Π.α.ο.κ

χαχα ελα μωρη παοκαρα!!!
καλα γιατι να απολογηθουν??απαγορευεται να πηγαινουν γηπεδο οι παπαδες?

ενταξει τεραστια ντροπη να τους καλεσουν για απολογια…λες και εκαναν κανα εγκλημα…αντε γεια ρε

ελεος ρε…ΖΩΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ρε θα τρελαθουμε τελειως!

Σιγα μην τους κανουν τιποτα ρε,θα μπει μπροστα ο μητροπολιτης Λαγκαδα,τρελο ΠΑΟΚι:p

http://www.youtube.com/watch?v=XfC6vy-GqCE
Και μετα μερικοι απορουν για το μπλουζακι Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αγιου Ορους:p

:lol::lol::lol::lol:

πολυ ακουγεται τωρα τελευταια ο εντινιο για παοκ…

με 1.5 εκατομυριο που θελετε να το πουλησετε μαλον οχι…μονο για τον κουτσιανικουλη τοσα χρηματα

Προφανώς κάνεις πλάκα!!

εσυ εισαι εξυπνος!

ε ενταξει μην τα παραλες…καλος ο κουτσιανικουλης αλλα οχι ακομα στο οποιο επιπεδο ειναι ο εντινιο.για μενα ο εντινιο ειναι παρα πολυ καλος παιχτης αλλα με προβληματικη συμπεριφορα και δε μου αρεσουν τετοιοι παιχτες.

ρε αστειευομαι…πιστευω πως αμα δωσαμε τοσα για κουτσια,ο εντινιο σιγουρα τα αξιζει…απλα λεω τα παραδοξα

α οκ:p
δεν επιασα το χιουμορ.να σου πω παντως εμενα δε με πειραζει να ερχοταν παοκ.

Ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε καλές μεταγραφές, πήρε και Έλληνες, και αν κάνει καλή προετοιμασία θα πάει σούπερ:!: Ο Εντίνιο, αν γίνει, θά’ναι το κερασάκι!

Έχει και καλό προπονητή (και ας ξινίζουν τα παόκια).

Σίγουρα καλύτερο από του ΠΑΟ, και μάλλον και από του Θρύλου.

Ο Εντίνιο μου αρέσει πάρα πολύ σαν παίκτης αξίζει και πάνω από 1,5 εκατομμύριο αλλά αν θέλει με το ζόρι να παίζει εντεκάδα (που θέλει γιατί αλλιώς δεν θα φευγε από την ΑΕΚ) καλύτερα να πάει σε καμμιά Λάρισα το πολύ.

Ρε μαλακες σταματηστε να παιρνετε οτι διωχνουμε!

καλα αμα παρουμε ρεγκειερο νταξει ρισπεκτ…περσι εκανε μια μετρια χρονια στον αρη,αλλα αποτι μας εχει δειξει ο περασμενος χρονος οτι φευγει απτον αρη και ερχεται στον παοκ παιζει αυτο που δεν επαιζε ουτε για πλακα εκει…οποτε εχω το κεφαλι μου ησυχο…θα αποδοσει αυτα που αναμεναν στον αρη περσι

Αυτο στο εδειξε ο Ιβιτς με την εκπληκτικη του χρονια δηλαδη?

εγω φιλε μου ενω τον ιβιτς τον ειχα για αμπαλο,οπως και χαλκια ξαφνικα καναν γαματες χρονιες.Εγω τον ιβιτς και τωρα τον θελω σαν 3η αλλαγη στον παοκ,απλα απτο αχρηστος μεχρι το να παιζει μετρια προς καλα εχει διαφορα.

Ο Χαλκιας εκανε μια πολυ καλη χρονια σε μας και μετα μιση μετρια και μιση δεν επαιζε καθολου.Σε σας δεν εκανε κατι τρομερο,απλα δεν περνουσαν και πολλα απο τα χαφ και την αμυνα σας.
Ο Ιβιτς σε μας δεν ηταν αχρηστος βασικα,απλα δεν ταιριαζε στο στυλ που προσπαθουσαμε να παιξουμε,ειναι πολυ αργος.Εκανε μια μετρια χρονια στον Αρη και μετα σε σας εκανε μια ιδια προς χειροτερη.Αν τον θεωρουσες αμπαλο μαλλον δεν τον ηξερες καλα ως παιχτη,ξερει μπαλα αλλα ειναι λιγο βαρεμενος.