρέου. Είπαμε. Πρώτα θα δοκιμάζονται έναν χρόνο οι παίκτες στην Β ομάδα και μετά θα τους παίρνουμε :lol:

Και εγώ που νόμιζα πως η β’ ομάδα ήταν από τις Σέρρες:wink::!:

Στις Σέρρες δανείζουμε από τον Άρη ψωνίζουμε :slight_smile: