Π.α.ο.κ

Eγώ πιστεύω και ο Ίβιτς και πολύ περισσότερο ο Χαλκιάς κάνανε πολύ καλές χρονιές. Στον Άρη όντως ο Χαλκιάς πέρσυ ήταν μέτριος στην καλύτερη. Φοβήθηκα όταν τον πήραμε αλλά με διέψευσε. Αν εξαιρέσεις το παιχνίδι με τον βάζελο κάτω ήταν σταθερότατος. Για τον Ρεγκέιρο πάντως δεν πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει και δεν τον θέλω με τίποτα. Πιστεύω έτσι κι αλλιώς ότι δεν θα αποκτηθεί και ελπίζω να κλείσει τελικά ο Βιερίνια.

Μόλις γύρισα από ούζα και διπλανό τραπέζι ποιοί ήταν. Πάμπλο και Ρεγκέιρο!!!

πλακα κανεις!!

Ο ιβιτς ειναι για να πουλαει ροκς στην θυρα 5 !!! Τον ανταλασσω με Gameboy !!! Καλα νταξει δεν ειναι τοσο ασχετος αλλα δεν κανει για τον ΠΑΟΚ…
Οσο για τον Χαλκια φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος…Εγω τον θεωρω μεσα στους 3 Mvp της χρονιας !!! Σε καθε ματς εκανε και απο μια σωτηρια επεμβαση…

Κατι ακουσα ομως οτι το τανασι επαιρνε 1000 γιουρα το μηνα αλλα ειλικρινα δεν ξερω αν ισχυει…Αν ισχυει ομως καλα εκανε και δεν ανανεωνε το τανασι οταν το κοκε επαιρνε 700 και 800 το χρονο…Γιατι μπορει να μην το εχουμε δει το τανασι αλλα δεν πιστευω πως κανενας επιθετικος της σουπα λιγκ δεν γινεται ειναι τοσο πιο κακος απο το κοκε για να παιρνει τοσο λιγοτερα…Ειδικα αν παιζει και στην ιδια ομαδα…
Ειλικρινα ομως αυτο με τα 1000 γιουρα ακουγοταν πολυ περυ αλλα δεν ξερω αν ισχυει…Με καθε επιφυλαξη το λεω…
Εγω παντως το πιστευω το τανασι σαν δευτερη λυση…

Δεν κανει πλακα ρε κι εσυ,ο Γκαρσια και ο Ρεγκειρο ειναι κολλητοι εδω και παρα πολλα χρονια,επαιζαν και στην εθνικη Ουρουγουαης μαζι.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι αρχισαν να κοπανανε ουζα:p

Γιατι ρε,αποδιδει η τακτικη,20 ποντους πανω απο εσας τερματιζουμε με αυτους που διωχνετε:p

Καλα,οχι και ρισπεκτ…Ο Βιεϊρινια ειναι καλυτερος και ειναι και πιτσιρικι,αλλα αμα στραβωσει του Αντελινο τι να κανουμε…:frowning:
Γαμημενη Πορτο!

O Kοκε (ασχετα αν εκανε κακη χρονια) εχει στην ομαδα 3 χρονια και ειναι αρχηγος.

Αν και ειναι πολλα τα 800.000, εχει μια λογικη οτι τα παιρνει.

Τωρα το τανασι, αν ηθελε στο πρωτο του επαγγελματικο συμβολαιο τον ουρανο με τα αστρα, ειλικρινα στα αρχιδια μου.

Νομιζω του προταθηκε 300.000 για 4ετες, αλλα δε νομιζω πως αν εβγαζε ματια δε θα ανανεωνε, ουτε νομιζω να παιρνει πολλα παραπανω στον παοκ.

Ουτε που με ενδιαφερει πλεον. [-X

ρε δεν ειπα οτι προτιμω ρεγκειρο απο βιειρινια…απλα πιστευω πως αν τον παιρναμε(παρουμε) θα αποδωσει πολλα περισσοτερα αποτι στον αρη που κινηθηκε στην μετριοτητα ολοι η ομαδα τους

Απ’ότι φαίνεται θα τον αγοράσουμε τον Βιερίνια οπότε τέλος και το δίλλημα. Αν έρθει και Βιτόλο θα φύγει δανεικός μάλλον ο Μπαλάφας.

δε το πιστευω πως ο ζαγορακης θα στειλει το υπερταλεντο του παοκ δανεικο…αυτο ειναι ιεροσυλια

Υπερταλέντο ο Μπαλάφας;;
Δε νομίζω.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ 3ΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΟΚ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ!!! ΝΑΙ ΩΡΕ!!!

να το μπαμ του καλοκαιριου που θελαμε…αυτο μαζι με κουτσια

Αν φυγει η σημαια του ΠΑΟΚ ο Μπαλαφινιο ισα που αλλαζω και ομαδα:(

Τεραστια επιτυχια η μεταγραφη του Βιεϊρινια,αμα παρει μερικα παιχνιδια στα ποδια του γινεται χαλαρα απο τα καλυτερα εξτρεμ του πρωταθληματος :smiley: Ευτυχως που τελειωσε αυτο το σηριαλ γιατι ειχα χεστει λιγακι,δεν ηθελα να φυγει για τιποτα οχι μονο γιατι ειναι πολυ καλο παιχτρακι αλλα τον πηγαινω παρα πολυ και σαν φιγουρα και ατομο.

Εν τω μεταξυ,ολο και πυκνωνουν οι μερες τις τελευταιες μερες οτι ο Τεο θα βαλει και το κερασακι στην τουρτα μετα και την μεταγραφη του Βιτολο,μιας και η κινηση των εισητηριων ειναι τοσο εντυπωσιακη.Ε ρε και να χουμε κανα παλαβο σε στιλ Γκαρσια περυσι και να μας τρελανει ολους!:smiley:

ναι οντως ακουγεται αυτο με το μεγαλο ονομα…και πιστευω πως εφοσον πανε ολα καλα και προκριθουμε στους ομιλους του γιουροπα λιγκ τοτε σιγουρα θα ρθει το παικτακι

χαχα…βαλε και την αλλη με σορλεν και αμπουμπακαρι…ειναι σαν ζευγαρακι που ο σορλεν τρωει παντοφλα…

όχι ρε,ο Αμπούμπα είναι σαν παιδάκι στην ημερήσια εκδρομή της 4ης δημοτικού

καλα μιλαμε ο αμπου δεν υπαρχει…και ο σολεν νταξ δε παει πισω,αλλα ο αμπου ειναι ολα τα λεφτα

sold out στα διαρκειας…εφυγαν ολα 21.100…