Παντως τοτε το Αιγαλεω ειχε συμμετασχει στο Κυππελο Uefa και ειχε κανει πολυ καλες εμφανισεις.
Ακομα θυμαμαι το Αιγαλεω-Λατσιο 2-2. :-s
hahaha
Χτες πήγα για μπάλα με φανέλα abubakari. Τί περίμενες;
Πλάκα πλάκα έχουν ψιλοτραυματιστεί σχεδόν όλοι οι παίκτες και τώρα περνάνε δεύτερο γύρο τραυματισμού (βλ. bizera,abubakari) Και όλα αυτά σε 1,5 μήνα. Εκπληκτικό
Ε αυτο δεν ειναι μονο γκαντεμια,κακη προετοιμασια και αθλιοι γυμναστες ειναι κυριως.
Που ακριβως κανει προπονησεις ο Παοκ ? Σε καμια οικοδομη ?
Δεν κανανε αγιασμο για φετος.
εξορκισμο πρεπει να κανουνε να φυγουν τα δαιμονια
με τοσους τραυματισμους αρχιζω να πιστευω οτι ο παοκ κανει προπονηση σε πολυ χειροτερο γηπεδο απο τους θρακομακεδονες που κανει η αεκ…ή απλα εχει χαλια γυμναστες…
Ποτε θα ειναι ετοιμο το προπονητικο?
Κάκος για τον επερχομενο αγωνα.
Ε ρε πουστη μου, ποσα παραμυθια πουλησα για να παρω αδεια αυτη τη Κυριακη ωστε να παω στην Τουμπα, και τωρα θα ελπιζω να μην φαμε δακρυγονα παλι με τον μορφονιο τον Κακο.
Κάκος;;;; Ε έλεος ρε πούστη μου. Αν θέλει κάποιος του δανείζω το διαρκείας μου να μην χάσει τέτοια σφαγή
δηλαδη για να καταλαβω…το οτι ο ολυμπιακος εφερε χ με την καβαλα πρεπει να το πληρωσει ο παοκ?
Ακομα δεν εγινε το ματς !
Oρίστικε όμως ό άρχοντας του αγώνα
δεν βρηκα εισητηρια…τιποτα…μαλλον θα παω ετσι,και θα ελπιζω…
δε χρειαζεται να γινει…το οτι στα τελευταια 4 παιχνιδια με γαυρο εχουμε τον κακο για διαιτητη λεει αρκετα
Τοσα πολλα παραπονα εχετε απο τον Κακο ? Ηταν και στο ματς του κυπελλου στο Καραισκακη ?
Εντωμεταξυ δεν εχω καλη γνωμη για τον Κακο.Παντα προσπαθει να τραβηξει τα φωτα πανω του.
Όχι εκεί το θαύμα το έκανε ο Κουκουλάκης. Ο Κάκος κυρίως στα play off μας κανόνισε με βάζελο στην Τούμπα και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
κρας πες μου σε παρακαλώ τι θα κάνει ο γκαγκάτσης με γαύρο. κανα κουκί θα πάρετε ή τσάμπα η μεταγραφή?
ο μπίλαρος είχε καλές σχέσεις με το λιμάνι. και πιθανότατα έχει ακόμα.
δεν είναι σωστό τώρα να χαλάσουν οι καλές σχέσεις.