Π.α.ο.κ

χαχα
καθε βδομαδα θαχαμε δραματα

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14DQLF5U2&extLang=

πολυ γαματο εκ μερους του προεδρου…για να δουμε

Καλα βγαινει στα ραδια και τα λεει ο γνωστος “Νικολας”,ειδικα στον ραπτοπουλο…:lol::lol:

Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου για την υπόθεση Μουν. Κατ’ εμέ παρ’όλο τον γενικά καλό μεταγραφικό σχεδιασμό στη θέση του δεξιού μπακ γίναν εγκλήματα. Η ομάδα από πέρσυ χρειαζόταν εκτός του Σνάουτσνερ που είναι πάρα πολύ καλός αμυντικός αλλά ανύπαρκτος επιθετικά ένας δεξιός μπακ που να μπορεί να βοηθήσει και λίγο μπροστά. Ο Αραμπατζής φάνηκε από πέρσυ ότι μετά τον δεύτερο τραυματισμό του στο χιαστό είναι δύσκολο να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Στην αρχή της προετοιμασίας βλέπουμε να δοκιμάζεται δεξιά ο Κοντρέρας. Η δοκιμή απέτυχε αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έφταιγε η θέση που αγωνίστικε ή γενικά η κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο παίκτης (μικρή περίοδος ξεκούρασης και κατευθείαν σκληρή προτετοιμασία). Τελικά ήρθε και ο τραυματισμός. Η ομάδα έμεινε χωρίς δεξί μπακ στους αγώνες με την Χέρενφεν και τότε μάλλον κατάλαβαν στην ΠΑΕ ότι δεν μπορούν να βασίζονται στον Αραμπατζή. Ήταν αργά όμως για να βρουν κάτι καλό, τα λεφτά δεν υπάρχουν και τελικά βρέθηκε η λύση του δανεισμού του Μουν. Για μένα κάκιστη επιλογή. Σαν παίκτης μπορεί να είναι αρκετά καλός όμως ακούω ότι τον Νοέμβρη θα έχει τρεξίματα με δικαστήρια και τον Ιανουάριο λογικά θα πάει Κόπα Άφρικα. Πότε δηλαδή θα παίξει; Όλα αυτά προέκυψαν από τον καθυστερημένο εντοπισμό του προβλήματος στην θέση αυτή. Και σαν να μην έφταναν όλ’αυτά προφανώς για τη μεταγραφή του Μουν έφυγε και ο Αναστασάκος. Που με 150,000 συμβόλαιο τον χρόνο δεν θα μας πείραζε σαν μια ακόμα εναλλακτική λύση για την επίθεση. (για το τελευταίο κρατάω ακόμα μια πισινή μπας και έρθει κάποιος ελεύθερος την τελευταία στιγμή αλλά δύσκολα)

Απο τα λεγομενα σου βλεπω ποσο υπολογιζεται ο Παπαζογλας.

Τουλαχιστον τα δακρυα του παιδιου δεν πηγαν χαμενα. :lol:

Έχει ένα δίκιο εδώ που τα λέμε, ε…

Για ποιον λες;;;

Και συ για το βαριομοιρο ταλεντο που θελησαμε να του καταστρεψουμε την καριερα;;;

Από τα δικά μου λεγόμενα ρε συ; Το θέμα είναι τί θα κάνει η διοίκηση. Αν δεν πάρουν άλλον επιθετικό στο στυλ Μουσλίμοβιτς-Παπάζογλου-Αναστασάκου τότε σημαίνει ότι τον υπολογίζουν και μάλιστα πολύ. Και μάλλον αυτό είναι το πιο πιθανό. Αν αποκτηθεί άλλος επιθετικός (που είπαμε είναι δύσκολο) αυτός λογικά θα είναι κοντός :slight_smile:

Μάλλον χαλάει η μεταγγραφή του Μουν :smiley:

Οταν μου λες οτι χανεις την εναλλακτικη Αναστασακος και θες (μπορει να μην το καταλαβα εγω καλα οπως το 'γραψες) επιθετικο, αυτο καταλαβαινω.

Και στην τελικη, αν παιξει θα παιξει απο ενα λαθς στο σχεδιασμο, γιατι μεχρι τωρα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.

O Παπάζογλου δεν ξέρει κανείς σε τί κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ότι τον υπολογίζουν πάντως

Λέτε να του πάει η ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα του Μουν τον Νοέμβριο; :stuck_out_tongue:

Το… μίνι θρίλερ για τον δανεισμό του Mπράις Μουν από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ είχε τελικά θετική έκβαση. Το θέμα που δημιουργήθηκε με το δικαίωμα συμμετοχής του ΝοτιαΑφρικανού στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων λύθηκε και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον «δικέφαλο» o παίκτης θα μπορεί να παίξει και στα δύο ματς κόντρα στους «πράσινους».

Όλα αυτά και ενώ οι δύο σύλλογοι είχαν ανακοινώσει το βράδυ της Δευτέρα την συμφωνία! Απλά το όλο ζήτημα προέκυψε από την επιθυμία των «πρασίνων« να μην αγωνιστεί ο παίκτης σε ένα από τα δύο παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ακούσει… κουβέντα και στον φόβο μήπως χαλάσει η μεταγραφή ο Παναθηναϊκός έκανε πίσω και τελικά ο 22χρονος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί κανονικά τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στην Τούμπα.

gazzeta.gr

Ρε τα βαζελακια…

επιστροφη για αραμπατζη και σορλεν…αντε να παρουμε ανασες σαν ροστερ…τωρα που εχουμε αραμπατζη διωξτε τον μουν:D

Πληροφορίες από την ΠΑΕ κάνουν λόγο για κρούση του ΠΑΟΚ στον Μουνίτης για να δέσει με τον Μουν στην δεξιά πτέρυγα…

Δεν παίρνετε και τον Μουνίρ Ελ Χαμνταουί από την Αλκμαάρ να έχουμε έναν πονοκέφαλο λιγότερο;

Μηπως και ο καπουτσο θα ηταν ιδανικη λυση?:stuck_out_tongue:

Ο Μπράις Μουν σε συνέντευξη του στο “Football365.co.za” μίλησε για την μεταγραφή του με μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ. «Αποφάσισα να παίξω δανεικός σε άλλη ομάδα για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Είμαι ένας δεξιός μπακ που του αρέσει να βγαίνει στην επίθεση και αυτό δεν συνέβαινε στον Παναθηναϊκό. Όταν έμαθα πως ο Φερνάντο Σάντος ενδιαφέρθηκε για εμένα, δέχθηκα να παίξω στον ΠΑΟΚ γιατί ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό μου στυλ.
Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την κίνηση, γιατί ξέρω πως στον ΠΑΟΚ θα ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα με απίστευτο κόσμο, την οποία θέλω από τη μεριά μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ», δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός.

:D:D:D:D

xaxaxaxaxaxa

Πάει καρφί στις καλύτερες ατάκες! :lol2:

2 βδομαδες εκτος ο μπιζερα…εχουν τραυματιστει τα 3 απτα 4 center back μας…

Αντε και γαμηθειται ρε πουστη…τι σκατα γυμναστες εχουν στην ομαδα,εχουν καει οι μυς των παικτων…τι ασκησεις τους βαζουν να κανουν