Π.α.ο.κ

Οκ. Το σκεπτικό μου χάνει. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αν μπει διαιτητής που είναι από Χαριλάου στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ θα σφυρίξει υπέρ ΠΑΟ για να βγει κερδισμένος ο Άρης; Δεν είπα ότι ο Σπάθας είναι βάζελος. Είπα ότι μένει στην πόλη του βάζελου (Και μη μου πεις ότι είναι σε άλλο δήμο. Γι αυτό ανέφερα την Καλαμαριά). Δεν βρίσκεις σωστό από τη στιγμή που δεν υπάρχει εντοπιότητα στους ορισμούς διαιτητών να τύχει να σφυρίξει και σε ένα ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ένας Καλαμαριώτης;; Γιατί δεν τυχαίνει όμως; :-k:-k

Φίλε μου δύσκολα να έχεις δει πολλά περισσότερα ματς από Αγγλία από μένα. Ο αμυντικός δεν έχει καμμιά δουλειά να βάλει το χέρι του όταν είναι από πίσω από τον επιθετικό. Απάντησέ μου γιατί να το βάλει; Τα τζατζαρίσματα και το δυνατό παιχνίδι είναι οκ. Αν ήταν δίπλα στον Κούτσια ο Σαριέγκης ας του έκανε ένα τζατζάρισμα και ας τον πετούσε 5 μέτρα. ΌΧΙ όμως να βάλει το χέρι από πίσω. :wink:

Δυστυχώς χάσαμε μόνο 2-1 χτες. Οπότε ελπίζουμε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Μόνο σε αυτό το θρεντ θα μπορούσε να διαβάσει κανείς ότι ο Πειραιάς είναι πόλη του βάζελου.

:lol::lol::lol::lol::lol:

η ερωτηση μου ισχυει ακομα.θες με το παραμικρο αγγιγμα να δινετε φαουλ δηλαδη?

Crabsoby πες αλήθεια. Είσαι ο Γιώργος Μίνος? :stuck_out_tongue:

Ο Πειραιάς είναι για την Αθήνα ότι η Καλαμαριά για τη Θεσσαλονίκη. Δύσκολο να το κατανοήσεις ε;

Η ερώτησή μου ισχύει ακόμα. Για ποιό λόγο έβαλε το χέρι ο Σαριέγκι. Θα σου δώσω και τρεις πιθανές απαντήσεις

α) Για να ξεκουραστεί
β) Για να ξύσει τον Κουτσιανικούλη ο οποίος είχε φαγούρα
γ) Γιατί ήθελε να του ανακόψει τη φόρα και δεν μπορούσε διαφορετικά.

To a νομίζω εγώ πάντως. Crabsoby η λογική της αναγωγής δεν λειτουργεί πάντα…

το χερι απλωθηκε στην προσπαθεια να ανακοψει ελαχιστα την φορα του κουτσιανικουλη.εσυ θα το εδινες πεναλντι?σε τραβαει ο αλλος ελαχιστα και εσυ πεφτεις ενω μπορεις να συνεχισεις και να βαλεις γκολ για παραδειγμα?

ο γιαννακοπουλος(απο τους μεγαλυτερους βουτηχτες των ελληνικων γηπεδων,το ειπε και μονος του) ειχε πει οτι οταν επαιζε στην αγγλια στην μπολτον οι ιδιοι οι συμπαικτες του του την λεγανε επειδη επεφτε με το παραμικρο σε καποιο τραβηγμα.αντικανονικο ηταν και το παραμικρο τραβηγμα που του κανανε αλλα εκει εχουν αλλη νοοτροπια.

Ο Πειραιάς ρε άσχετε περιλαμβάνει 8 δήμους είναι άλλη πόλη.
Πόσους βουλευτές βγάζει η Καλαμαριά αλήθεια?

original απλά η δύναμη του τραβήγματος είναι μη μετρήσιμο μέγεθος. Το κουράσαμε πολύ. Σεβαστή η άποψή σου. Εγώ λέω ότι αν ο Κουτσιανικούλης ήταν ο Καραγκούνης και ο Σαριέγκι ο Τσιρίλο θα είχαμε πέναλτυ και κόκκινη κάρτα.

ELEOS PIA ELEOS

pc problem = greeklish

αυτο που λετε “η δυναμη του τραβηγματος δεν ειναι μετρησιμο μεγεθος” ειναι πολυ λαθος.νοημονες ανθρωποι ειμαστε και εμεις και οι διαιτητες.αν ο διαιτητης ειναι κοντα στην φαση θα καταλαβει αμεσως αν ο αλλος τραβηχτηκε με τετοιο τροπο ωστε να μην μπορει να συνεχισει την φαση ή αν τραβηχτηκε ανεπαισθητα.

Ναι ρε σχετικέ; Πρέπει για να ορίζετε πόλη δηλαδή να περιλαμβάνει δήμους; Πόσες πόλεις έχουμε δηλαδή στην Ελλάδα; Ποιός είναι ο ορισμός της πόλης; :lol::lol::lol: Είσαι για κλάμματα

E, mono tetoia s’afto to thread allwste.

pc problem=greeklish

Eπομένως πήγαινε να γελάσεις στο thread της ομαδούλας σου.

Δεν έχει thread η ομαδούλα μου.

(το pc έφτιαξε, πάτησα αλτ+σιφτ)

Eύκολο αυτό. Επειδή είναι το θρέντ του παοκ, μη σας χαλάσουμε και χατίρι

ο πειραιας δεν ειναι δημος της αθηνας. ειναι διαφορετικη πολη του νομου αττικης. πωπω ανοιξε κανα βιβλιο γεωγραφιας ρε συ… αμαν… :stuck_out_tongue: