Π.α.ο.κ

κ η “καυτή” Τούμπα όμως ? τι θα κάνει ? να περάσει πάλι ο γαύρος ?

ε όχι , ε όχι

θέλω πολλά κουκιά σε παοκ για να πειράζουμε κρασβόδυ κ να κλαίνε οι ίδιοι γαύροι που για τα δικά τους λένε πως “οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν όπως κ να έχει”

μπορώ?

κατά μια έννοια μοχθηρό, αλλά πέρα ως πέρα δίκαιο.
μαζί σου λοιπόν.

Αν δεν νικησει ο παοκ αυτον τον οσφπ τωρα που ειναι σε αυτη την κατασταση με προπονητη καποιον μπαντοβιτς,τοτε ποτε θα τον νικησει? Αντε γιατι η τουμπα μου φαινεται εχει γινει απο εκει που ηταν η καυτη εδρα τωρα περναει οποιος θελει.

το μονο που ισχυει απο αυτα που γραφτηκαν εδω ειναι πως αν δε κερδισουμε αυτο το γαυρο τοτε δε θα το κερδισουμε ποτε.

τα αλλα ολα ειναι π@π@ρολογιες…

προφανώς και είναι το λογικό να κερδίσει ο ΠΑΟΚ γιατί από το 60’ και μετά με τον Λεβαδειακό έβγαλε μάτια (τα πρώτα 60’ καθώς επίσης τα 2 ματς με την Χερενφεϊν και τον Αστέρα Τρίπολης ήταν απλώς η παρένθεση).

προφανώς και είναι π@π@ρολογία να συνδέεις τον Γκαγκάτση με παρασκήνιο.

προφανώς και είναι π@π@ρολογίες το ότι για κάποιους ΠΑΟΚτζήδες ο ΠΑΟΚ χάνει μόνο από τη διαιτησία.

προφανώς και είναι π@π@ρολογίες το ότι οι Ολυμπιακοί λένε ότι δεν μασάνε από κακές διαιτησίες. Ιδιαίτερα όταν δεν τις έχουν.

Παοκ, μπουγάτσα και άραγμα ταράτσα.

παπαρολογια ειναι να λες οτι ο παοκ συνδεεται με παρασκυνιο,οταν αυτο που λες ειναι τελειως αβασιμο…

Εντάξει, να μην είμαστε υπερβολικοί ούτε οι μεν ούτε οι δε, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει χάσει κάποια ματς στα οποία έπαιξε ρόλο η διατησία (βέβαια δεν έφταιγε μόνο αυτή).

…“Toν μαη θα ειμαστε καλα…και αγιος ο θεος…”:stuck_out_tongue:

O Lady Γκα-Γκα δηλαδή δεν έχει σχέση με το παρασκήνιο;
Ή μήπως παραγράφηκαν με τον αγιασμό όλα;

outshined,αντε μακρια απτο θρεντ του ΠΑΟΚ,το μολυνεις.

Παπαρολογία είναι να συνδέεις τον Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ με το παρασκήνιο όταν στο δεύτερο ματς ήδη η διαιτησία δεν σου έχει δώσει καθαρό πέναλτυ.
Παπαρολογία είναι να θεωρείς ότι για κάποιους ΠΑΟΚΤσήδες ο ΠΑΟΚ χάνει μόνο από τη διαιτησία. Ποιός Παοκτσής διαμαρτυρήθηκε για το 3-0 πέρσυ από το βάζελο; Για το 1-0 από την ΑΕΚ; ΚΑΝΕΙΣ. Βλέπεις λοιπόν ποιος λέει παπαρολογίες. Οι Παοκτσήδες διαμαρτυρήθηκαν για κάτι πέναλτυ και κατί ακυρωθέντα γκολ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή για άκυρα γκολ από Πανσεραικο και Θρασύβουλο για μη αποβολές του Βιτόλο και του Σιμάο για απίθανες αποβολές Σορλέν και Γκαρσία(μιλάω για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο) και άλλα πολλά τραγικά που η ομαδούλες σας ποτέ δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν.
προφανώς και είναι π@π@ρολογίες το ότι οι βάζελοι λένε ότι δεν μασάνε από κακές διαιτησίες. Ιδιαίτερα όταν δεν τις έχουν.
Παπαρολογία είναι ότι οι Νότιοι ξέρετε τί θα πει μπουγάτσα.

Α εγω ξερω.Η γενεττειρα της μανας μου το εχει σπεσιαλιτε. 8)

Ολα στο γηπεδο θα φανουν.

:slight_smile: Δεν ήταν για σένα. Άλλωστε εσύ δεν προέβεις σε εγκεφαλικά “αστεία” χρησιμοποιώντας την :wink:

Ναι μωρε.Ετσι πεταχτηκα.

Κοίτα, πρώτα απ’όλα να σε ευχαριστήσω για τον όρο “εγκεφαλικά αστεία” (όπως και για το ειρωνικό της έκφρασης).

Έπειτα, να με συγχωρέσεις που χρησιμοποίησα τον όρο μπουγάτσα. Και μάλιστα τόσο άκομψα.

Επίσης, να με συγχωρέσεις γιατί εγώ είμαι πιο νότια και από την Αθήνα. Και επειδή η αδικία που τραβάει ο βορράς από το νότο είναι δυσβάσταχτη δεν θα έπρεπε να μιλάω.

Να με συγχωρείς που συνέδεσα το Γκαγκάτση με το παρασκήνιο. Απλά υπέθεσα πως το να πάρεις τον Hendrix στην μπάντα σου και να του ζητήσεις να μην παίζει κιθάρα θα ήταν λίγο παράξενο.

Να παραδεχτώ ότι που και που χάνετε κανά παιχνίδι δίκαια. Αλλά εσείς το χάνετε, δεν το κερδίζουν οι άλλοι. Όπως το περσινό 3-0. Λίγα όμως είναι αυτά.

Για τους βάζελους δεν είπα ότι δε μασάμε από διαιτησία. Και πολύ μάλιστα. Το σχόλιο ήταν υποστηρικτικό στο σχόλιο του monte ότι οι γαύροι ισχυρίζονται πως όταν έχεις καλή ομάδα κερδίζεις και την κόντρα διαιτησία. Την οποία όμως δεν έχουν και πολύ, άρα δεν χρειάζετε να την κερδίσουν.

Παπαρδέλα, τα αστεία σου σε αυτούς που τα εκτιμάνε.

Ως γνήσιος νότιος συμφωνώ με Outshined.

μπορούμε ρε παιδιά μια στιγμή στο φόρουμ να συμφωνήσουμε πως ΟΛΟΙ μασάμε από διαιτησία ? τοσο δύσκολο είναι ?

μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως ΟΛΟΙ θέλουν τα κουκούτσια στο μέρος τους, οπότε στο “δεν αδικώ ομάδα του Σώκρατες” σύστημα, ο αντι-Ολυμπιακός Βασάρας είναι η μόνη λύση; 2,5 αγωνιστικές έχουν γίνει. Σταματήστε τη μουρμούρα για τη διαιτησία για περσινά παιχνίδια. Εγώ δεν έχω όρεξη να ξεκινήσω από τώρα αυτό το διάλογο…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει παίκτες να παίξει επίθεση, ο ΠΑΟ έχει μόνο τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να τον ξελασπώνει στην Ελλάδα, η ΑΕΚ τρώει 4άρες δίχως να τη νοιάζει, ο ΠΑΟΚ δε βάζει γκολ και 2ο επιθετικό και δε τον νοιάζει και εμείς ασχολιούμαστε με τη διαιτησία.

Το ποστάρω στο τόπικ του ΠΑΟΚ (που δεν έπαιξε χθες Ευρώπη), αλλά κάποτε ελληνικές ομάδες έφταναν στους 8 του ΟΥΕΦΑ και έλεγαν “σιγά τα αβγά”. Πλέον παίζουν μπάλα επιπέδου “Φινλανδικό Πρωτάθλημα” και εμείς ασχολιόμαστε με το Γκαγκάτση, τις διαιτησίες και το τι έγινε πέρσι και πρόπερσι.

Μπορείτε να συνεχίσετε…

Ο σαντος εχει υπογραψει την ανανεωση του συμβολαιου με τον παοκ η οχι ακομα?

ειχαν μεινει τα τυπικα αποτι θυμαμαι,το χε πει ο ζαγορ στη τελευταια συνεντευξη τυπου…