Π.α.ο.κ

ραφή της φανέλας…
(με ανάλυση αλά Βαρούχα από Ασλάνη)

οποτε απο δω και περα θα βαζουμε την ραφη ολο και πιο ψηλα για να θεωρειται χερι με την μια

:lol::lol::lol::lol:

+1       :lol:

Σωστός ο Κόλκας

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/2009/10/και-εσύ-κακομοίρη-φάε-τη-σάρκα-σου/

:cry:

επαγγελματίες οπαδοί σαν τον Κόλκα μόνο στην Ελλάδα.

Nαι ενώ ο Σκόκας και λοιποί είναι αντικειμενικοί :D:D:D

όχι αλλά προσπαθούν να γράψουν σα δημοσιογράφοι καμια φορά.
ο Κόλκας είναι ένας μαγκάκος που απλά είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και αυτό του εξασφαλίζει δουλειά.

Σόρυ αλλά σχεδόν όλοι οι αθλητικογράφοι απέχουν χιλιόμετρα από τη δημοσιογραφία. Δεν είπα ότι ο Κόλκας γράφει σα δημοσιογράφος. Είπα ότι (τουλάχιστον σε αυτό το άρθρο γιατι γενικά σε άλλες περιπτώσεις διαφωνώ) έγραψε αλήθειες.

εγώ απλά πιστεύω ότι έγραψε αυτά που ήθελες να διαβάσεις.
και γενικά αυτό κάνουν οι περισσότεροι. πουλάνε αυτό που θέλει ο κόσμος να αγοράσει.
σήμερα που υπάρχει τεράστιο εύρος πληροφόρησης έχει μεγάλη σημαντικότητα το ποιόν αφήνεις να σε επηρεάσει.

Σεβαστή η άποψή σου. Η δικιά μου είναι ότι εσύ προσπαθείς να τον υποβαθμίσεις γιατί δεν έγραψε αυτά που ήθελες εσύ να διαβάσεις. Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Εγώ πάντως, έτυχε χθες να δω λίγη Αθλητική Κυριακή (τελικά δε μου είχε λείψει) και πέτυχα τον Μίνο να λέει με στόμφο “ο Κουτσιανικούλης δάκρυσε που δε του δόθηκε το πέναλτυ, λέγοντας πως δεν έκανε θέατρο” και πραγματικά εκείνη τη στιγμή πηγαίο γέλιο μου βγήκε. Ούτε παππούς να ήμουν και ο Μίνος ο Φώσκολος.

Κατά τα άλλα, το ματς δε το είδα, άνοιξα τη τηλεόραση λίγα λεπτά πριν βάλει το γκολ ο ΠΑΟ και την έκλεισα όταν είδα την κλασσική φάση από τα δεξιά. Καθαρό τζαρτζάρισμα, ο Καραγκούνης πέφτει κάτω, ο επόπτης που είναι μπροστά δε δίνει τίποτα, ο Καραγκούνης κάνει το νεκρό, ο Σπάθας από χιλιόμετρα σφυρίζει το φάουλ και μετά ο επόπτης αναγκαστικά σηκώνει το σημαιάκι. Καραγκούνης στο χόρτο 2 λεπτά, με το που βγαίνει έξω από το γήπεδο ανασταίνεται και μπαίνει να τελειώσει το ματς.

Αν συνεχίσει έτσι ο Καραγκούνης, μετά το στατιστικό του πόσες πάσες είχε ο κάθε παίκτης, θα βγει και το στατιστικό, του πόσην ώρα έμεινε όρθιος…

Επίσης, εξηγείστε στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην άμυνα, πως όταν ανταλλάζεις πάσες στην άμυνα ή θα το κάνεις γρήγορα και σωστά ή μη το κάνεις καθόλου. Και ας γυμνάσει επιτέλους κάποιος τον Γκαρσία. Με τα ίδια λεφτά θα έχετε έναν παικταρά που θα είναι 3 φορές πιο χρήσιμος…

καλα,outshined αγορι μου το χεις χασει…λες αερολογιες χωρις να αναφερεσε συγκεκριμενα που διαφωνεις η συμφωνεις με το αρθρο…

οριστε στο παραθετω εγω και πες μου που λεει χαζομαρες…αμα εξαιρεσουμε το πεναλντυ του κουτσια που δεν ειναι ξεκαθαρη φαση σε αντιθεση με αυτα που λεει ο κολκας,για πες μας που αλλου διαφωνεις

) Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει ανύπαρκτη κίτρινη νωρίς στο παιχνίδι, όταν δεν έχει καν ακουμπήσει τον γνωστό προκλητικό βουτηχτή του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργο Καραγκούνη. Ύποπτο σφύριγμα τουλάχιστον.

1.  Η πρώτη κάρτα στον Βλάνταν Ίβιτς βγήκε γιατί ο Σέρβος του είπε πως «δεν μπορεί να δίνει συνεχώς φάουλ, όταν στο ζητάνε».

2.  Όταν πριν από το παιχνίδι, ο Σπάθας λέει στον Χαλκιά να «προσέχετε με τα τραβήγματα μέσα στη περιοχή» ή κάτι ανάλογο, θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως σε θέλει χαλαρό, αλλιώς θα υπάρχει πρόβλημα.

3.  Όταν το τοίχος στήνεται αντί για εννέα μέτρα, στα δώδεκα.

4.  Όταν δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στον Κουτσιανικούλη, που ξεκάθαρα τον ρίχνει κάτω ο Σαριέγκι.

5.  Όταν ο Ίβιτς δέχεται κίτρινη κάρτα για χέρι, ενώ η μπάλα βρίσκει τον ώμο του και καταλήγει στον Βιεϊρίνια ο οποίος ή θα βάλει γκολ ή θα κερδίσει πέναλτι από τον Μπιέσμιρ που τον έχει χάσει. Καθαρίζοντάς σε και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

6.  Όταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε κλείνει με ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή και αυτό συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον το 80΄.

7.  Όταν σε κάθε επαφή στον αντίπαλο, σφυρίζεται φάουλ.

8.  Όταν ο Κατσουράνης, παίρνει τα πόδια του Ίβιτς με μαρκάρισμα από πίσω και δεν βγαίνει ποτέ η κάρτα.

ειναι η πρωτη φορα που ο κολκας βγαινει απο τα ρουχα του παντως. γενικα ειναι μια χαρα ο κολκας μπροστα σε κατι μινους…

1. ξαναδές τη φάση. ο δαντελένιος Πάμπλο φυσικά δεν ακουμπάει συχνά. Ύποπτο που έλεγε και ο αστυνόμος Μπέκας.

2. Το είπε σε άπταιστα ελληνικά; ο Κόλκας έχει βιωνικό αυτί πάντως. Ή έπαιζε μικρός το χαλασμένο τηλέφωνο συχνά.

3. Το πιασες το μήνυμα έτσιιιι…; Το βιωνικό αυτί που λέγαμε. New entry στα charts για αδικία.

4. Έγινε σε μια φάση σε φάουλ 30 μέτρα από το τέρμα που ήταν το τείχος ένα μέτρο πίσω. Αλλά ας υπερβάλουμε λίγο, τζάμπα είναι.

5. Πιο ξεκάθαρο δε γίνεται. Το βλέπεις καλύτερα με 3D γυαλιά (μαύρα) ή ακτίνες X που βλέπεις μέσα από τα ρούχα.

6. Εγώ πιστεύω θα έβαζε καλάθι και φάουλ. Εγω να δεχτώ ότι η αμφιβολία πήγε υπέρ μας. Αλλά κανείς δεν είχε χάσει κανέναν στη συνέχεια, γιατί απλά δεν υπήρξε…

7. Έχει ένα δίκιο, αλλά το κακό παραέγινε κατά την ανάπαυλα. Γιατί το λέει λίγο γενικά…

8. Κάθε επαφή. Και νοητή. Γιατί μιλάμε με δεδομένα, ε…

9. Έπρεπε να πάρει κάρτα. Μαρς.

σε κάλυψα;

Μήπως σας αδίκησε κιόλας;;; :D:D #-o

Θες να μιλήσουμε σοβαρά;
Σε τι να απάντήσω;
Τα κουκούτσια τα πήραμε. Προφανές.
Πέναλντι είναι αστείο να ζητάτε και η τελευταία φάση δεν είναι μια φάση τόσο καθαρή όσο θέλετε να πιστεύετε. Είναι μια φάση που η αμφιβολία πάει υπέρ μας.
Τα άλλα τώρα είναι να έχουμε να λέμε…

Tα κουκούτσια δεν ξέρω τι σημαίνει πραγματικά. Το ότι λες ότι το πέναλτυ είναι αστείο δείχνει είτε ότι δεν έχεις δει σωστά τη φάση. (Ο Σαριέγκι βάζει το χέρι του μπροστά από τον Κούτσια) είτε ότι δεν είσαι αντικειμενικός. Το πέναλτυ μάλλον υπάρχει. Επειδή όμως είναι δύσκολη φάση δεν επικεντρωνόμαστε εκεί. Όχι όμως και αστείο. Από την άλλη όταν μια ομάδα παίρνει συνεχώς μούφα φάουλ και το αντίθετο γίνεται για την άλλη, όταν το ίδιο γίνεται και στις κίτρινες (αν αντιπαραθέσεις τις φάσεις του Γκαρσία και του Κατσουράνη μάλλον θα σε πιάσουν τα γέλια) και όταν γίνεται η φάση στο 85 με τον Ίβιτς που φυσικά είναι φάση για γκολ τότε έχουμε κάθε λόγο να διαμαρτυρόμαστε. Και ναι παρ’όλο που ο ΠΑΟ ήταν πολύ καλύτερος( και τα χώνω τρελά στον Σάντος για τα τραγικά λάθη του) μπορεί αν η διαιτησία ήταν 50-50 ο ΠΑΟΚ να μην έχανε. Εγώ είπα τι πιστεύω. Δεν το συζητάω άλλο βαρέθηκα.

Υ.Γ: Η φάση του Ίβιτς είναι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ. Πρόκειται για εσκεμμένη απόφαση του Σπάθα.

αυτα ειναι τα κουκουτσακια κατα τον outshined…

ΠΑΟ είσαι.