Π.α.ο.κ

ντάξει προσπαθώ να κάνω συζήτηση με το crab και τον paoktsi.
το πάω γυρεύοντας.
τελικά λέω να επιστρέψω στον πυρετό.

Aμφιβάλλω αν μπορείς γενικά να κάνεις συζήτηση. Γύρνα λοιπόν στον πυρετό και άσε το παραλήρημα σου. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω να φταίει ο πυρετός γι’ αυτό.

γενικά, ναι ρε συ, το έχω παρατηρήσει και εγώ. δεν μπορώ. θα προσπαθήσω και κάποια στιγμή θα τα καταφέρω.

Δεν βλέπω κανένα παραλήρημα. Και δεν έχω πυρετό. Φχαριστώ πάντως.

Εντάξει πυρετό δεν έχεις. Μυωπία; Για δες αυτό.

Αστείο το πέναλτυ έτσι;

Ναι

To ξέρω ότι συμφωνείτε. Έτσι κι αλλιώς δεν διαφέρετε σε τίποτα.

Πράγματι.

Και τους δυο μας λένε Χρήστους και έχουμε μικρότερη αδερφή.

#-o#-o Έχει και ο άλλος ο Χρήστος το εκπληκτικό σου χιούμορ;

Ρε συ Κραμπ, ειναι τουλαχιστον τραγικο να ζητας πεναλτι στον Κουτσανικουλη.

Παιρνει και μπαλα με το ποδι, ενω η επαφη ειναι κατι λιγοτερο απο στοιχειωδης.

Δυναμόμετρο δεν έβαλα. Όπως και κανένας διαιτητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Υπάρχει επαφή του Σαριέγκι στουν Κουτσ πολύ πριν βρει τη μπάλα ο πρώτος. Το χέρι του ο Σαριέγκι είμαι σίγουρος ότι δεν το έβαλε για να ξεκουραστεί. :wink:

θες σε καθε επαφη να δινεται δηλαδη παραβαση?

Όταν ο αμυντικός είναι από πίσω και περνάει το χέρι του μπροστά από τον επιθετικό και τον πιάνει (έστω στιγμιαία) είναι πέναλτυ. Το τζατζάρισμα φυσικά δεν είναι :wink:
Αν θες εσύ απάντησέ μου γιατί έβαλε το χεράκι του έτσι ο Σαριέγκι. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που παίζεται με τα πόδια αν δεν κάνω λάθος

ηταν καθαρα θεμα αεροδυναμικης η τοποθετηση του χεριου του σαριεγκι,ουτως ωστε να καταφερει να χει την καταλληλη κλιση το ποδι του για να βγαλει τη μπαλα κορνερ…μη κανετε τα απλα πραματα δυσκολα…

Τί περιμένεις; Ορίστηκε διαιτητής Πειραιά να σφυρίξει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Δεν είδα ποτέ να ορίζεται π.χ. διαιτητής από την Καλαμαριά να διαιτητεύσει ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην Τούμπα. Εδώ ορίσανε Παπασταμάτη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος έχει παραπεμφθεί σε ένα χρόνο 4 φορές για λάθη σε βάρος του ΠΑΟΚ (φυσικά για τα μάτια του κόσμου παραπέμφθηκε). Προφανώς θέλουν να μας πετάξουν από τώρα έξω από το κύπελλο για να μην χρειαστεί αργότερα κανάς Κουκουλάκης. Εννοείται ότι το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να διαφέρει από τη δημόσια ζωή στη κωλοχώρα που λέγεται Ελλάδα.

Yeap.
Όλοι το ξέρουμε άλλωστε πως μιλάμε για ΠΑΕ.

σορυ αλλα το σκεπτικο σου καπου χανει κατι. αν ειναι ετσι οπως τα λες τοτε θα πρεπε να τα σφυριζε ολα υπερ σας για να στηριξει εμας…

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ικανοί για τόσο μεγάλα σχέδια. Έτσι απλά σφυρίζουν τον “δυνατό” κάθε αναμέτρησης.

εσεις δηλαδη θελετε ενα αθλημα που θα ειναι για “αδερφες”.κανονικα η χρηση χεριου απαγορευεται.τωρα αν καθε παικτης με το που νιωθει να τον ακουμπανε πεφτει για να παρει πεναλντι τοτε τι να πω.πηγαινε δες τι σφυριζουν οι διαιτητες στο αγγλικο πρωταθλημα και ελα να μου πεις μετα.γιαυτο εκει τα παιχνιδια εχουν τρελο ρυθμο και αυτο βεβαια βοηθαει και τις ομαδες ωστε να αποδιδουν καλα.δεν λεω να μην δινονται τραβηγματα δυνατα αλλα τωρα να σε τραβαει λιγο ο αλλος και ενω μπορεις να συνεχισεις την φαση εσυ πεφτεις τι να πω…

Βασικα για να μη χρειαστει κανας Παμποριδης που θα πεταξει εξω εμας στο μεταξυ μας. :smiley:

Ο Σαντος θα κερδισει κανενα ντερμπι μεχρι να φυγει η θα μεινει στο 0?