Tι εκανε ρε παιδια ο Σπαθας και δεν εχω δει το ματς ?
το αιωνιο παραπονο των παοκτσιδων εκανε…
πανε δες ποσα φαουλ ειχαμε στο τελος του αγωνα…πανε δες ποσες καρτες εδωσε σε παικτες του παοκ και δεν εδωσε στου παο…πανε δες την δευτερη κιτρινη που εδωσε στον ιβιτς επειδη πηρε την μπαλα με τον ωμο…
κατα τα αλλα τιποτα απολυτως παιδια!ο διαιτητης ηταν ακριβοδικαιος
Εντάξει, δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε, ούτως ή άλλως δεν μπορώ να πω πως αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά κάποια πράγματα φάνηκαν, όπως ο ώμος του Ίβιτς που μετατράπηκε σε χέρι.
Τεσπα, συνεχίζουμε, δεν έγινε δα και κάτι τόσο πρωτότυπο.
Τίποτα μωρέ. Φταρνιζόταν ο Σορλέν και ο Ίβιτς, τους έδινε κίτρινες. Έπαιρνε από πίσω ο Κατσουράνης, κοιτούσε αλλού. Κατέβαζε την μπάλα σε φάση για γκολ ο Ίβιτς τον απέβαλε. Κατά τα άλλα μια χαρά.
Και επαναλαμβάνω.
Δεν έγινε δα και κάτι πρωτότυπο.
το χερι του ιβιτς δεν ηταν οντως χερι και ουτε κοκκινη βεβαια.μονο για αυτο δικαιουται να εχει παραπονο ο παοκ γιατι κατα τα αλλα ο διαιτητης επαιξε καλα.
παντως εχει γελιο ο κραμπ το πως βλεπει τον διαιτητη σε ενα ματς οταν παιζει ο παοκ και οταν παιζει μπατε-αεκ…
λοιπόν, κίτρινη από τη στιγμή που δίνει χέρι πρέπει να δώσει.
επίσης, χάρισε κίτρινες γενικώς και περισσότερες σε εμάς χωρίς αμφιβολία.
τώρα αν υπάρχει ένα θέμα πραγματικά για συζήτηση είναι το χέρι.
το λέω μόνο και μόνο για μη πείτε ότι κάνουμε αβαβά, αλλά ειλικρινά μόνο αν μιλήσουμε σοβαρά θα έχει νόημα.
η μπάλα χτυπάει οριακά στο σημείο που ξεχωρίζει ώμος και χέρι. και θέλει και κάμποσα replay. να δεχθώ πως η υποψία είναι υπέρ μας; οκ… αλλά εγώ συνεχίζω να μην είμαι βέβαιος. εδώ μιλάνε για το αν είναι μέσα από τη ραφή ή έξω από τη ραφή βάσει κανονισμών.
για να μπορέσει να κατεβάσει τη μπάλα με αυτό τον τρόπο πρέπει να κάνει προέκταση του χεριού του, που σημαίνει πως κατά μια έννοια παίρνει πλεονέκτημα με το χέρι.
εδω κανεις λαθος.η μπαλα καθαρα και απο την κανονικη ροη του αγωνα φαινεται οτι χτυπαει στον ωμο
το έχω δει σε αρκετά replay και τώρα στη nova. δεν έχω τόσο ξεκάθαρη άποψη όσο εσύ. αν είχα θα την έλεγα.
Δεν είπα το αντίθετο. Απάντησα απλά στον Deathster. Θα ήθελα να πω και κάτι για τον Garcia. Με τρελαίνει κάθε φορά που τον βλέπω να παίζει. Τέτοιος παικταράς. Κοροιδεύει κόσμο στο κέντρο παρ’ όλο που είναι πολύ αργός. Αν γυμναζόταν θα ήταν ακόμα στη Ρεάλ. Ο Σαβίνι μάλλον δεν κάνει. Ο Σάντος είναι ηττοπαθής το ξέρουμε αλλά να βγάλει Κουτσιανικούλη και να βάλει Μουν;;;; Ξεπέρασε τον εαυτό του. Ξέρω τα προβλήματα τραυματισμών αλλά πάλι δε δικαιολογείτε.
ΥΓ: Το δεύτερο γκολ του Κατσουράνη είναι το πιο ωραίο του πρωταθλήματος.
το μόνο σύστημα που είχε ο Σάντος σήμερα ήταν πετάμε τη μπάλα στον Βιερίνια και αν κάνει κάτι έκανε.
πέρα από το γκολ δεν είχε άλλη πραγματική ευκαιρία.
στο δευτερο γκολ του κατσουρ οι παικτες μαρκαραν με τα ματια…κατα τα αλλα ωραιος συνδυασμος
αληθεια παρατηρησε κανεις οτι οταν στηνοταν το τειχος του παοκ και εβγαινε ο ηλεκτρονικος κυκλος,η παικτες μας ηταν 3 μετρα πιο μακρια?Η φορουσατε γυαλια?
Outshined ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος και (αγωνιστικά) δικαιούταν τη νίκη. Όμως για μένα ο Σπάθας αποφάσισε να νικήσετε ότι και να γίνει. Η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του ώμου του Ίβιτς. Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Χέρι λογίζεται όταν η μπάλα χτυπάει αποκλειστικά σε κινούμενο μέρος του σώματος. Διαφωνώ μαζί σου στο ότι είναι δύσκολη φάση. Ο Σπάθας την είδε μια χαρά. Επίσης σε όλο το παιχνίδι σας προωθούσε ελαφρώς ώς βαρέως. Ιδίως αυτή η κίτρινη στον Κατσουράνη ήταν για γέλια ιδίως αν το συνδυάσεις με το τί κίτρινες έδωσε σε μας. Δεν θέλω να το τραβήξουμε πολύ με τη διαιτησία. Πιο πολύ είμαι τσατισμένος με τη διοίκησή μου που επιμένει να στηρίζει αυτόν τον προπονητή που παρ’όλο που είχε φοβερές απουσίες όφειλε να μην παρουσιάσει έναν τόσο ηττοπαθή ΠΑΟΚ.
στον παοκ σημερα εκανε μπαμ οτι οι πιο ποιοτικοι του παικτες ειναι ο βιερινια και ο γκαρσια(οταν δεν μεταμορφωνεται και αρχιζει να παιζει ξυλο)
ο βιερινια πολυ απλα πρεπει να φυγει απτον παοκ γιατι θα καει το παιδι…το καλοκαιρι με το καλο μια καλη προταση και να παει σε καμια ισπανια,αγγλια να δειξει τι αξιζει…να τρεχε σαν τον μα%@κα μονος του πραγματικα δεν αξιζει τον κοπο
μαρεσαν πολυ αυτος,ο γκαρσια ο οποιος αποδεικνυει γιατι ηταν στη ρεαλ(ενω περσι αποδεικνυειε γιατι εφυγε) καθως και ο κοντρερας.
ο σαβινι και ο τσιριλο αστειοι,καθως και ο σορλεν και φωτακης ανυπαρκτοι.
επισης αντι ο παπαζογλου σημερα που τον εβαλε,να μπει μεσα και να παιξει σαν σκυλι μπας και πεισει τον σαντος οτι αξιζει να παιζει αυτος μπηκε και εβγαζε ολη του την ξενερα που δεν παιζει στον παοκ
Ο Παπάζογλου έτσι έπαιζε και στα προηγούμενα ματς. Και χειρότερα να σου πω. Ο Τσιρίλο νομίζω ήταν καλύτερος από άλλα παιχνίδια αλλά παρ 'όλ αυτά ο Μαλεζάς αξίζει να παίζει βασικός στη θέση του.
στο nova ειπαν οτι ο κανονισμος λεει απο την ραφι και κατω ειναι χερι… λολ…??
ουτε ο παρουσοαστης δεν το ηξερε παντως…
ποια ακριβως εννουν σαν ραφη?ανθρωπολογια το καναμε το ποδοσφαιρο