εγω παντως περιμενω πως κ πως να ακουσω τι Φορ θα φερουμε…
Όλο φήμες βγαίνουν. Ριέρα, Παπαδόπουλος τώρα Αμπρέου. Θα δούμε. Για Αμπρέου δεν το πιστεύω μάλλον κόλπα των μάνατζερ είναι μπας και τσιμπήσουν κάτι παραπάνω από τον Άρη. Τελευταία φήμη που άκουσα ήταν ότι δίνουμε Αναστασάκο, Βερόν, Μπιζέρα και 500,000 στον Πανιώνιο για τον Εστογιαννόφ. Πάντως για τον Αναστασάκο όντως ενδιαφέρεται ο νιόνιος
Περίεργο. :-k
Περίμενα ότι ο υπερήφανος λαός του ΠΑΟΚ θα καυτηρίαζε τη νέα (αυξημένη) χορηγία του κράτους (μέσω ΔΕΠΑ) αλλά διαψεύστηκα…
μπα αυξηθηκε η χορηγια της ΔΕΠΑ στον παοκ?
Ναι ο ΠΑΟΚ είναι η ευνοημένη ομάδα του κράτους σε αντίθεση με τις κυνηγημένες ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
μου φαινεται για τον παοκ μιλαμε εδω…και οτι ο παοκ ειναι η ομαδα εναντιον της αδικιας…
Είμαι ο μόνος σε αυτό το φόρουμ που έκραξα για τη συμφωνία ομάδος μου για χορηγία ή άλλη βοήθεια από το κράτος (στην συμφωνία για τη ΔΕΠΑ). Δεν γουστάρω να πληρώνω εγώ και οι υπόλοιποι τις λαμογιές και τους κλέφτες που διοικούν τις διάφορες ΠΑΕ κατά καιρούς. Σε αντίθεση με οπαδούς άλλων ομάδων που κράζουν μόνο όταν αυτό γίνεται σε άλλες ομάδες πλην των δικών τους.
Με τη διαφορα οτι το λες μια φορα και επειτα κανεις το παπι ενω για την ΕΡΤ μας τα εκανες ζεπελιν:!:
Θελω καθε βδομαδα να χτυπιεσαι και να λες για τον κρατικο ΠΑΟΚ.Το οτι το ειπες μια φορα δε τρεχει και τπτ.Και παλι περηφανος παοκτσης εισαι
χαχαχα…για να αποκαλεσει καποιος κρατικο τον παοκ πρεπει να γινουν πολλααααα πραματα και μετα ισως…αυτα που λετε τωρα ειναι απλα αστεια
Δικιο εχεις…
Με μια 20αρια μυρια χρεη στο δημοσιο, με τραπεζες να ανοιγουν Κυριακες, με Γκαγκατση παραγοντα και με 1,2 εκ.? χορηγια απο τη ΔΕΠΑ, ε οχι και να λενε την παοκαρα κρατικη ομαδα. :lol:
(Βαριεμαι να θυμηθω αλλα.)
Όταν η ομάδα σου επί Μπατατούδη και Γούμενου φέσωνε όποιον μιλούσε ελληνικά, ήσουν πολύ μικρός οπότε δεν σε αδικώ.
Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες ευνοούνται από το κράτος.
Γήπεδα τους χαρίζονται, χρέη ρυθμίζονται, φωτογραφικοί νόμοι ψηφίζονται, χορηγίες δίνονται.
Όλα αυτά αναλογικά με το πόσο πουλάει η κάθε ομάδα βεβαίως.
ναι αλλα η ομαδα που με αυτην πρωτοξεκινησε ηταν ο ολυμπιακος επι κοσκωτα…
Εξαιρετικες κινησεις απο την διοικηση στα μεταγραφικα μεχρι τωρα.Πολυ καλη μεταγραφη του Φιλομενο αν τελικα γινει.Παμε για χαφ και αριστερο μπακ τωρα και ειμαστε τζαμι!
Για χαφ μας εχουν γινει τσουρεκια με τον Βιτολο,αν δεν τον παρουμε τελικα ελπιζω να βρουμε καποιον με παρομοιο στυλακι
Για αριστερο μπακ ακουγεται εντονα απο το πρωι ο Σαβινι και ενας νεαρος της Ρομα που επαιζε φετος Λετσε.Αντε να δουμε…
τι εχεις να πεις και για αυτο? http://www.sport-fm.gr/article/181682
πραγματικα αν τον παρουμε θα γινει χαμος μιλαμε…
ΠΑΟΚ εισαι!..παμε για το ντου.
Ρε σεις το 'χω απορια…
Ασχετα απο το τι ομαδα θα 'χετε του χρονου και λοιπα.
Το Βρυζα γιατι το στελνετε στις Αργεντινες κ σια, αφου απο εξωτερικο δεν παιρνετε;; :-s
Θυμαμαι και το ιστορικο πρωτοσελιδο των Σπορ “παοκ-BOCA”…
Ο κυριος λογος που πηγε εκει ηταν να δει πως λειτουργουν οι ακαδημιες της Μποκα,γιατι δουλευουμε παρα πολυ σε αυτον τον τομεα τα τελευταια χρονια.Με την ευκαιρια ειδε και παρα πολλους αγωνες να ψαρεψει κανενα λαβρακι,και οντως βρηκαμε μερικους παιχτες,αλλα τελικα αποδειχθηκαν παρα πολυ ακριβοι και δεν μας επαιρνε να ψωνισουμε απο εκει
τωρα σε πειραζουν τα δικα μας χρεη βρε αρη44 ?
Ο Εγκωμίτης σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Παικταράς ήταν. Αν δεν ήταν και άτυχος θα πρόσφερε ακόμα περισσότερα
«‘Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, πρώην προπονητές, συμπαίκτες αλλά πάνω απ’ όλα τους φιλάθλους των ομάδων που αγωνίστηκα αλλά και την οικογένεια μου»
«Κάποτε θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Από το ποδόσφαιρο πήρα πάρα πολλά και έζησα αξέχαστες στιγμές. Υπήρχαν βέβαια και κακές στιγμές αλλά εγώ θα θυμάμαι μόνο τις καλές που ήταν και πολύ περισσότερες. Εύχομαι σε όλους τους νέους που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο να μην απογοητεύονται εύκολα, να δουλεύουν σκληρά και να έχουν πίστη στον εαυτό τους».
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: