Μας επεισες,εδω και μια εβδομαδα τα λεγαμε για τον κακο και ειδαμε παλι…:roll:
Και ο ντιογκο ξερει να δινει καλες αγκωνιες δεν λεω…:lol:
Εκτακτο Δ.Σ. από τον Ζαγοράκη!
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης πάντως θέλησε να αναλάβει… δράση και γι’ αυτό το λόγο, μετά το τέλος του ντέρμπι, στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα(!), με τα ερωτηματικά να είναι μεγάλα για το τι πρόκειται να συζητηθεί σε αυτό το ΔΣ…
Ρε παιδια ο κακος σε ποσα ματς παοκ-οσφπ εχει κληρωθει να παιζει,4η συνολικα δεν ειναι? Πολυ συμπτωση ρε γμ.:-k
Α και αυτος ο τοροσιδης,σε καθε παιχνιδι ολο το μαγκα παριστανει,σημερα στη τουμπα παλι τρελα πουλουσε,οσο ηταν στην ξανθη βεβαια το παληκαρακι δεν τα εκανε αυτα…
Ο Κάκος ήταν συνδεσμίτης του Πάο. Κερκυραίος. Σε όσα ματς τον έχω δει να σφυρίζει ματς δικό μας μου έχει κάνει τα νεύρα σμπαράλια. Γενικά τον θεωρώ κακό διαιτητή γιατί θέλει να είναι πρωταγωνιστής στα ματς.
ειναι αδιανοητο να διαμαρτυρονται οι παοκτσιδες για ευνοια διαιτησιας μετα το χθεσινο ματς.ο σαντος φανηκε καθαρα οτι φοβηθηκε το ματσακι.και εννοειται ο ολυμπιακος αξιζε που κερδισε.ο παοκ δεν επαιξε καλα και ειδικα στο 2ο ημιχρονο ηταν εκτος τοπου και χρονου
εντιτ: ο κακος βαζει και κολλητη μπλουζιτσα για να δειχνει ποσο γυμνασμενο και καλα σωμα εχει…:p:p:lol:
Χαρα δεν προκειται να δω απεναντι στον Ολυμπαικο.
Χαρα που εβλεπε ο πατερας μου οταν ο ΠΑΟΚ ηταν κυριαρχος σε τετοιες αναμετρησεις.
Εφυγα με νευρα και γκρινια απο το γηπεδο. Γκρινια προς τους παικτες της ομαδος μου.
Στο δευτερο ημιχρονο ο Τοροσιδης μας εκανε γιογιο.
Ο Τσιριλο ηταν απαραδεκτος, μιας και χωρις Σναουτσνερ η Κοντρερας, φανηκε οτι δεν προσδιδει κανενα απολυτως ιχνος ηγετικης θεσης.
Ενταξει, ο Κακος σιγουρα επρεπε να δωσει καρτα στον Ντιογο, οπως και μερικα φαουλ, αλλα εχουμε παθει ανοσια απο την ελλειψη 50-50 οποτε δεν αξιζει να σταθουμε.
Εκει που ημασταν περυσι μια απο τις καλυτερες αμυνες, φετος μας βλεπω για βαρια αποτελεσματα.
Θα αργησω να ξαναπαω γηπεδο, πολυ στεναχωρια χτες.
.το τι περασα για να μπω στο γηπεδο…χαχαχα…δεν λεγεται…απτις 7 παρα τεταρτο εξω απτην θυρα 4 και κανωντας ντου απο παντου μπας και περασω,κατελειξα μεσα στο γηπεδο στις 9:13 στην θυρα 7…
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από την πλευρά των οπαδών προς τον Φερνάντο Σαντος και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο πρόεδρος του δικεφάλου, εμφανώς απογοητευμένος ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως αποφάσισε να παραιτηθεί! Έκτακτο Δ.Σ. σε λίγη ώρα ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.