Π.α.ο.κ

από www.sport.gr

Ευτυχώς που αρχίζει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, γιατί ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς είχε… ξεχάσει να επιστρέψει από τη Μύκονο

:lol::lol:

παντως και οταν δεν ειναι μυκονο εχω μαθει οτι ολο σφηνακια/ποτακια πινει στην παραλιακή :smiley:

πρεπει να ειναι μεγαλο αλανι…

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν βάζει γκολ :slight_smile:

Ο Ζλαταν δεν τα κανει αυτα ρε!Εχω πανω απο μηνα να τον δω να τα πινει στο Χοτελ:!:

Είναι γιατί πήγε διακοπές. :slight_smile:

Ε γιαυτο το ειπα:p

Εδω περσι φαγαμε 3 γκολ απο τον βαζελο και το βραδυ ηταν στον Ρεμο ρε.Ελπιζω φετος να συμμαζευτει λιγο και να αφησει τα χαζα,για μπουνιες ηταν στον δευτερο γυρο

στο ρεμο? λετε να κανει κανα περιεργο με ηρακλη για να εχει τσαμπα προσβαση στα στεκια του ρεμου?

18 χιλιαρικα και πανω στην πρωτη ανοιχτη σημερα…

Καλα χαλαρωσε λιγο,καμμια 15αρια ειμασταν:p

Κουτσιανικουλης θα βγαλει ματια.
Αριανοι ευχαριστουμε για τον Παπαζογλου,ξερουν πολλα κιλα μπαλα στην διοιηκηση σας:p

Οταν αρνειται να ανανεωσει απο περσι τον Ιουλιο, δεν ειναι θεμα διοικησης. :slight_smile:

Ε,τον ειχατε μια ζωη να τριβει τον παγκο,του φερθηκατε σαν στημμενη λεμονοκουπα οταν τραυματιστηκε και δεν του δωσατε σημασια,αντι να προσπαθησετε να τον προσεγγισετε οταν καταλαβατε οτι εχει στραβωσει με το ολο σκηνικο του κανετε χουνερια και δινετε εντολες σε προπονητες να μην τον βαζουν,τι να κανει ο ανθρωπος πια.Ποιος σοβαρος ανθρωπος θα αντεχε αυτην την κατασταση και θα ανανεωνε κιολας;Αφου το ‘χει πει κιολας το παιδι,εξ’ αιτιας του Σκορδα και μονο εφυγε απο εσας.

Οπως τον εκοψα σημερα παντως το παλικαρι ειναι Παναγια βοηθα,θα γινει μεγαλη φορακλα

Πρέπει να σαι φοβερός σκάουτερ εσύ για να κρίνεις Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου από την πρώτη προπόνηση…

Εδω θα ειμαστε.

Για Κουτσια δεν εχω να πω τιποτα γιατι ολοι τον ξερουμε.

Για Παπαζογλου:Το παλικαρι ετσι και τον δεις ειναι ενα νταμαρι 1,95 μποι και εχει ενα κορμι λες και ειναι επαγγελματιας μποξερ,και παρολα αυτα ειναι ευκινητος και εχει εκρηξη.Αν με τετοια σωματικα προσοντα και μονο δεν μπορεσει να κανει καριερα θα ειναι για κλωτσομπουνια,εστω και λιγο μπαλιτσα να ξερει.Και πανω σε αυτο,εγω περιμενα να παω και να δω κανενα αρκουδι να κανει κοντρολ με το καλαμι κι αυτος εκανε τριπλιτσες και τακουνακια.Η αποψη μου ειναι οτι με τετοια προσοντα εχει παρα πολυ μελλον αμα δουλευτει καλα

Ο Παπάζογλου κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο ταλέντο. Το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Μεγάλη μαλακία του Άρη-Σκόρδα που τον άφησε, μεγάλη επιτυχία του ΠΑΟΚ που τον έκλεισε. Αυτά από πρόπερσυ που τον είδα να παίζει φυσικά. Μετά τον τραυματισμό ουδείς γνωρίζει και έχω ακούσει από κάποιους Αρειανούς ότι κάνει κακή εξωγηπεδική ζωή. Ο Κουτσιανικούλης είναι στο χέρι του να βελτιωθεί και να παίξει μιας και ο ΠΑΟΚ στη θέση του δεν έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να τον “φάνε”.

το 10αρι να δουμε ποιο θα ειναι…

Mα να τα βρισκεις ολα… :lol:

Το τανασι οσο ηταν τραυματιας ειχε απολυτη στηριξη και τα 'λεγε κι ο ιδιος.

Οταν ξαναπαιξε στο Χαριλαου, τον χειροκροτουσε ενα ολοκληρο γηπεδο.

Το τανασι δεν ανανεωνε αρκετα πριν παρουμε αλλον επιθετικο περσι, γιατι περιμενε να το πρωτο του συμβολαιο να 'ναι σαν του Κοκε (ξερω τη γνωμη σου για τον Κοκε, μην την ξαναπεις).

Αρειανιλικι ηξερε να πουλησει βεβαια.

Στο διαολο και να μη μας γραφει.

Ασχετα αν και ο Σκορδας φταιει που εφυγε, οι ευθυνες του ειναι τεραστιες.

Πω πω,τι αχαριστο καθικι αυτο το τανασι

Πείτε και για το ξύλο που έπεσε σήμερα όμως.
Ποιος τις έριξε, ποιος έφαγε τις πιο πολλές, ποιος μάτωσε , ποιος έτρεξε…

Α καλα ητανε,περιμενα χειροτερα να γινουνε.Μετα τις προπονησεις δεν εγινε τιποτα Χαριλαου-Τουμπα,τωρα το βραδακι πρεπει να επεσε λιγο ξυλικι σε μερικες συνοικιες,δεν εμαθα πολλα πραγματα

Φλωριές δηλαδή…

Σημερα ηταν η πρωτη προπονηση ρε,κυριως ξεμουδιασμα κανανε γιατι ηταν πιασμενοι απο το καλοκαιρι