Να φύγουν όλοι. Να παν αλλού
Δλδ αμα σκασει καμια βομβα σαλπιγγιδη στην τουμπα 2 λεπτα πριν τελειωσει η προθεσμια για τις μεταγραφες τι εχει να γινει?(Λεμε τωρα αν γινοταν…):lol:
1ον) θα εξακολουθησει να ειναι προδοτης,διοτι αυτη τη φορα θα προδωσει τον παναθηναικο(οι συνηθειες δε ξεχνιουνται:D)
2ον)αν γινει κατι τετοιο,πρεπει το παιδι πραγματικα να ναι λιωμενος παοκτσης…δεν εξηγειται αλλιως,η πολυ ηλιθιος…και επειδη ουτε για λιωμενο ουτε για ηλιθιο τον κοβω,ξεχαστε αυτα τα σεναρια
Χαχα δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που θα χάριζε τον μισό του μισθό στην αγαπημένη του ομάδα.
Μην ξαναρχίζετε την παράνοια, please…
Λετε να παρετε τον Μουν?
σε ενοχλει η παρανοια?
Όταν συνοδεύεται από έλλειψη αντιληπτικής ικανότητας, ναι.
και μονο που καθεσαι και σχολιαζεις αλλους με υφακι δειχνει πολλα…
παοκια πηρατε τον μουν???
επειδη το πιο πιθανο σεναριο σε επιστροφη σαλπιγγιδη ηταν το να καταβαλει τα χρηματα του συμβολαιου του για να αφεθη ελευθερος τα οποια θα ταν πολυ λιγοτερα απο μια μεταγραφη στον παοκ και να του τα δωσει ο παοκ,θα ταν προδοσια για τον παναθηναικο…
εγω το εχω ξαναπει για το θεμα σαλπιγγιδη οτι εφοσον ειναι επαγγελματιας οσο παοκτζης και να ηταν επρεπε να δει και το συμφερον του(μιλαω για την μεταγραφη του στον παο)
ναι εγω δεν το θεωρω προδοτη(γιατι ειχε δωσει και χρηματα στην ομαδα με τη μεταγραφη ασχετα τι τα εκανε ο γουμενος,απλα το δυο φορες προδοτης το ειπα κοροιδευτικα…),απλα αν τον παιρναμε φετος απο παο θα ταν με πουστια πραγματα που δε κανει ο δικεφαλος…
πουστιες δε κανει,αλλα μλκιες σιγουρα αφου πηραμε τον μουν δανεικο…ε δε παμε καλα
Μυρίζομαι τρελή τράμπα για Μουν. Ο βάζελος θέλει από τον Ατρόμητο τον Μαρίνο έτσι; Τον θέλει όμως τώρα. Δίνει ο ΠΑΟΚ τον Αναστασάκο στον Ατρόμητο ο Ατρόμητος τον Μαρίνο στον βάζελο και ο βάζελος τον Μουν στον ΠΑΟΚ… Τρελό ακούγεται αλλά δεν το αποκλείω
Αυτό έγινε μάλλον:!:
Ρε τον Paoktsi με πρόλαβε
Σε εφημεριδα λεει οτι η ΑΕΚ προτεινε ανταλλαγη Τζεμπουρ με Μουσλιμοβιτς και αρνηθηκατε ε.
Kαι καλα 'καναν.
Εδω γινονται πουτανα στα αποδυτηρια με τους υπαρχοντες, φανταζεσαι να παιρναν και Τζιμπουρ;;; :lol:
Φαντάζεστε Τζιμπούρ,Γκαρσία,Τσιρίλο και Κονσεισάο στην ίδια εντεκάδα; :lol::lol: