Π.α.ο.κ

Eγώ πάντως με Σάντος του χρόνου διαρκείας δεν ανανεώνω. Ο άνθρωπος δεν παίζεται.

Παντως αφου αυτος ο ΠΑΟΚ δε κερδισε αυτο τον Ολυμπιακο…
Κραμπσοντη δε ξεκινησες οπως επρεπε και δεν εχει πλεον πλακα :frowning:

Κώστα είχες δίκιο έχει πολύ πλάκα το θρεντ :lol:

Δεν τρίτωσε και το κα(κ)λό…έτσι γίνεται σχεδόν πάντα:):!:

νταξει τι να πω…πονανε τα ματια μας

1ον,δε παταξαμε τον ολυμπιακο οταν επρεπε…δηλαδη ρε πουστη δε γινεται να βαλουμε γκολ και να συνεχισουμε στο ιδιο τεμπο?
2ον,πλεον ειμαι 100% σιγουρος οτι ο σαντος δε δουλευει καθολου την επιθεση της ομαδας…τους λεει παιδια αμυνομαστε,βγαινουμε μπροστα και μετα ο αγιος θεος
3ον,μια ζωη κωλοφαρδη ομαδα ο γαυρος…
4ον,ο κακος δε πρεπει να ξανασφυριξει ματς του παοκ…χωρις να εκανε κατι εξωφθαλμο σημερα,πραγματικα καταφερνει με τα σφυριγματα του να εκνευριζει τους παντες ειτε ειναι οι φιλαθλοι στο γηπεδο,ειτε φιλαθλοι απτην τηλεοραση
5ον,ο ντιογκο εξελισεται στη μεγαλυτερη πουτ@νιτσα του πρωταθληματος

κυριε σαντος,αντε την βγαζεις και αυτην τη χρονια φετος αλλα απτου χρονου ποδι…σε ευχαριστουμε που μας εκανες υπολισιμους αντιπαλους απτην ανυπαρξια των τελευταιων χρονων,αλλα ως εδω

ειλικρινα τωρα πειτε μου, αυτος ο pablo garcia δεν πρεπει να φαει ενα δυνατο ξυλικι μπας και στρωσει χαρακτηρα?
βαζελος ειμαι, αλλα οταν ειδα να πεφτει ετσι πανω στον στολτιδη πονεσε η καρδια μου ρε.
το παλικαρι (ο στολτιδης) εχει τοσο καιρο τραυματιας και καποιος μαλακας θα τον εστελνε για συνταξη.
και δεν ειναι κανενα κωλοπαιδι…απο τους λιγους συμπαθητικους του γαυρου.
αν θελετε καποιον να χτυπησετε ο αβρααμ το αξιζει!:stuck_out_tongue:

Oμολογω οτι το 4ο δεν το καταλαβα.

Ο Paoktsis εχει καλο καθηγητη.Του τα εχει μαθει καλα :stuck_out_tongue:

Δεν έχουν ρε παιδί μου κάτι απτό να του προσάψουν, αλλά όπως πάντα φταίει η διαιτησία. Ειδικά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. :lol:

να σημειωσω για το σημερινο ματς πως ο βιερινια αξιζει να μεινει για παντα στον παοκ,ειναι ο μονος παικτης που εδωσε το 110% στο σημερινο ματς λες και ηταν γενημα θρεμα παοκτσης

επισης το μονο θετικο σημερα ηταν οτι τραυματιστικε ο μουσλιμοβιτς και θα παιζει ο φιλομενο στη θεση του για τον καιρο αυτο.

Μουσλι…πανε παιξε σε κανα παρκακι αγορι μου

Τα σφυριγματακια του τα πηρε παντως ο οσφπ στο δευτερο ημιχρονο απο το φαλακρο βελος κακο. Ο Σαντος επρεπε σημερα να δηλωσει παραιτηση,δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εχει κερδισει κανενα μα κανενα ντερμπι τοσα χρονια.

Αυτη τη τουμπα πλεον δεν τη φοβαται κανεις,ολοι περνανε.

Ειπε καποιο ψεμα;;; :?

Ασχετα που ο παοκ δεν αδικηθηκε σημερα. Γενικα μιλησε.

Ειδικά εκεί που ο Σαβινί πάει να κόψει τη μπάλα στο Ντιόγο “κλειδώνοντάς” το πόδι του και ο Κάκος δείχνει παίζετε αναφώνησα κι εγώ: “ΕΛΕΟΣ με αυτή την εύνοια στο γαύρο πια!!!”

Ε ετσι κι αλλιως ο κυριος στοχος της σεζον για τον ΠΑΟΚ δεν επετευχθη οποτε μπορει να τον σουταρουν κιολας,αν δε παραιτηθει.

Έχει και το ματς με τον Άρη, άσε που μπορεί να κληρωθούμε μαζί και στο κύπελλο.

Τα πηρες τα σφυριγματα σου και το ξερεις μη μιλας. Απο που προηλθε το γκολ σου,απο εξελιξη φασης οπου ειχε σφυριξει ο φαλακροδαιμονας ανυπαρκτο φαουλ. Το σπρωξιμο στο β’ το εβλεπε και ο ανεστης βλαχος με το πορσελανινο το ματι.

Η μηπως στην φαση καπου στο 85 νομιζω που ειναι στην επιθεση ο παοκ,καθαρο φαουλ σε παικτη του παοκ κ δεν δινεται,στην εξελιξη της φασης δοθηκε φαουλ στον μητρογλου καπου κοντα στο ημικυκλιο,φαουλ ανυπαρκτο.

Ρε παιδι μου οταν ακουμπανε παικτες του γαυρου η τους κανουν φαουλ πεφτουν κατω και σφαδαζουν απο τον πονο,χτυπιουνται λες κ τους πυροβολησε κανεις με 50αρι…

copyrights:roll:

Ναι μωρέ τον καημένο τον στολτίδη που όταν είχε κόψει στα δύο το πόδι του Νορβηγού αντί να πάει να δεί τι έγινε απομακρυνόταν φυσόντας τη μύτη του. Στολτίδης=Καλό παιδί, μέγας μύθος.
Και μην τρελαθούμε, ο Γκαρσία δεν έιχε πρόθεση σ’αυτή τη φάση.

Επσης αν δεν ειχε δωσει το αναποδο πλαγιο στο πρωτο θα ειχε αλλαξει το χωροχρονικο συνεχες και η εξελιξη του παιχνιδου θα ηταν διαφορετικη κ θα ειχες βαλει 45 γκολ

Εσύ μάλλον έχεις 2 πορσελάνινα μάτια γιατί ο Σορλέν κλοτσάει καθαρά.