Oκ δίκιο έχετε λάθος μου. Ορίστε λοιπόν στο ΟΣΦΠ - (ΠΑΟΚ,ΑΡΗΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ) διαιτητή από Αθήνα στα αντίστοιχα του ΠΑΟ από τον Πειραιά και όλα μέλι γάλα.
Crab εχω την εντυπωση οτι ο Πειραιας εχει δικο του συνδεσμο διαιτητων πολλα χρονια τωρα.
Και απ’οσο διαβασα την Κυριακη που περασε η Α’ Εθνικη φτιαχτηκε απο 4 ομαδες της Αθηνας,
4 του Πειραια,4 της Σαλονικης και αλλες 4.Οι ομαδες αυτες ηταν πρωταθλητριες/πρωτες στις
αντιστοιχες περιοχες/πολεις.Λογικο το βρισκω να υπαρχει ακομα ο συνδεσμος διαιτητων.
Εντάξει ρε Deathster έχει συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα. Δεν είδα όμως κανένα διαιτητή έστω από τον σύνδεσμο Κατερίνης π.χ. να σφυρίζει ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην Τούμπα. Τυχαίο είναι; Κάποτε υπήρχε ζήτημα εντοπιότητας στους διαιτητές. Προφανώς και οι διαιτητές του Πειραιά δεν μπορούσαν να σφυρίξουν αγώνες τύπου ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.
Απλα εκανα μια επισημανση.Διαιτητες ξεχωριζω μονο απο φατσες και ονοματα και οχι
απο συνδεσμους (ασε που δεν τους θυμαμαι).
Ειναι γεγονος παντως οτι η Σαλονικα εχει καιρο να παρει τα κουκουτσια σε σοβαρο ματς.
Σε σοβαρά ματς δεν παίρνει τα κουκούτσια (βλ. ΠΑΟ) και σε ασόβαρα παίρνει τον πούλο (βλ. Πανιώνιος,Ατρόμητος και Αστέρας)
το ματς παοκ-αεκ περσυ στην 2η αγωνιστικη το σφυριξε ο παμποριδης του συνδεσμου κιλκις…
Φόρτσα ΟΦΗ. Διώξε τον βλάκα τον Πορτογάλο.
+1:p
“Άχρηστοι” οι Κρητικοί. Δεν βλέπω να ανεβαίνουν
Crab επειδη ρωτησες στο thread του Ολυμπιακου.
Ο Αθανασιαδης επαιξε αρκετα καλα χτες,εβαλε και γκολακι αν και γενικα
εμπαινε με παραπανω ενθουσιασμο στις φασεις.Τον αλλον δεν τον πολυ πηρα χαμπαρι.
Δανεικοι ?
Κι αγύριστοι μάλλον
Τον Γκίνα που γράφει στο www.contra.gr για τον ΠΑΟΚ δεν τον είχα σε εκτίμηση ποτέ. Νομιζω όμως έχει ξεφύγει τελείως. Άραγε είδε το χτεσινό ματς; Διάβασα το άρθρο του σήμερα και τσιμπιόμουν. Ο ΠΑΟΚ ήταν στην καλύτερη μέτριος αλλά αυτός είδε άλλα πράγματα. Φάρσα είναι;
Δώστε κιάλλους στις Σέρρες και θα σας δώσουμε μπουγάτσα,Σεραική έτσι, ακανέδες, χειροποήτα σουβλάκια…μην είμαστε και πλεονέκτες:p:!:
Πέρα από την Σεραική εντοποιότητα η φάση πόνεσε, απλά πόνεσε λιγότερο:-s:!:
Στην αποστολή Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς. Έξω ο Βερόν. Και ερωτώ; Τον υπολογίζει; Αν ναι τότε πως γίνεται να έχει 3 δεξιά μπακ στην αποστολή και όχι τον Βερόν; Αν όχι γιατί τον έβαλε στο ματς με τον ΟΦΗ βασικό τη στιγμή που θεωρεί το κύπελλο πρώτο στόχο; :-k Άβυσσος η ψυχή του Σάντος
τον βερον γιατι δεν τον χρησιμοποιει?τον θεωρω πολυ καλο παικτη και περυσι ηταν απο τους σταθερους παικτες του παοκ
Εχετε δει ποτε τον σαντος χαρουμενο? Μια ζωη τον θυμαμαι με σκυμενο το κεφαλι.
Γιατί δεν είναι “μηχανάκι”. Η αλήθεια είναι ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με τα πολλά τρεξίματα τέτοιοι παίκτες έχουν μειονέκτημα. Ξέρει πολλά κιλά μπάλα όμως ρε γαμώτο. Τον γουστάρω πολύ. Πέρσυ στον πρώτο γύρο ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Φέτος νομίζω ότι λείπει από την ομάδα. Ο πορτογάλος όμως “ξέρει” καλύτερα.
Ουφ, πάλι καλά το πήραμε το ματς, αν και μας βγήκε η ψυχή.
Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, στο δεύτερο ευτυχώς δε φάγαμε.
Μου έκανε εντύπωση που ο Γκαρσία, ενώ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο καλύτερος παίχτης, στο δεύτερο κρυβόταν για να μην πάρει τη μπάλα.
πραγματικα το σημερινο στο μπασκετ δε το περιμενα…83-48 τον αρη και γεια σας…
Περαστικά στον απαυτοκράτορα