Π.α.ο.κ

Εβγαλε η μυγα κωλο…

Θα μου πεις τοσα χρονια, λογικο ειναι να 'χει κανει κωλαρα. :lol:

To να αμφισβητειτε την τοτε αυτοκρατορια του Αρη σας κανει ακομα πιο μικρη ομαδα…

Ε εντάξει, δεν αμφισβητεί κανείς πως ο Άρης ήταν πάντα υπολογίσιμη δύναμη στο μπάσκετ, αλλά το σημερινό ήταν απολαυστικό για μας.
Και με το σχόλιό σου tolkki, υπονοείς πως είμαστε μικρή ομάδα?

Ο καθενας μας καταλαβαινει διαφορετικα το “μεγαλη ομαδα”

Έχει διαφορά το να μη θεωρείς κάποιον μεγάλη ομάδα και το να θεωρείς κάποιον μικρή ομάδα.

Δεν θεωρω τον Παοκ μεγαλη ομαδα

Μα ακριβώς αυτό λέω :slight_smile:
Μπορεί να μην τον θεωρείς μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι μικρή ομάδα.

πεταξες τη μπαρουφιτσα και μας κουφανες!

α ρε μινο,ρε γαμωτο ακομα και δικιο να χεις οταν μιλας, το ποσο γραφικος εισαι σε κανει να το χανεις…

δε πειραζει εμεις αγαπαμε μινο:p

παλικάρι από τα λίγα…

Πάμπλο Γκαρσία στον Libero 107,4.

Νο 5: «Αν δεν με προκαλέσουν, δεν πάω ποτέ για να χτυπήσω. Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι σε κάποιον που δεν μου έχει κάνει πρώτα αυτός κάτι. Αν με προκαλέσει, θα πάω να κατευθείαν να τον βρω».
Νο 4: «Δεν μπορώ να πω τίποτα για τις Ελληνίδες. Είναι η γυναίκα μου δίπλα».
Νο 3: «Δεν έχω τραυματισμούς γιατί έχω μία καλή μάγισσα που με προστατεύει και πιάνω και τα αρχ?α μου για να παραμένω υγιής και να έχω καλή τύχη».
Νο 2: «Μου αρέσει να ζω το σήμερα. Μπορεί να χτυπήσει η πόρτα αύριο και να έρθει ο χάρος να με πάρει. Αμα γινόμουν προπονητής θα ήθελα να είμαι όπως ο Αγκίρε που μας είχε πει πριν από ένα ντέρμπι ‘Να μπείτε και να πάρετε όλοι κίτρινη κάρτα’».
Νο 1 (όλε - όλε - όλε): «Δεν πανηγυρίζω τα γκολ γιατί οι συμπαίκτες μου τρέχουν σε μία άκρη. Αμα τρέξω και εγώ δεν θα έχω ανάσες. Οταν επιστρέφουν στο κέντρο, πανηγυρίζω και εγώ. Οταν ήμουν 25 χρόνων έτρεχα και πανηγύριζα. Τώρα είμαι 32 και ξέρω πότε να τρέχω μέσα στο γήπεδο».

τα Νο2 και Νο1 ειναι ολα τα λεφτα

Τραγική η ομάδα σήμερα δεν άξιζε τη νίκη. Τελείως απαράδεκτοι.

Mαλακα, το δευτερο γκολ σας απλα δεν υπαρχει. :lol:

Συμφωνα με πληροφοριες, παντως, γυρω στο 2046 η παε παοκ ενδεχεται να δωσει εισητηρια για ματς παοκ-ΑΡΗΣ. :lol:

Σας δίνει και τώρα όλη τη θύρα 8 (4000 εισητήρια) αλλά εσείς θέλατε μόνο 1400. Τόσοι είστε; :stuck_out_tongue:

O Santos φαίνεται δεν κουνιέται με τίποτα. Όχι μόνο οι άχρηστοι ´Ελληνες ποδοσφαιριστές τον βγάλαν προπονητής της χρονιάς, έχει αρχίσει να μαθαίνει και Ελληνικά με δάσκαλο. Άστα να πάνε. :slight_smile:
Ο Conceicao σταματάει και γίνεται τεχνικός διευθυντής. Για να δούμε…

…άντα και πρόεδρος:):!:

Ναι αν ειναι να δωσουμε εμεις την 1.

Καποια στιγμη θα μπει καποιος στη διοικηση σας που θα εχει και απολυτηριο Γυμνασιου, ωστε να καταλαβαινει πως ζητωντας 5000 σε γηπεδο 22.500 θεσεων δινοντας τα ιδια σε γηπεδο 28.500 θεσεων, το μονο που μπορεις να προκαλεσεις ειναι αφθονο γελιο.

Ασε που απο οτι διαβασα σημερα, ειπαν οι δικοι μας να σας δωσουμε την 1 και παλι δε θελατε.

Τεσπα, το τι εχουν ακουσει τα αυτια μας ολα αυτα τα χρονια για να μη δωσετε εισητηρια, μπορει να γραφει και σε βιβλιο.

xαχα αθλητικά νέα διαβάζεις; τον Σκόρδα; Μάλλον αυτό προκαλεί άφθονο γέλιο. Φυσικά όταν πήρατε τα εισητήρια στον Πανθρακικό δεν λέγατε τίποτα για τη χωρητικότητα του γηπέδου. :lol::lol::lol:

Kοιτα να δεις…

Αναφερεις για παραδειγμα τον Πανθρακικο που το γηπεδο του δε θα γεμισει ποτε. Μαλλον ατοπο.

Δε χρειαζεται να διαβασω το Σκορδα για να μαθω τι γινεται, ασε που οι σχεσεις του με τον ΑΡΗ δεν ειναι πλεον και οι καλυτερες.

Παμε τωρα στα υπολοιπα…

Πως δικαιολογεις οτι ειστε η μοναδικη ομαδα της χωρας (εκτος των γαυρων που για να κανουν εκδρομη πλεον σε αντιπαλη εδρα μεγαλης ομαδας, πρεπει πρωτα ή να αλλαξει κυβερνηση ξανα ή να κερδισουν στο μπασκετ το βαζελο :lol:) που δε “βλεπει καλα” απο τη θυρα 4 του Χαριλαου.

Η οποια, οπως κι αν ειναι, ειναι ισως η μοναδικη ειδικα διαμορφωμενη για φιλοξενουμενους θυρα στην Ελλαδα.

Επισης, πιστευω οτι εχεις τη στοιχειωδη λογικη να καταλαβεις οτι ιδιος αριθμος εισητηριων σε Χαριλαου και Τουμπα, απλα δε στεκει σε ενα ΑΡΗΣ-παοκ.

Ασε που αν πληροφορηθεις καλυτερα, θα μαθεις οτι σας διναμε ακομα και την 1.

Ακομα και στο μπασκετ στην τελικη, εσεις κοψατε το 50-50.

ΥΓ.: Εσεις τι διαβαζεις;;; Σπορ του Βορρα με την “ξεκαθαρη προταση της παε παοκ;;;” :lol: